Zadní část Fabia II
Vše týkajíci se Fabie II od B sloupku dozadu
45 témat v tomto fóru
-
Ahoj, potřebuju vyměnit na faceliftu pětky kvůli koroze. Podle Etky mi kody souhlasí, že předfacelift pětky jsou shodné s faceliftem. Nevíte však někdo, co znamenají v Etce u faceliftu to koncové písmeno D ? V názvu je od 10.01.2011. Napadá mě jediný rozdíl, že tam je nějak upravený prolis pro novější znak. A ješt se zeptám, to horní plastové křidlo nad sklem jde sundat ? Díky za odpovědi.
-
-
- 3 odpovědi
- 1,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahoj, vyzerá to tak, že pomaly ale isto mi dosluhujú plynové vzpery 5. dverí na krátkej Fabii (MR2012). Veko batožinového priestoru síce udržia, ale už ho samé nedokážu zdvihnúť do najvyššej polohy, ale iba zhruba tak, že jeho hrana je vo výške mojej hlavy, čo je ideálne k blbému úrazu. Našiel som, že číslo originálneho dielu by malo byť 5J6827550B, ale ak netreba, nechcem zbytočne dávať 70-75 € za originálny pár ak rovnako dobre vie poslúžiť aj aftermarket (ceny od 5,60 € za kus). Otázka je, že ak aftermarket, tak aký? Aby tam naozaj presne pasoval a odviedol svoju robotu tak ako má. Menili ste už niekto, máte konkrétnu skúsenosť, prípadne viete kto bol dodávateľ do prvo…
-
-
- 9 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Máte někdo u kombíka tažné zařízení? Na konfigurátoru nejde nastavit Na kolik vás přišlo?
-
-
- 70 odpovědí
- 28,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, dnes jsem si na své roční Fabii combi všimnul popraskáného třetího brzdového světla. Praskliny jdou jakoby zevnitř světla a jsou v krajích - jako od upevnění. Auto stojí celý rok venku a zatím je v záruce. Máte s tím někdo zkušenost - reklamace ? Koukněte prosím na své F II combi :-) Děkuji
-
- 11 odpovědí
- 9tis zobrazení
-
-
Zdravím, rád bych se poradil ohledně opravy prasklého nárazníku na dvojkové Fabii. Auto jsem již takto koupil, jedná se spíše o malou estetickou vadu, ale teď ho dávám celkově dokupy před technickou a chtěl bych nějak vyřešit i ten nárazník. Neřešil někdo na nárazníku podobnou prasklinu? Nemá někdo nápad jak by to šlo jednoduše opravit? Přijde mi zbytečné kvůli tomu kupovat nový nárazník, potřeboval bych to jenom nějak zarazit a zafixovat zpátky do nárazníku, aby to nebylo jako pěst na oko. Za jakoukoliv radu nebo nápad budu rád. Díky :)
-
- 3 odpovědi
- 6tis zobrazení
-
-
-
Zdravím. Nikde jsem nenašel návod jak na to tak snad jsem nehledal špatně. Každopadně potřebuju sundat zadní nárazník na fabii dvojce, ocenil bych rady nebo návod jak na to, popř. info na co si dát pozot. Děkuji mnohokrát
-
- 10 odpovědí
- 42,1tis zobrazení
-
-
Zdravim, dnes jsem bohuzel odrel zadni naraznik, naprasklo mi trosku zadni svetlo a neco malo na kufru. Nemate prosim nejake tipy, jak to nejlepe opravit a na kolik to tak vyjde? Predem diky za odpoved.
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Měnili jste někdo zadní stěrač (Fabia II)? Myslím stírací lištu. Mám tento nový: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j6955425-zadni-sterac-oe-6551.html Jak demontuju starou lištu? Stačí silou zabrat? Zkoušel jsem to zatím bez výsledku a bojím se, abych větší silou něco neurval.
-
-
- 9 odpovědí
- 18,3tis zobrazení
-
-
-
Potrebujem radu ako demontovať viečko nádrže na Fabii II combi . Zlomil sa mi pánt. Ďakujem
-
-
- 9 odpovědí
- 15,5tis zobrazení
-
-
Dobrý den, před pár týdny jsem koupil Škodu Fabii II r.v. 2008 od autorizovaného prodejce s programem Škoda Plus. Po chvíli ježdění na nerovném povrchu např. dlažebních kostkách jsem si všiml nepřijemného "vibračního" zvuku v zadní části auta. Po prohlídce pátých dveří (víka kufru) jsem zjistil, že levá strana špatně "lícuje". Když kufr zavřu a snažím se víko "nadzvednout" z pravé strany tak se skoro nehýbe, ale z levé strany se dost odlepuje, jako kdyby tam něco chybělo a dveře netěsnily. Dveře jdou normálně otevřít i zavřít, zámek funguje a opticky vše vypadá v pořádku. Auto jsem vezl do servisu kvůli vyměně rozvodů, oleje a filtrů a při té přiležitosti jsem…
-
- 8 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, před většími mrazy mi ostřikovač skla v 5.dveřích stříkal tak jako roky předtím, jak byl nastaven z výroby. Tzn. kolmo nahoru, na pomyslných 12 hodin. Po těch mrazech ale stříká cca na pomyslných 14 hodin. Nevím, jestli se tam za ty roky něco uvolnilo. Rád bych to ale vrátil do původního, mně více vyhovujícího stavu. Plastovou krytku na kloubu stěrače jsem zatím nesundával. V té části, která je vidět, jsem ale neviděl žádný nastavovací šroub. Jak to jde přenastavit? Předem díky za radu.
