Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem Paulie TDi,

Ahoj , tak mám první závadu , na Superbu mi poslední 3-4 dny jde jen z části multifunkce, kolečka resp. rolování jdou , ale na "cvaknutí" už to nereaguje a nejdou ani ostatní tlačítka. Stalo, se mi , že 3x to šlo a pak zase nic , nechci se v tom moc vrtat, ale v čem hledat chybu? Zas kdyby to odešlo uplně, tak nepůjde nic nebo se mýlím?

• 1 odpověď
    • 2,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem night-man,

Zdravim, mam Supa II face combi a resim problem... Pri teplote nad 20 stupnu a rychlosti nad 140 km neco drnci v oblasti tunelu, spise jak je sedadlo spolujezdce... Jak je chladno zadny problem ? uz mi to celkem i vadi a nevim co to muze byt... Auto zvednute, vsechny plasty drzi jak maji, v aute vubec nic povoleno! Prosim i nejaky nazor jestli se s tim nekdo nesetkal taky... Moc diky...

3. Zahájeno uživatelem terezka30,

Dnes mi zacala problikávat pulka osvetleni v tachometru a po chvili zdechlo uplne. Po dalším nastartovani opet chvilku sviti, pak problikava a opet zhasne. Nevite někdo jak to tam uvnitr vypada, jestli se musí rozdělat cela pristrojovka...jestli jsou tam ledky, myslim ze tam bude spatnej kontakt, ale nevim. Vůbec se mi do toho nechce, pak to bude urcite uz vrzat.. Diky za Vase rady.. Petr

• Pozitivní
    • 17 odpovědí
    • 8,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Zdens123,

Ahojte klubaci. Nestretli ste sa nahodou s nasledujucou vecou ? Ked mam zavrete vodicove okno, tak pri prechode cez nerovnosti jemne pocut akokeby klepavy zvuk (zvuk podobny ako ked sa uvolny plechovy kryt kotucovej brzdy, ale velmi velmi ticho) od vodicovych dveri. Akonahle spustim okno, co i len o par mm, zvuk prestane. Predpokladam ze na vine bude nieco z mechanizmu vytahovania okna, ja len ci nahodou ste sa stym uz niekto nestretli.

5. Zahájeno uživatelem Pavel další,

Sup II combi, el.sedačky. Chci je potáhnout novými potahy. Ja je vymontovat z kabiny, abych neodpálil airbag, neutrhl káblík,atd. Jak je dostat ven - předními či zadními dveřmi ? jedná se o řidičovy a spolujezdcovy sedadla.

6. Jdou sklopit zadní sedačky u sedanu Superbu - verze 2014-2015 po faceliftu? Děkuji.

• 1 odpověď
    • 3,3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem apolo123,

Ahoj jaké máte na svém supovi za koberce ? Chci s vaničkou a nejlépe s připínáčky. Rozhoduji se mezi těmato https://www.autohotarek.cz/gumove-autokoberce-skoda-superb-ii-2008-2015-rezaw-plast/filtr-vozu-skoda--superb-ii--2008-2015 , https://www.autohotarek.cz/gumove-autokoberce-skoda-superb-ii-2008-novline/filtr-vozu-skoda--superb-ii--2008-2015 Rezaw-plast mají připínáčky i vzadu ale nemají středový tunel vzadu a Novline zas nemá připínáčky vzadu ale má středový tunel a u novline mám strach že mi koberce budou zavazet mezi pedály (při zmáčknutí spojky k zemi) mám obyč koberce a lezou mi do pedálů . Jaké máte vy ?

• 12 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem standokan,

ahoj všem .demontaž spínače ovládání oken u řidiče tedy na léve straně nemá někdo zkušenost jak to vyndat a nic neurvat

• 5 odpovědí
    • 13,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Tomas F,

Poslední dobou pozoruju zvláštní věc - občas se mi nezatmaví zpětná zrcátka. Člověk by si asi řekl, že někde něco odchází, ale... k tomuto nezatmavení dochází nejspíš jenom za situace, kdy za mnou jede auto s bílou až modrou barvou světel. Tzn pokud za mnou jede obyč. žluté světlo, tak zrcátka krásně pohasnou a já defakto vidím xenon a některé nerovnosti na parabole. V opačném případě obvykle dostanu plnou dávku do očí a zrcátko nic. Může to být nějaký příznak odcházejícího světelného senzoru, anebo má tahle funkce nějaké limity? Vliv ne/čistoty skel jsem nezaznamenal.

