blunt26 Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Chcel by som sa opýtať či má už niekto skúsenosti s výrobkom ,ktorý ponúka f.Milotec a to konkrétne ochranné lišty na nárazniky-je to niečo podobné,ako ochranné lišty ktoré sa používajú na dvere. Alebo vie niekto poradiť niečo podobné čo zabráni poškodzovaniu laku na nárazníkoch,kedže u novej Fábky nie sú žiadne ochranné gumy,ako to bolo u starších Fábií.Ako to riešite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Na FII je mám už rok a půl a spokojenost-viz .Už se mi to i vyplatilo.Na zadním nárazníku mám na třech místech vidět otření od jiného auta.Takže mi to zachránilo lak na nárazníku.Mohu jen doporučit,sice to nezachrání věechny tukance,ale tím se aspoň eliminujou následky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Je asi taky dobré si říct, jestli má cenu být citlivý na drobné odřeniny a přitom polepit auto černejma lištama, které vzhled auta pošlou o pět pater níž. Ale to je na rozhodnutí každýho jednotlivce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Je asi taky dobré si říct, jestli má cenu být citlivý na drobné odřeniny a přitom polepit auto černejma lištama, které vzhled auta pošlou o pět pater níž. Ale to je na rozhodnutí každýho jednotlivce. s tím se stotožňuji...viděl jsem, ale vzhledu to podle mě dost uškodilo...Ale samozřejmě záleží na tom, co kdo preferuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Mě se ty lišty líbí. Opticky to vyplňujou. Asi si je taky dam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.