Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem siscox,

Mal by som taky problem, ze v jedno rano som isiel do prace za dazda a pristrojovka mi obcas zablikala. Mam Fabiu HTP 1,2 51KW a problem sa vyskytuje pri zapnutych stretavacich svetiel a stieracov. Najprv som si myslel ze to bude kvoli dazdu ze niekam zateka, ale nie lebo som spravil test doma, auto som nastartoval, zapol stretavacie svetla, stierace, teplota vonku okolo 4 C a bez dazda. A zablikala pristrojovka, cyklus stieracov sa zrychlyl. Auto mam cisto nove 4 mesiace a bol som uz aj v skoda servise a vobec sa s takymto problemom este nestretli, auto napojili na pocitac a nic im neukazalo a zavada sa akokeby naschval nechce preukazat ked sa tam u nich testuje. Nevedel…

• 14 odpovědí
    • 5,2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Okoun,

Mám Fabii Sport model 2008. U těchto vozů výrobce nepoužívá v podstatě žádnou indikaci teploty motoru. Z předchozích vozů vím, že indikace teploty motoru je poměrně dobrá věc. Nevíte někdo o nějakém rozumném řešení jak tento můj problém řešit? Novější vozy to už snad mají řešeno barevnými LED diodami. Dík za informaci.

3. Zahájeno uživatelem Mr.Pavka,

Nazdar. Ve svojem starým Twingu1 nam displej s ukazatelem rychlosti hodně nahoře na palubce veprostřed. Tenkrát když jsem ho kupoval mi toto řešení přišlo nějaké divné, dnes mi naopak vadí že něco takovýho nemam ve Fabii. Je přehlednej, velkej, podsvícenej a digitání čísla se mi snáz čtou a lépe dělí po 1km/h. Navíc je pěkně vysoko a tak nemusim s očima jezdit sem a tam. Prostě nedělá se takovej nějakej displej co by tohle uměl? S mechanickou montáží bych si to představoval tzv. neinvazivní metodou-nikde nic nevrtat a nic nepoškodit, prostě ho jen přilepit. S elektrickou montáží vůbec netušim jak na to a kudy kam. Dík Pavel

4. Zahájeno uživatelem akubus,

Dnes ráno sa mi zalepili zadné bubny. Po dosť brutálnom odlepení vybehla hláška "závada na ABS" a zhasli všetky budíky. Po vypnutí motora a zapnutia zapaľovania ide všetko normálne, ale ako náhle motor naštartuje, zas všetko zhasne. Motor ide normálne aj brzdí, ale všetky budíky sú vypnuté, maxidot neide. Nepočuť ani ťukanie smeroviek. Neviete niekto čo sa asi stalo?

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem roboLC,

Mam taky problem,že keď mam vsetky dvere okrem vodicovych zatvorene a zamknem auto cez DO zacne mi normalne blikat ledka vo dverach ale ked zatvorim dvere vodica a zamknem auto cez DO ledka sa mi uz nezacne blikat,donedavna mi to este fungovalo normalne.Moze to byt mikrospinac dveri? Ak niekto sa uz stretol s niecim podobnym pomohla by kazda dobra rada. Dakujem

• 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem dusan94,

Zdravim. Je mozne do FII 2012 eleg. dodatocne domontovat moznost vypnutia airbagu u prisediaceho? Co je k tomu vsechno potrebne? A na kolik to vyjde? D.

• 7 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem petriiiceeek,

Ahoj prosím o radu. Mám Roomstera r.v.2007 1.9.Tdi 77kw a zajímalo by mě zda má tento motor pcv ventil? A zda má být osazena pojistková skříňka pojistkou 7,5 ve zdířce číslo 10? Nebo má být volná /viz obrázek/.Nemohu to nikde najít.Děkuji za případnou pomoc Petr

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  8. Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jsem uživatelka fabia TSI 1,2....po nastartování mi při první jízdě vedle času ukazovalo jaký mám stupenˇ, popř.na co přeřadit, a nyní se mi to tam během jízdy neukazuje....nevíte prosím někdo čím by tomohlo být? nic jsem tam nepřenastavova la.moc děkuji.

