yetifan Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 (editace) Zdravim vsetkych stastnych majitelov Yetikov - vybavenych xenonami... Prosim, napiste vase postrehy a skusenosti s nimi - obzvlast ma zaujima rezim natacania AFS v navaznosti k rychlosti... Spolupracuje to aj s dazdovym senzorom? Ako doplnok - oplati sa priplatit za Corner funkciu hmloviek? Da sa nastavit, aby zbytocne nesvietil cez den? Dik YetiFan Editováno: 6. Srpen 2010, autor: yetifan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzap Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 (editace) Corner cez den nesvieti... aspon pokial je spinac svetiel v rezime auto. Je to fajn funcia ale nijak zvlast. Editováno: 6. Srpen 2010, autor: zzap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek95 Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Zdravim vsetkych stastnych majitelov Yetikov - vybavenych xenonami... Prosim, napiste vase postrehy a skusenosti s nimi - obzvlast ma zaujima rezim natacania AFS v navaznosti k rychlosti... Spolupracuje to aj s dazdovym senzorom? Ako doplnok - oplati sa priplatit za Corner funkciu hmloviek? Da sa nastavit, aby zbytocne nesvietil cez den? Dik YetiFan Xenony na Yetíkovi mám (tři týdny) a podle mne jsou mlhovky v corner funkcí zbytečné. Samotné xenony osvěcují prostor za zatáčkou pěkně. Nevím, co je myšleno režimem natáčení v návaznosti na rychlost, ale osvícení protoru za zatáčkou je dostatečně rychlé (v rychlostech od 30 do 60 km/hod). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Ja tam xeny bohužiaľ nemám. Ale zato sa mi veľmi páči Corner funkcia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaxyz Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Xenony sa natacaju az pri vyssich rychlostiach, prisvetlovanie hmlovkami funguje len do 40km/h. V tme medzi garazami je to velka pomoc, samotne xenony neurobia v tomto pripade ziaden nadstandard oproti halogenom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 18. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Zdravim po case xenonakov... Dufam, ze vam sluzia k spokojnosti, ale ak nie, menil uz niekto vybojku? Asi len v servise, ze? A co ten spas stoji? Mate uz niekto skusenost? Dik za info YetiFan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Moje zkušenost jsou, že když někdo pro ti mě jede večer s Xenonama, tak vidim úplný prd. Dost něpříijmně mě to oslňuje. Je hezké že ten druhý vidí krásně ale já nevidim nic. Zrušit xenony. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 taky mi protijedoucí xenony vadí na oči, to ani nechci připomínat jak mě se..u blbě udělaný HIDky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 (editace) JJ mohu potvrdit, kolikrát mi to večer příjde horší než dálkový světla, když proti mně někdo jede s xenonama a vidím úplný h.... V tu chvíli xenony fakt proklínám. Editováno: 19. leden 2011, autor: tentacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 ja si s timhle dovolim nesouhlasit, pokud jsou xenony funkcni a dobre nastavene, ze se do toho nikdo nehrabal, tak podle me neoslnuji a je lepe videt... mam origo skodovacke xeny v OII a moje auto neoslnuje (co mi rekli jini lide) ale treba me deprimujou auta s motorkem svetel na kolecko, kde nekdo si je dal nahoru kdyz auto koupil a od te doby to ma porad stejne, nalozeny, vylozeny atd. pak je videt kulove - o HID radsi ani nemluvim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 20. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2011 ja si s timhle dovolim nesouhlasit, pokud jsou xenony funkcni a dobre nastavene, ze se do toho nikdo nehrabal, tak podle me neoslnuji a je lepe videt... mam origo skodovacke xeny v OII a moje auto neoslnuje (co mi rekli jini lide) ale treba me deprimujou auta s motorkem svetel na kolecko, kde nekdo si je dal nahoru kdyz auto koupil a od te doby to ma porad stejne, nalozeny, vylozeny atd. pak je videt kulove - o HID radsi ani nemluvim Tiez sa k Tebe pridavam, pretoze ak niektore oslnuju, tak su to tie dorabane "lacne" cez internet kupovane... System "DoDo"... Original v protismere svieti vyrazne jasnejsie, ale neoslnuje... preto je to drahsi spas pri nakupe, a myslim, ze aj na prevadzku. Ale vidiet cyklistu o 15 m skor je k nezaplateniu, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 presne tak, napred jsem se xenonum branil, ale kdyz jsem si s nimi pak sjel tak to bylo skvele, a priste chci bixenon a nechapu jak muze treba nekdo rict ze projektorove halogeny sviti stejne nebo lip - to je naprosta blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy4200 Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Souhlasim, xenony bych už za nic nevyměnil, taky jsem nadával když jel někdo proti mě a já pak viděl kulový, ale je fakt že po silnici se potuluje spousta zoufalců a jsem rád že je vidim včas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Zdravim po case xenonakov... Dufam, ze vam sluzia k spokojnosti, ale ak nie, menil uz niekto vybojku? Asi len v servise, ze? A co ten spas stoji? Mate uz niekto skusenost? Dik za info YetiFan Zatial ziana reakcia na otazku vymeny vybojky... To fakt drzia tak dlho bez poruchy? Nikto este nemenil? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Nevím, jakou mají životnost, ale na mém stávajícím autě je mám už 3 roky a žádný problém. To auto stále jezdí - takže xenony svítí denně už 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Nevím, jakou mají životnost, ale na mém stávajícím autě je mám už 3 roky a žádný problém. To auto stále jezdí - takže xenony svítí denně už 3 roky. To je fajn, lebo mne - kupodivu predajca polozil otazku, ci to naozaj chcem - ze nie len nakup, ale aj servis (vymena) je znacne draha... ale nekonkretizoval sumu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 (editace) Jinak xenonová výbojka pak stojíí cca 5 - 7 tis. Ale neznám nikoho, kdo by ji měnil. To mně potvrdil i servis, do kterého jezdím. Ještě se nesetkal se spáleným xenonem. Takže asi tak : Navíc s funkcí denního svícení, kdy xenony nesvítí, bych už životnost xenonů vůbec neřešil. Editováno: 25. leden 2011, autor: Džanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 To je fajn, lebo mne - kupodivu predajca polozil otazku, ci to naozaj chcem - ze nie len nakup, ale aj servis (vymena) je znacne draha... ale nekonkretizoval sumu... Mení sa to ako H7 jednoduchá výmena. Je tam výbojka d1s a dá sa bez problému kúpiť okolo 40 €. Je to aj v príručke len mňa by skôr zaujímalo ako sa mení žiarovka v smerovke v prednom svetle. V serviske sa píše že zverte odbornému servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Jinak xenonová výbojka pak stojíí cca 5 - 7 tis. Ale neznám nikoho, kdo by ji měnil. To mně potvrdil i servis, do kterého jezdím. Ještě se nesetkal se spáleným xenonem. Takže asi tak : Navíc s funkcí denního svícení, kdy xenony nesvítí, bych už životnost xenonů vůbec neřešil. Já měnil xenonovou výbojku na O po 6 letech provozu. Cena 5.800.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 6 let je slušné. Sice podle výrobce by měla být životnost xenonů neomezená, to se ovšem musí brát s rezervou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 (editace) 4 roky provozu a 200 tis. Km, výbojky původní. Mám přímé srovnání mezi OII s xenama a projektorama, denně mezi nima přesedám. Xenony (i po 200 tis, dobouchaný lampy, atd.) naprosto jasně svítí líp než projektory s lampama v lepším stavu (120 tis. a novýma NightBreaker žárovkama. jinak co se týká oslňování od protijedoucích aut, mně nejmíň vadí origo xena, pak klasika halogeny. Nejhorší jsou HIDky v obyč parabolách. Takové magory bych být namístě PČR okamžitě zastavoval, a mastně flastroval, pokud ne přímo zavírat za obecné ohrožení Editováno: 25. leden 2011, autor: Kajman 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 26. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2011 4 roky provozu a 200 tis. Km, výbojky původní. Mám přímé srovnání mezi OII s xenama a projektorama, denně mezi nima přesedám. Xenony (i po 200 tis, dobouchaný lampy, atd.) naprosto jasně svítí líp než projektory s lampama v lepším stavu (120 tis. a novýma NightBreaker žárovkama. jinak co se týká oslňování od protijedoucích aut, mně nejmíň vadí origo xena, pak klasika halogeny. Nejhorší jsou HIDky v obyč parabolách. Takové magory bych být namístě PČR okamžitě zastavoval, a mastně flastroval, pokud ne přímo zavírat za obecné ohrožení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 13. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Zdravim xenonakov, nenapise niekto svoje skusenosti? Kludne chvalte, hante... neostychajte sa... ;-) YetiFan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Bez problemov. Len nechapem preco sa pri kazdnom nastartovani nastavuje poloha. Kolegovi na Audi A4 to robi len obcas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Mám xenony a nastavuje to sem tam. Ale svítí to moc dobře a to natáčení je supr. Nastavování je podle zatížení auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.