Přejít na obsah

Elektrika

578 témat v tomto fóru

• 8 odpovědí
    • 26.6k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 11.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 14.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
  1. Hmlovky ako Comming Home 1 2

• 26 odpovědí
    • 8.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.5k zobrazení
  2. Rozkmit xenonů při průjezdu nerovností

• 14 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
  3. Kessy - nefunkční

• 12 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 8.1k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
  4. Alarm Skoda 1 2

• 43 odpovědí
    • 18.8k zobrazení
  5. Plovák nafty

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 18.7k zobrazení
    • 29 odpovědí
    • 22.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 29 odpovědí
    • 20.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Když už tu byla řeč o blackoutu, zjistil jsem o weekendu, že je to solárníkův sen. Měl jsem půjčené o weekendu ID.4 a dobíjel jsem doma. Najednou ve vsi vypadla na hodku elektrika, tak jsem jen přepojil na zálohovaný okruh a wagen nabíjel dále přímo z FVE. Jako stát se to v zimě, bylo by po žížalkách ... ale takhle ... to by šlo 😁
    • Jinak jedna sada na liftback a čtyři na spaceback stále k dispozici.
    • Aha, proto mi zbyl v krabičce lichý počet spojováku 😄 
    • Auto nie je pocitac! Navyse niektore "rozdvojky" mozu byt iba napajacie, bez prenosu dat. Ale stale plati prva veta, auto nie je pocitac a nema si odkial pripadne stiahnut drivre na obsluhu. Preto potrebujes original USB HUB, alebo kameru pripojit na novu, idealne spinanu poistku
    • Události a názory k 100% elektromobilitě  nových vozů v roce 2035, se i u evropských automobilek pomalu, ale jistě mění a to  dokonce už i  u koncernu VW AG, který ač krvácejíc, si stále vedl svou. Otázka je, jak se k tomu postaví jednak komise EU, jednak členské státy EU zastoupené v Evropské radě, jednak Europarlament. Hlavně komise EU se mi stále jeví, že nechce ustoupit  více, než by se  jevilo navenek jako nějaká prohra dosavadní zelené ideologie. Ono všeobecně je známo, že politici se jednak neradi veřejnosti omlouvají a neradi přiznávají jakoukoliv chybu, až tak se cítí znalí, vyvolení a nechybující....   https://www.autoforum.cz/predstaveni/konec-her-vw-jiz-vola-po-odlozeni-zakazu-spalovacich-aut-i-jejich-postupneho-vybijeni-doted-oficialne-trval-na-opaku/
  • Vytvořit nový...