• 10 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem mytrix,

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s připojením neorigo alarmu s odskokem kufru u auta, které nemá originální centrál. Nechci to připojovat přes tlačítko otvírání u řidiče, protože to je v případě déle zavřených dveří deaktivované. Takže jsem přes relé chtěl připojit napětí přímo k servo motoru kufru. Podle schématu jsem vysondoval, že by to měl být ten označený drát, po přivedení +. Nicméně zásadní problém je ten, že se sice kufr otevře, ale již nejde zavřít. Zámek zůstává trvale v poloze, kdy se není schopný při zavření zpět zaaretovat (nevím jak lépe to vysvětlit). Tento stav trvá do té doby, dokud z místa řidiče nezmáčknu tlačítko p…

• 3 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  10. Ahoj, prosím o radu, pokud už někdo má auto déle, nebo se vyzná... Já mám auto týden, a dneska v práci jsem normálně vylezl, zamknul dálkáčem, a pak mně volali z garáží, že blikám:) oboje směrovky. Tak jsem odemlk dálkou, zase zamkl a nic... NO a oni znova... vždycky se to sepnulo po 30 sec... ale display nic nehlásil.... i při zamčení klíčem to dělalo totéž... Vyřešil jsem to odemčením, otevřením všech dveří i kufru a jejich dovřením (ale nevypadaly nedovřené ani jedny) a vyzažením mdi kabelu s přehrávačem... Nevíte co to bylo? návod nic neříká... blikalo by to tam až do smrti...

• 12 odpovědí
    • 5,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem chipmann,

Zdar panove poridil jsem mlady FII pred face a jde mi o to ze u ni chci dodelat mlhovky a ted se mi jedna o to jestli ele.je to schodne s montazi na FI face dekuji popř.pokud nekdo nema odkaz na presny navod jeste jednou dekuji

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  12. Ahoj, prosím o radu na přístrojové desce mi nesvítí kontrolka oteřených dveří (červené autíčko), ale vnitřní osvětlení vozu funguje na všechny dveře jak má. Po odpojení a zapojení akumulátoru kontrolka se rozsvěcela i zhasínala podle toho jaké dveře jsem otevřel a zavřel. To vše fungovalo do prvního otočení klíče zapalování, nemusí se ani startovat, potom už se kontrolka nerozsvítí. Mám 1,2/51kw ,typ 5J verze NFM514 dveře na DO vystřelovací klíč. Dá se to nastavit v komfort jednotce? Jestli ano na jakém kanále a adrese.

• 4 odpovědi
    • 4,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem notkiller,

hoj, tak podle vagu je jeden senzor KO, netusim jakym tam mam, ale podle ETKY by tam mel být 5J0919275 (ve tvaru písmena Z a kamos je tam má taky), můžu tam dát 5Q0919275(ve tvaru pismena L)? Nemám čas sundavat naraznik, jen abych očíhnul, kterej tam je. 5J0 nemuzu sehnat na bazaru a 1500 za to nedám. Fabia II rv08

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem petrjanik,

Zdravím, měl bych drobný dotaz .. jak nejjednodušeji odpojit zásuvky 12V v Roomstru, především zadní .. kudy tedy vedou kabely, reps. kde jsou jak zapojeny. Zásuvky mi aktuálně vyhazují pojistku a mám podezření, že to dělá zadní, tak ji chci zkusit odpojit - používám minimálně tudíž by to nevadilo. Díky za rady ..

• 4 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Johny.,

Zdravim Vás, chci poradit jestli někdo nemáte zkušenosti s výměnou žárovek denního svícení na Fabii 2 FL za LEDkový, na škodovkách po FL nejdou zatím žádné co jsem zkusil ať jsou Canbus nebo nejsou, buď při startu jen probliknou nebo nesvítí vůbec a už se mi stalo, že mi i přepálili pojistku. Díky

• 10 odpovědí
    • 12,7tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Alma,

Dotaz: Pokakalo se mi naklápění světel-to jsem opravil (ovladač). Všiml jsem si však při opravě jedné zajímavé věci a potřeboval bych vědět jestli je to vlastnost nebo co to znamená. Pokud mám zapnuté zapínaní světel po nastartování (vedle pojistek-denní svícení) tak jsem zjistil, že po zapnutí hlavním vypínačem světel (kulatým kdy se zapne i podsvícení) se světla motorky přestaví jinak. Pokud mám automat. zapínaní vypnuté, tak můžu světla zapínat vypínat dle libosti, ale sklon se nezmění. Všimnil si toho někdo někdy? Připadá mi , že ve dne světla mají svítit pod jiným úhlem, než v noci. Akorát nějak smysl toho všeho mi uniká.

