MarkusDelRey Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 mozte prosim potvrdit je tento kabel ok pre O2? Dakujem http://www.tinydeal.com/hex-can-vag1111-usb-interface-vw-audi-car-diagnostic-tool-p-98142.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jo, tento potrebujes. Ale je to celkem stara verze. Tady mas asi nejnovejsi co jde sehnat... http://www.aliexpress.com/store/product/VCDS-12-12-3-VAG-COM-12-12-3-HEX-CAN-USB-Interface-Update-Vag-12/507537_32220633830.html Otazka na jine. Neda se uz sehnat klon 14.10? Stary kabel se mi zase podelal, takze bych chtel objednat dalsi. Ale rad bych nejnovejsi verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) hosi co toto? pujde na nem kodovani na OII vseho druhu? http://auto.bazos.cz/inzerat/45189081/Diagnosticky-USB-kabel-HEX-CAN-12120-ENCZ.php edit: ted se divam ze by to mel byt ten samy co poslal odkaz lukascze,takze ho muzu v klidu koupit? Editováno: 7. Březen 2015, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Jo, ten je ok jestli chceš ušetřit, tak aliexpress.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 jsou v cestine?me se zda ze 12.12 je jen v en. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 tak kabel sem objednal v utery je doma,snad poslape jak ma a nic s nim neposeru na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 hosi co pouzivate za program? ke kabelu je vcds ale s tim myslim jdou jen cist a mazat chyby a nejake zakladni kodovani,da se s tim kodovat mlhovky atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Dá se tím kódovat spoustu věcí (např. Stagging, Corner lights, Seatbelt warning, atd...). Používám pouze VCDS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 dá se s tím kódovat prakticky všechno, jen se klon občas nedokáže dohodnout s nějakými jednotkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra24 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 (editace) Ahoj panové Chci se zeptat jestli mi pojede tento kabel HEC CAN BUS s vcds 12.12, nemuže se něco stat s kabelem když to připojim ja ho použivam s vagem 704 a tam to slape. Jak se to pozna jestli je to čina nebo ne.Když otevřu vcds tak je tam napsano že neorig. kabel bude vyřazen s provozu. Prosím o radu Děkuji Editováno: 15. Březen 2015, autor: cobra24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Za kolik jsi ho kupoval? Jestli to bude kokem desítky, mas origo jinak kabel na 704 ti na 12ce nepojede. Klony byvaji vázané k jedne verzi vcds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra24 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak cenu už nezjistim, ale v 704 pracuje , kodovani zatim moc neumim nechci neco podělat tak nevim jestli to kabel umi. Asi to budu muset risknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 to je nějaká čórka? Ikdyby jsi nebyl úplně prvním majitelem, tak se přece od předchozího majitele dá nějak odtušit,, jestli ti nechává věc za pár stovek, nebo za 8 litrů...Z výče popsaného chcování se pravděpodobně jedná o klon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Presne tak. Pravdepodobne to je klon. Muzes to zkusit s novejsim VCDS, ale je riziko, ze kabel prestane fungovat (pokud je to klon, tak zcela jiste). Poskozeni auta nehrozi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra24 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) To corka neni ten kabel byl novy a jeste jsem k tomu dostal kabel + soft na starší auta OBD tester ale nikdy se mi to nepodarilo rozchodit cele jsem to koupil za 10 000 kč od borce ktery se zabyval diagnostikou ale už je to asi 7 let od koupě a ja to nepoužival a nedavno jsem koupil Octavii 2 2007 a tak je to potřeba a zacal jsem se o to zajimat a tak tapam co a jak. Editováno: 16. Březen 2015, autor: cobra24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Tim padem by podle me mel fungovat i s nejnovejsim VCDS 14.10, ale nejsem odbornik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Legální kabel hex-can bude fungovat s každou verzí VCDS, kde byla jeho podpora. Jednoho takové dědečka mám doma a běhá jak za mlada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Presne jak pise karlos, pokud je kabel originální tak půjdou nejnovější verze. U České si budeš připadne muset zaplatit update a nova anglicky je zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 (editace) Zdar pánové. Mám dotaz. Našel jsem návod pro G6, kde se u MF volantu dá vypnout Push-To-Talk tlačítko a tím klávesa dostane funkci Mute. Zkoušel jsem na to koukat v posledním českém VCDS, ale u elektriniky volantu nemám dostupný dlouhý kódování. Zkoušel to už někdo? mám MF volant s DSG řazením, tempomat atd. Tady je postup pro G6 http://www.golfmk6.com/forums/showpost.php?p=537239&postcount=28 Editováno: 17. Duben 2015, autor: Pitrs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 já ho nemám dostupný u ničeho. Lcode spouštím odděleně a přenos kódu řeším ctrl C a ctrl V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 mam v ceske verzi dohrany LCode z EN verze, takze mi funguje na primo. Ale nemam ho dostupny pro jednotku volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Tak už jsem na to přišel a funguje to jak potřebuju. Tj misto PTT je Mute. Jde to i bez dlouhého kódování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ahoj, Chtěl bych se zeptat čím děláte dlouhé kodování, Mám koupený kábl z pc-atodiagnistika verze max je u toho i coding calculator, ale ten už není dál vyvájený a jsou tam zřejmě jen staré jednotky, nyní máma VCDS vr. 14... , je tam online služba podle ktéré by to údajně mělo jít, ale nějak se s tím zatím nekamarádím, možná tam jsou jen některé jedntoky. Co používáte na kodování? Předem díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Samozrejme nektere jednotky dlouhe kodovani nepodporuji (napr. volantova jednotka (aspon ta moje)). Napr. Centralni elektrika, ABS, radio atd. podporuji LCode Na kodovani pouzivam primo LCode, ktery je soucasti VCDS (v CZ verzi mam pocit neni, ale da se dohrat z EN verze a funguje pak uplne stejne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jinak pokud by se někdo chtěl zbavit otravného Push-To-Talk na MF volantu a radši by měl funkci Mute, než lovil tlačítko na rádiu. Tady je Screen odemne. Připojit se k jednotce Volantu (16) - kódování a pak jít dle tabulky a nastavit požadovanou funkci. Např. Já mám i pádla řazení, takže jsem měnil nastavení z 8 na 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.