10. Zahájeno uživatelem Pawlisko,

Dobrý den, hledal jsem, ale kromě adaptéru jsem nic nenašel a proto se dovolím zeptat majitelů SUPŮ, jaký používáte držák na mobil? Líbí se mi ty do mřížky, protože matlat si sklo se mi už moc nechce (používal jsem na Octavii) a především, vzdálenost skla od sedačky je delší jak u Octavie. Bohužel střídám mobily (iPhone SE, 7, 7 Plus, X,...) a z toho důvodu je pro mě nesmysl kupovat ty magnetické, protože bych musel mít polepený každý telefon a zároveň odpadá možnost BRODIT konzolí, protože bych musel mít několik "paticí". Ideální nějaký, který nepadá, je nastavitelný a především ozkoušený Předem díky za návrhy, případně i za fotky Vašich řešení. …

11. Zahájeno uživatelem orydl,

Dnes jsem poprvé od koupě sklopil zadní sedačky v kombíku a teď zámek správně nezapadne, to znamená, že je stále jakoby zamčený a sedačku (respektive opěradlo) nelze zajistit. Má s tím někdo nějakou zkušenost? Nejde ten zámek odjistit ani silou a to dokonce ani tou větší silou. Má někdo nějaký nápad, jak to co nejjednodušeji svépomocí opravit? Je to skrývá závada na reklamaci? Předem děkuji za jakýkoliv nápad nebo radu. Pokud mi někdo nabídne i své služby, určitě se nějak v Praze a okolí domluvíme. Na první fotce je nefunkční zapadá (práva strana) a na druhé fotce ta funkční.

• 2 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Tomas F,

Ahoj, při výměně držáku na parkovací lístek mi (nejspíš) spadl torx nástavec na šroubovák do kanálu pro ofuk bočního okna (ten co je v obložení A sloupku). Zkoušel jsem ho vytáhnout magentem, ale i když jsem magnet zarazil skoro až na stranu spolujezdce tak jsem nástavec stejně nevylovil. Neví někdo, jestli je v tom kanálu nějaká klapka, kterou by to tam mohlo zaseknout, případně jestli ten kanál (a vesměs celý climatronic) neústí do nějakého jednoho místa (třeba k výparníku)? Koukal jsem do dílenské příručky, ale moc moudrý jsem z toho nebyl. Obětovat nástavec mi až tak nevadí, ale zase nechci riskovat, že to tam něco zmrví. Navíc jsem dneska vykroužil dvě troc…

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Mizun,

Zdravím, Měl bych dotaz jestli je možné někde sehnat digitální budíky jako má například Passat B8 nebo alespoň barevný maxidot, myslíte zda je to vůbec reálné?

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem kukulka,

Už nějaký čas se potýkám se zvukem připomínající klepání nebo bouchání a nejvíce je to slyšet z interiéru a pouze při volnoběhu. Někdy to slyšet není vůbec, někdy málo a někdo hodně. Dříve byla kadence mnohem pomalejší, teď je to jak z kalašnikova. Někde jsem našel zmínku o uvolněném palivovém potrubí které rozonuje v podovzku (bohužel zdroj nemohu dohledat), prý častý problém a stačí to nějak odizolovat. Auto dnes bylo na servisní prohlídce, kde to prý vyřešili nějakou pěnou. Po nastartování kupodivu vše ok, dojedu domů ok, za hodinu znovu nastartuju a najednou je zvuk několikanásobně výraznější, než kdy předtím. Řešil jste někdo už něco podobného? SII/3…

15. Zahájeno uživatelem Daniel89,

Dobrý den, koupil jsem si el.sedačky do superba 2 2012 ale mám tam manuální. Zajímalo by mě co je vše dodělat a jestli nemáte někdo nějaký návod nebo někoho kdo by to zvládl dodělat děkuji za odpovědi.

16. Zahájeno uživatelem Blizz,

Ahoj, mám problém s chybějící páčkou výdechu klimatizace. Tou kterou nastavujete úhel ofuku. Chybí mi na pravé straně, dá se to samostatně někde originálně koupit, nebo jedině vrakáč a koupit celý výdech? Díky

• 2 odpovědi
    • 3,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Lancelot,

Co může způsobovat, že je slyšet v autě obíhání chladicího média při zapnuté klimatizaci? Nechával jsem ji doplnit, chvilku to nedělalo (ale nebyl takový hic) a teď to dělá zase.

