Přejít na obsah

Tempomat a všetko s nim súvisiace.


Pepa007

Doporučené příspěvky

-_- PROFOR,

DAKUJEM, je to tak ako hovoris, ked sa na to pozeram zo strany motora a nie z pod palubovky tak to skutocne sedi a cislovanie PINov je potom tak ako pises.

:fakac: Len sa teda cudujem "maturantom" v Skodovackych servisoch preco im to tak dlho trvalo, kym na tp prisli, kam to vlastne treba zapojit.

:palec2: V kazdom pripade tieto informacie urcite pomozu niekomu dalsiemu, kto bude mat takyto problem. Aspon som dostatocne zretelne popisal situasiu zapojenia zo stranu pod palubnou doskou, ktoru som ja dole nedaval. Zmakli to bez jej demontaze.

B) Ak sa nahodou citi niekto dotknuty, tak sa mu srdecne ospravedlnujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsi upravoval? Nějak to souvisí s tempomatem? :unsure:

Jak jsem rozebiral elektriku tam dole tak mi ten spinač překažel. Tak jsem ho vyndal, pak jsem ho tam s klidným svědomím dal spátky a jel jsem na aktivaci. Cosby to s aktivoval ale tempomat nefungoval. Pak zjistil že je vadny spinač na spojce a kvuli němu to nepracuje. Vysvětlil mi jak to je s jeho montaži, myslel si že bude v háji a tak jsem ho chtěl vyndat a rozebrat, ale pak jsem zjistil že není správně docvakly a proto se tvářil jako mrtvý - takova kra..na :):) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jsem netušil, že tam je taky spínač :o

v DP jsem se o něm dočet víc

On je tam kvuli tomu aby se tempomat při zmačknuti spojky okamžitě vypnul. Cosby povidal že už ale taky viděl spinač mimo provoz a dratky na tvrdo propojeny. Tempomat pak funguje ale při sešlapnuti spojky se nevypne hned ale nejdřiv otáčky vyskoči prudce nahoru a pak se vypne - nebo tak nějak.

Ale ten spinač pry k ničemu jinemu nepotřebuješ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jeste setrvacnost plynu, jestli je auto v zatahu... Zkus si to kdyz jedes konstatni rychlosti, napr. po rovince a zafixuj tempos. Pak to zkus pri akceleraci a opet zafixuj tempos, uvidis rozdil... Jinak tempomat nijak nepridava, na prvni zmacknuti.

Nepochopili.

Jedu na tempomat, např. 60km/h, a zmačknu tlačitko "+" (zmačknu, nedržím), a auto zrychli o x km/h (vypada to tak o 2 až 5km/h).

Jedu na tempomat a když zmačknu tlačitko "-" tak auto spomali o x km/h.

A tak mě jenom napadlo napsat jestli nahodou někdo nevi kolik je ta hodnota x - jestli je to dane, nebo nahodně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...