-
- 1 odpověď
- 2,6tis zobrazení
-
-
Vedely by ste mi niekto strucne napisat ako dat dole zadne ramienko stieraca na Fabii II ? Lebo mi nejaky idiot dolamal ramienko. Alebo mam s tym ist do servisu?
-
- 14 odpovědí
- 25,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Nemáte někdo prosím Vás na své FabceII difuzor zadního nárazníku s chrom. koncovkou výfuku (z orig. příslušenství)? Rád bych viděl nějaké foto z reálu, nejlépe u kombíka (spokojím se i s krátkou verzí). Přemíšlím o difuzoru, a rád bych si ověřil teorii, že s difuzorem nevypadá FabkaII tak vysoká. A ještě jedna věc - kolik Vás to stálo a kde Vám to dělali. Díky moc.
-
-
- 104 odpovědí
- 40,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, mohl by mě prosím někdo, kdo má poslední model dvojkové Fábky, změřit a napsat (podle obrázku) rozměry umístění nového nápisu FABIA na pátých dveřích? Dávám nové znaky a nápisy a chtěl bych aby to bylo úplně stejný. Mnohokrát moc Vám děkuji.
-
- 3 odpovědi
- 5,1tis zobrazení
-
-
caute neviete niekto ci sa niekde daju zohnat taketo svetla samozrejme homologizovane na fabiu http://img.topky.sk/autoviny/big/1014427.jpg/skoda-fabia-rs-2000-RS.jpg strasne sa mi pacia a k mojej cerveno ciernej rske by sa nadherne hodili
-
-
- 43 odpovědí
- 23,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Prosím jak se rozděláva světlo na spz fabia 1,2 51kw
-
- 2 odpovědi
- 6,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den,nesetkal se s tím někdo? Fabia r.v. 2008 1.2HTP 12v kombik. Když přejedu trosičku větší nerovnost tak ze zadu hrozna rána, jako kov na kov. 5 Dveře všechno seřízené správně,ty nebouchají. Rezerva a zvedák,taktéž vyzkoušeno, že jsem jej vytáhl a stejně pořád se to projevuje. Začlo to v zimě teďka. Nevíte někdo co by to mohlo být ? Nesetkal se s tím někdo? A ještě mi začlo tou zimou když nastartuji jakoby vrzat větrák na 1čku. Po chvilce to přestane. Děla to jen když je -5 a víc. ( př. -10) A abych nemusel zakládat víc témat...tak.... Ještě mi něco divně lupe v levém sloupku u řidiče uprostřed auta..jde to z toho sloupku...také nemůžu přijít na to, co to mů…
-
-
- 49 odpovědí
- 11,5tis zobrazení
-
-
Zdar chlapi s novýma Fabulkama Koukám teď na nějaký fotky nových Fabií a nevěřím svým očím, že je každý zadní světlo jiný. Znamená to, že Fabia II má couvací světlo jen vpravo? Díky za odpověď.
-
-
- 43 odpovědí
- 37,8tis zobrazení
-
-
Zdravim vsechny, rad bych poprosil o rady jak prilepit kridlo na zadni dvere u Fabie ci zda by se nenasel nekdo v rozumne vzdalenosti kdo by mi ho tam za uplatu prilepil. Dekuji moc.. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
-
- 2 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
-
-
Ahojte, pred rokmi sa mi zlomil prut na anténe. Vtedy sa mi to ešte podarilo "opraviť" sekundovým lepidlom, ale pred sviatkami mi to zlomilo po druhý krát, a teraz je už potrebné vymeniť celú anténu aj s plastovým základom na karosérii. Ja ale potrebujem čo najkratší prut, aby som sa zmestil do dosť nízkeho garáža. Mohli by ste mi odporučiť nejaký výrobok (nechcem z Číny)? Vopred ďakujem za rady! Pripojil som obrázok klasickej antény. Teraz mi napadlo, že by ten prut by mohol byť aj polohovateľný, keď vôbec také existuje. Ešte raz vďaka za príspevky!
-
- 10 odpovědí
- 6tis zobrazení
-
-
Měl bych prosbu, neví někdo čím přilepit nápisy? Zkoušel jsem oboustranku, ale je to nic moc.
-
- 5 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
nemá někdo zkušenost s prahovou lištou na zadní nárazník u FII combika?
-
- 19 odpovědí
- 8,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, je tady někdo kdo má styling kit na fabii II ? Já jsem si koupil loni v červnu fabii a styling mi dělali přímo u prodejce. Po půl roce se mi, ale začal odlepovat přední spojler a dnes už se mi začíná odlepovat taky difuzer na zadním nárazníku. Chtěl bych poprosit někoho kdo s tím má skušenosti, jestli se to dá opravit, aniž bych to musel celé strhnout, nebo jestli mám šanci uspět při reklamaci. Za případnou radu moc díky
-
-
- 14 odpovědí
- 9tis zobrazení
-