Honza zvejka Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Ahoj nevíte někdo náhodou jaký číslo má spodní silemblok motoru na O1 tdi combi motor alh 66kw r.v.2004.Díky moc za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 (editace) NIKDO nevíte??Dík Editováno: 4. Listopad 2010, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 11. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Ahoj nevíte někdo náhodou jaký číslo má spodní silemblok motoru na O1 tdi combi motor alh 66kw r.v.2004.Díky moc za odpověd Nikdo nevíte??Nejde mi etka a potřeboval bych ty čísla těch silembloku díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 V Predajni Skoda-auto ti povedia presne cislo dielu+ cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 11. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 (editace) Možná u vás ale tady u nás to není tak horký a hlavně to bude pěkne drahý v originále. Editováno: 4. leden 2011, autor: Wojnar Odstraněná zbytečná citace. Přečti si pravidla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 (editace) Original diely SKODA kupis aj o 50% lacnejsie len ich nesmies kupovat v Salone SKODA. LINK: http://www.cc-autodily.cz/manzeta-kloubu-vnejsi-15-15 Editováno: 11. Listopad 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 11. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 (editace) jj vím chci to koupit z cc-dílu ale nevím přesné číslo Editováno: 4. leden 2011, autor: Wojnar Odstraněná zbytečná citace. Přečti si pravidla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaOctavia2000 Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Zdravím. Mám taky 1,9 TDi a při startování se mi motor nějak moc hází. Už jsem vyměnil zadní vzpěru převodovky, trochu se to zlepšilo , ale ne úplně. Tak se chystám vyměnit i zbývající dva silentbloky motoru. Chci se zeptat , dá se to udělat i svěpomocí ? Jsem průměrný šikula. Nebo je to spíš na servis ? Díky za radu. Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 17. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 (editace) Určitě se to dá udělat svépomocí a nebo mužes na servis ale to bude asi palba.Víš čísla těch silembloku?? Editováno: 4. leden 2011, autor: Wojnar Odstraněná zbytečná citace. Přečti si pravidla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 (editace) Zdarec,včera jsem kupoval levý silentblok převodovky a pravý motoru od SEBA.Bral jsem FEBI-Bilstein.Levý stal 655Kč a pravý 1090Kč včetně DPH. Editováno: 4. leden 2011, autor: Wojnar Odstraněná zbytečná citace. Přečti si pravidla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaOctavia2000 Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Pravý je - 1UO 199 262 BF v cc autodíly original za 1412,- Levý je - 1UO 199 555 AJ ten jsem tam nenašel Nevíš zhruba postup výměny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trava Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 cus prosim vas nemate nekdo fotky nebo popis kde ty silenbloky sou ulozene????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 (editace) Zdarec, silentblok převodovky je pod vzduchovým filtrem a silentblok motoru je vedle expanzní nádobky s chladící kapalinou.Jsou to zalysované silentbloky do kovových domečků.Pokud by jsi chtěl,tak mám doma ůpně novej nepoužitej. Editováno: 4. leden 2011, autor: Wojnar Odstraněná zbytečná citace. Přečti si pravidla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelak Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 ahoj , poradíte někdo, kde sehnat tento typ silentbloku? powerflex, který je na obrázku stoji 800.. , celkem mazec, když komplet včetně držáku stojí 1200.. jde sehnat někde silentblok obyč a hlvně levnější? mám ho na oct I, tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelak Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 ještě ten obrázek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Ahoj, zkus napsat členovi fora: sebo.w@seznam.cz Možná bude mít on,nebo ti aspoň poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Prosím tě, jak ho najdu, toho člena s nickem sabo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 hledání členů v sekci HLEDEJ (vpravo nahoře - evidentně ji nepoužíváš) .. a není to SABO ale SEBO, navíc máš na něj i kontaktní email v příspěvků výše... co víc potřebuješ ? vidět jeho avatar ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Po trošce hledání jsem se k tomu dopracoval sám. A omlouvám se HanyZovi, že jsem se upsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 3. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2011 (editace) Poslal jsem ti sz. Editováno: 4. leden 2011, autor: Wojnar Odstraněná zbytečná citace. Přečti si pravidla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.