• 30 odpovědí
    • 16,7tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Jimmy119,

Ahoj, začaly mi chrčet spodní repráky u spolujezdce a vzadu vlevo a chtěl bych si to vyměnit. Je nějaká jiná možnost výměny než rozebrat tapec dveří? Díky za každé info

• 4 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Plechus,

Ahoj, rád bych do svého auta černou stropnici. Ovšem háček je v tom, že dle mého pátrání origo černý strop do supa neexistuje. Jaká je nejjednodušší cesta k černému stropu+sloupkům? Díky za tipy

• Negativní
    • 6 odpovědí
    • 8,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem camron,

Zdar dobří lidé, nedávno jsme pořídili SII a čeho jsem si nemohl nevšimnout je to, že je vyhřívání sedaček dosti slabé. Vnímal jsem to z pozice řidiče, ale později jsem si pro zkoušku vlezl na sedadlo spolujezdce i na obě zadní (též vyhřívaná) a je to prostě slabota! Máme ještě doma OII a tam po chvíli hoří zadnice! Nebojím se říci, že nejvyšší stupeň vyhřívání u SII (3-stupňová regulace) ani zdaleka nedosahuje intenzity nejnižšího stupně u OII (5-tistupňová regulace). Máte někdo obdobnou zkušenost? Skoro bych řekl, že mám to vyhřívání u SII vadné - ale aby nefungovalo řádně u všech 4 sedadel, to se mi zdá dosti nepravděpodobné?!

• Pozitivní
    • 60 odpovědí
    • 22,4tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Máca205,

Zdravím,dokázal by mi prosím někdo poradit? Mám problém s mřížkou výdechu ventilátoru u Škoda Superb II,1,9 TDI. Je to ta dvojitá,přímo nad rádiem. Za jízdy se vždy při 2tis. otáček rozvibruje a rozdrnčí. Vibrace jdou až do volantu. Ostatní výdechy(na stranách u oken) jsou v klidu. Měl jsem auto na opravě,mechanik to měl celé rozdělané,ale na nic nepřišel. Zkoušel jsem i vyndat mřížku a jezdit bez ní. Vybrace ale jdou už z výdechu od topení. Děkuju za odpověď. Máca.

• 2 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem skvul88,

Zdar kolegové, Mám takový problém. Začalo mi někde něco klepat nebo cvakat v okolí palubky. Nejdříve jsem myslel, že to jsou dveře. Vždycky když jsem zabouchl tak to udělalo ten zvuk co mi leze na nervy. Je to slyšet jen uvnitř vozu. Když člověk zavírá z venku tak nic. Jak jsem říkal myslel jsem, že je to dveřma. Po rozebrání jsem ale zjistil že dveře to nejsou. Tak jsem zkoumal dál a jde to někde z místa řidiče, někde okolo volantu. Někde za budíkama. Když jedu po krásné rovné silnici tak nic. Přijde nerovnost a zase to cvakne nebo bouchne. Těžko ten zvuk popsat. Ale nedá se to vydržet. Nevíte někdo co to může být? Nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji za radu.....

• Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 10tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem key,

Zdravím, v autě mám tu konzili na držení telefonu. Zajímalo by mě, jestli se dá sehnat adapter i pro soudobé větší dotykové displaye. Mám LG G3 a chtěl bych tu konzoli nějak využít. V eshopu škody jsem našel jen držák na Apple. Díky za pomoc.

• 10 odpovědí
    • 6,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Lancelot,

Čau, prošel jsem všechny témata ale toto nenašel. Na SII rv.2012 s 126 tis.km mi při otevření, ale i během jízdy vržou dveře řidiče. Při otevření to zní jako panty, za jízdy to dělá když auto jede po nerovnostech nebo při akceleraci. Zní to jako dření o sklo. Kdysi jsem reklamoval pískání při stahování (mazali to), to dělá sporadicky zase. Zavírat jdou dobře, zámek nedrhne. Nenapadá vás čím by to mohlo být nebo na co se podívat? Díky

25. Zahájeno uživatelem Pawlisko,

Dobrý den, mám dotaz. Na mém SUPU mám loketní opěrku, která nejde posouvat dopředu a dozadu a docela mi to vadí, protože se při delší trase rád opřu. Dá se vyměnit jenom ta opěrka nebo musím celý tunel? Případně dělal to už někdo? Případně #2 nějaký šikovný manuál? Díky Pavel

• 1 odpověď
    • 3,4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.