Přejít na obsah

Diesel TOP Q Verva od Benziny


Doporučené příspěvky

už mě to nedá,PD je naprosto "idealním" motorem pro lití různých sraček do nádrže.Jak píše Diegolll ,motor by ti měl nafackovat

pak si ztěžuješ na různých forech,jaký máš problémy se vstřikama atd.Ale spotřebu máš přitom unikátní, asi podle palubáku,který si většinou ukazuje co chce(já ho beru jen jako orientační).Tvé kupování náhradních dílů nemá cenu ani komentovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to stejně nechápu, budu teď docela OT:

 

Máš velké problémy s autem, hold se nepodařil kup, ale chceš po tom autě podle mě nemožný věci.. KDyby jsi chtěl aby všechno jelo na 100% musíš hodně zainvestovat do nových dílů, nebo si koupit nové auto, ale měl by jsi myslet na to, že jsi si koupil ojetou Fabii, ne Bentley  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemusíš bejt hned vulgární ;)

 

Se podívej na všechny tvoje příspěvky, hlavně ty první... To hovoří za vše.. Ohledně problému teploty ti neporadím, hold prostě to tak je, vyměň čidlo a uvidíš, podle mě se nic nezmění... Hold se to ohřívá dýl, jestli je pointa taková že do práce jezdíš 20km a auto se ti za tu dobu neohřeje, měl jsi si pořídit benzín.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na vulgárnost ti kaslu co pisou do toho tematu,kde sem chtel todle vse resit ti namachrovani kreteni. same sproste slovoa nijak se to tady neresi,takze si servitky neberu.

co je podle tebe velky problem s autem? vule v sedacce? nebo nefungujici cirkulace vzduchu? a nebo zatekani do auta? vse co je  vyrobi vada fabie!!!! nesnasim kdyz nekdo nevazi slova a vystreli nesmysli. az napisu,ze sem zadrel vacku tak to bude problem. ale zatim sem na aute vymenil silentblok na rameni nachipoval a jezdim kazdej den. ted vymenim kabinak, vycistim topeni a brzo vymenim olej a zase jdu jezdit jo abych nezapomel dal sem 170 kc za prezuti prednich pneumatik.

Benzin? nebud smesnej sam jezdis s TDI  skoro za 6 litru a benzinak se stejnym vykonem by bral 8 litru jak nic. a spocitej si nakaldy na cestu do rpace projel bych tak 5 tis minimalne. uz ted me pri spotrebe 4,8 ty 2 tis boli

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, ale já nejsem oni, tak laskavě klid jo :)

 

Ano Fabie má vady, ale sám jsi tady psal jak je to bourané a další tuna věcí... 

 

Ano jezdím skoro za 6 litrů, ale mrskám dálnice a okresky, a často je to hodně nad limit, tzn auto využívám tak jak je stavěno, málokdy jedu eko jízdu, to už musí být ;) poslední dobou jezdím spíš okresky, je to kvůii lepší jízdě,na dálnici je to po chvíli nuda, a i tak mám průměr rychlosti na 150km 110-115km/h.. Ano myslete si že jsem pirát, ale vím co od auta můžu čekat a co si k němu dovolit, a netvrdím že tak jezdím vždycky.. Je to i podle počasí atd...

 

Takže to že ty to škudláš na eko, a bolí tě spotřeba 4,8 do práce, to je blbý..  

 

NAvíc mojí spotřebě ani moc nezadají velký kola, mít menší průměr, užší pneu taky je ta spotřeba nižší, ne o moc ale je, k tomu využívám klimu nonstop, ať je teplo nebo zima, pořád... Takže pokud bych jel normální jízdu, bez klimy, užší pneu, jsem uplně v pohodě na čem ty.. Kdyby hodně chtěl, tak i niž, a pořád bych provoz nebrzdil.. Toť můj názor  :kol-47:

 

Netvrdím že mám božský auto a že nad moje není, to je dhloupost a vím to ;) Ale taky vím že nemám žádný šrot, hlavně co se týče motoru  :kol-47:

 

Když už jsi koukal, viděl jsi poslední moje dvě tankování? spotřeba 5,21 a 5,15 mluví za vše.. Auto má teď podle PP dlouhodobej průměr rychlosti 99km/h na nějakých asi 2000km, takže loudačky to teda opravdu nejsou  :kol-47:

 

K tomu, auto mám od 8.2.2013 od tý doby mám najeto dejme tomu 12500km, což za nějakých 5 měsíců dobrý, navíc teď v létě to naskáče ještě o hodně víc  :kol-47:  Proto nemám benzín ale naftu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to pako budu ignorovat. aby jste nerekli,ze te nafte krivdim,tak  si to asi sedlo slepsil se studeny start,ale na vykon to nema absolutni vliv dokonce bych rekl,ze to jede hur a spotreba celkove mozna o neco klesla asi o 2 deci. zajimave,ze vseci mluvi pouze o tom jak to jede lip:D to je jak ty tablety do benzinu:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a ctes co psal on? nadavam mu do cur... nebo neco podobneho? Vsimejte si sakra lidi co se serou do lidi co pisou zkusenosti. clovek si treba zalozi  vlakno na varovani admina a dojde banda debilu a vali xkrat vci takovych slov a nic???? kde je spravedlnost? trosku se probudte vseci. Taky do nikoho se nenavazim do prispevku nekterych lidi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...