• 6 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  17. Ahoj mám Roomstra a mám všechny okna v elektrice je tam originál Alarm s hlídáním vnitřního prostoru, nezávislou sirénou a ochranou proti odtažení, v předchozí fabii jsem měl alarm Cobra a při zamčení se mi okna automaticky zavřely...... má někdo zkušenost z nakodováním ve škodovce si nevěděli radu, jestli někdo zná kod budu rád... díky

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem stevocz,

odkial sa da najlahsie vytiahnut 12V z kluca? najlepise tak jak je radio ze staci tam mat kluc a napatie tam je. chcem si zapojit napajanie pre kameru tak chcem napajanie vytiahnut z palubky niekde z pravej alebo lavej strany. je niekde tak lahko dostupne ze len nieco vytiahnem tam pichnem kabel a hotovo? nechcem rozoberat polku palubovky. je to fabia II 2007 1,4 TDI CR

19. Zahájeno uživatelem Wookie,

Ahoj, potřeboval bych poradit... mám Škoda Roomster 2008 automat, a po zařazení zpátečky se na rádiu Dance zobrazí silueta vozu ale po chvilce se ozve dlouhé pípnutí a displej je bez siluety a parkovačky nic nehlásí. Předem dík za radu (projel jsem všechny témata ale nic jsem neobjevil) Wookie

20. Zahájeno uživatelem vikinger,

Zdravim Vás, chcel by som si na fabií II rv. 2007 pred fcl namontovať svetlá BI-XENONOVE objednal by som ich z činy, e-bay, len presne neviem aké, vedeli by ste mi poradiť? Pripadne aj s postupom montaže. ukazka link: (http://www.ebay.com/itm/2-PCS-Car-HID-Xenon-Headlight-Lamp-Light-For-H1-H4-H7-9006-6000K-55W-Bulbs-/390497530530?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item5aeb7772a2 + uchyt: http://www.ebay.com/itm/Lyl-2X-Retainer-Clip-BMW-Audi-Saab-VW-Xenon-HID-H7-Bulb-Base-Holder-Adapte-/171103415072?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27d68eeb20) Skušali ste už aj vy BI-XENONY? Vdaka za odpovede

21. Zahájeno uživatelem radim00,

čauky chlapy. Mám fabii II,motor 1,2 benzín a nefunguje mi klimaatizace.Není to automatická,ale manuální. Náplň je ok a po napíchnutí na VAG,to nevykazuje vůbec žádnou chybu.Kontrolka na panelu se mi rozsvítí,ale ventilátor na chladiči se nesepne,jen při zahřátí motoru. Na kompresor napětí po stisku tlačítka jde.Tlakové čidlo je vyměněno. Nesetkali jste se s tím někdy? Díky za jakoukoliv radu. Radim

• 5 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem foromen,

Dneska jsem namontoval do vnitřního osvětlení Ledky. V garáži ve tmě jsem zjistil, že po uzamčení auta a zhasnutí vnitřku je vidět lehký slabý prosvit Ledek ve všech 3 místech. Po vypnutí stropního přepínače Led zhasnou úplně. Takže v poloze pro postupné stmívání je asi nějaký zbytkový proud ze stmívače. Je to na závadu nebo to nevadí????

• 22 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Milan72,

Minulý týden se mi přestal na maxidotu zobrazovat horní řádek od rádia. Něco se zde kolem toho na fóru řešilo, ale bez konkrétního závěru. Máte s tím někdo zkušenosti? Poraďte.

24. Zahájeno uživatelem Kubajs99,

Zdravím chtěl bych vědět jestly nemáte někdo zkušenost s výměnou budíku,protože tam není teplota motoru tak to vyndat z jiného modelu kde ta ručička je.chtěl bych vědět nápady.docela mi tam chybí nechápu proč to tam není.

25. Zahájeno uživatelem Darkroom,

Mam 1.4 rv.2008 , 110 000 km Minuly tyden mi z niceho nic jen problika baterka na palubce, cervena a cca po 2 s zhasla.... opakuje se to obcas obden... K tomu se pridalo, mam u pojistek zaple denni sviceni. Jen tak sama od sebe zhasnou svetla za jizdy a treba po cca 10 vterinach se zase rosviti. To mi dela skoro kazdy den. Predni elektricka okynka obcas otviraji / zaviraji tak jak maji ale nekdy sjedou jen do pulky, pak se zase zavrou a az po nekolikate sjedou cela... Zacinaji se dit fakt divne veci. Hlavne ta svetla me zlobi... nemate nejaky tip na opravu?

• 3 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.