Přejít na obsah

Zadní část Fabia II

Vše týkající se Fabie II od B sloupku dozadu

35 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
  1. Háčky do kufru

• 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  2. Krytka kliky dverí

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 8.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 17.8k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 27.1k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
  3. Vrzající vzpěra

• 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení
  4. Sluneční clony

• 4 odpovědi
    • 5.3k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 12.2k zobrazení
  5. demontáž bočníko okna

• 5 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
  6. Těsnění pátých dveří

• 6 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
  7. PRIMRZANIE DVERY 1 2

• 29 odpovědí
    • 12.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den, potřebuji poradit. Po natankování prémiového paliva na ONO mi vyskočila kontrolka motoru. Vše běží standardně a nevšiml jsem si žádných změn v chování motoru. Až dnes jsem jel do kopce cca 50 km/h a auto se na chvilku v malých otáčkách začalo trochu cukat. Nevěděl by někdo v čem může být problém ? Díky za odpovědi.
    • Rozvody sem nechal vyměnit jelikož sem myslel, že je problém v nich ale byly vporadku, takže zbytečná vymena a servis poté zjistil, ze jde o tzv.  Westgate u turba, taková regulace, které trvá než vymezi vuli. Absolutně nevadí provozu 🤷‍♂️ pri studeném startu se dá sáhnout k turbu na ten díl a ověřit ze to dělá to regulační tahlo
    • Zdar, je to stara tema, nechcem zakladat novu. Je teplejsie a spustil sa mi sekundarny vzduch,, pocas toho ako ide tak motor ma priserny volnobeh, dokonca chcipne. Predtym este riadne zakolisu otacky. Rozbehnut je nemozne, na jednotke to ide akoby na jeden alebo 2 valce. Hned ako sa sekundarny vzduch vypne, tak motor ide normalne.. Nejaky napad? 
    • Dobry den mam stejny proble s tim ze mi sviti kotrolka a nejde rádio po pěti minutové pauze od zapnuti a vypnuti motoru je vše ok na kolik by me vyšla oprava u skdoa kamiq  2019 která už nemá záruku u škodovky. 
    • Taky s tím mám zatím problémy a to jsem zkušený řidič. Doposud jsem měl jen jednoduché plečky, kde si to člověk koriguje plynule sám. Ale toto si žije vlastním životem. Rozjezdy, pokud nepřidám nadlimitně plynu jsou často docela kousavé....spojka až klepne při záběrech. To, že si to samo přidá jsem zjistil až teď po pročtení. Hodně mi vadí i ta mega díra mezi jedničkou a dvojkou, kdy někdy jakoby plyn při zařazení dvojky reagoval s prodlevou a najednou auto zabere jak ďas. Skoro každá jízda je svým způsobem originál, někdy jde vše hladce, jindy jsou záběry spojka/plyn kousavé a bouchavé. Mám 2016 EA211
  • Vytvořit nový...