Přejít na obsah

vady laku,koroze na supu


PetrKV

Doporučené příspěvky

Me vymenili vse bez problemu i na octavii. Do servisu jezdim jednou za 2 roky na kontrolu at se mi zachova prodlouzena zaruka, vubec nikdo nerika, ze bys musel na rozvody do skodovky. Taky se v tom trochu ztracis. Uz mi menili na supovi viko kufru za 13 tis, potom predni blatnik na oktavce a zadni viko. Nechal jsem vzdy n kontrole kolem tisicovky, oleje jsem si vzdy udelal, dolil kap do ostrikovacu apod. Oni vzdy jen auto obesli a vyplnili servisku. Nevidim v tom problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to je síla.Nourčitě je hlavně na vině to těsnění,ale troufám si říct,že v okolí těch světýlek bude i nějak špatně zvolen postup nástřiku.To jinak není možné.Není snad superb,který by s tím neměl problém a ten který ještě nemá tak u něj se to objeví

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jsem včera navštívil škodovku,vše je nahlášeno,zdokumentováno,musí to prý projednat s MB a budou mi volat. Sám přijímací technik mi ukazoval jeho Superba a měl to dlaeko horší než já,mu prý reklamaci zamítli,kvůli tomu že bylo vozidlo v minulosti již lakováno,ikdyž bylo děláno vše v ŠA servisu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, můžu jen takovej menší dotaz? :) Moc jsem to tady z diskuse nepochytil :) . Koroze se mě drží kolem lampiček SPZ na supu a to je to rok 2007. Servisní knížka od počátku orazítkovaná autorizákem, ale poslední dvě výměny oleje (přibližně časový horizont 7 měsíců) dělám jinde - protože odmítám dávat za výměnu oleje love, který chtějí v Brně v autonově.

Má teda smysl s tím vůbec zkoušet jezdit do autonovy, se tam s nimi dohadovat na "záruku"? Mám tam sice známost na vyšším místě, ale i ten se musí striktně řídit pravidlama Škodovky... Nebo to mám raději rovnou picnout lakýrníkovy a nechat mu tam čtverku za opravu?

Odpo přihodím foto ;) dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nerozumim terminu posledni 2 vymeny oleje (priblizne horizont 7 mesicu)- to najedes za 7 mesicu 60tkm? Ma se menit oficialne po 30 tis. Na vymenu oleje to ale nema vliv, jen servisni prohlidku musis delat u skody, tj po 2 letech nebo 30tkm. Protoze tam prodluzuji zaruku mobility a neprorziveni. S olejem to nema dle myho nic spolecnyho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uznavám, těch 7 měsíců jsem trochu přepískl. Tak dejme tomu 10... 60 nenajdu, ale ikdyž je tam prodlouženej interval, měním to raději po 20-23 tkm. Není den, kdy se s tím necourám po Brně v centru.. Z toho důvodu to měním dřív.

Já to myslel tak, jestli třeba nevyžadují, aby si veškeré servisní záležitosti řešil výhradně v autorizáku - jako podmínka toho, že to uznají.. Nicméně to zkusím :) dík za odpověď a dám info jak to dopadlo :)

post-34083-0-27648400-1372606076_thumb.j

Editováno: , autor: Pajuslimbus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak výsledek:

Neuznají .. Poslední záruka mobility podle servisní knížky, která by měla být a doposud nebyla vykonána je přejetá o necelých 12 tis. km.. (má nedbalost) :/ .. Ikdyž si myslím, že pochybuju, že koroze se takhle rozvine za tak krátkou dobu, tak do toho navíc zasahuje přestup auta od předchozího majitele ke mně.

Ještě je to v řešení, ale podle výrazu v tváři vedoucího technika to nevypadá vstřícně :D .. Takže lakyrník na vlastní náklady..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč hned lakýrnýk? Odstrojit, odrezit, zakitovat, obrousit. A zástřik Ti už někdo udělá za dvojku.

Ikdyž koukám-li na to foto, tak Ti to nešlo až viditělně, takže bych se s tím nepáral a po opravě lehce zamáznul + - odpovídající barvou (nebo dle kodu si nechat namíchat jednu pixlu origo podle čísla). Běž se podívat třeba na lemy blatníků, jak jsou oházený od kamínků, atd. Být Tebou, udělal bych si to sám a když už, tak oběhnout celý auto.

Já mám malinkou výhodu mojí černou barvou. Retuš si udělám černým Hammeritem a malým štětečkem z vodovek a ani to nejde poznat, páč je to většinou oházený právě na těch lemech z vnitřní strany.

Když si oběhneš to Tvoje auto celé a budeš sledovat oděrky (lemy, dveře, př.nárazník, prahy atd.), stoupnout Ti vlasy na hlavě a zjistíš, že bys dělal celolak. Přece jenom už nemáme nová auta...

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ročník 2003 (negarážovaný),hnije jak utopená Niva,niečo strašné,skúsim to prejsť riedidlom aby zmizla ta hnedá farba a na ostatné sa môžem vykašľať ked vidím že to začne po chvíľke zase hniť,asi pôjde folia na celé auto,hnije snad všade,nad čelným oknom,nad svetlami,bočné prahy ... Strašné niečo,hanba :kol-26:
216330_608912782465133_1841247300_n.jpg?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...