Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interiér

vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....

1. Zahájeno uživatelem Petrddd,

Chtěl jsem se zeptat, kdybych si dokoupit tento Jumbo box jak lze namontovat, a lze to vůbec? Popřípadě má stím někdo skušenosti? http://skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=93

• 4 odpovědi
    • 7,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem bord83,

Ahoj, mám Yetiho ve výbavě Experience - černý interiér - a sedadlo řidiče je dost vyšoupané, barva potahu je hlavně na sedáku mnohem světlejší než u ostatních sedadel. Přitom auto není staré ani rok a má najeto 18 000 km. Máte někdo podobnou zkušenost, příp. s reklamací?

• 15 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem WalkerT,

Jaké máte zkušenosti s autokosmetikou, čistícími a ošetřujícími prostředky na přístrojovou desku, tapecy, plasty, čalounění sedadel atd. co se Vám osvědčilo a co raději nekupovat ??? Já aktuálně používám čistič přístrojové desky od firmy Sonax, na tapecy a sedačky čistící utěrky na interiér také od Sonaxu a na zkoušku jsem koupil Inetior Trim Cleaner origo Škoda, no ale výsledky mne nikterak neohromily, čistí to, ale není to žádný zázrak, máte někdo odzkoušené jiné značky a typy konzervačních a čistících prostředků ať vím co příště koupit ?

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem marek2,

Ahoj, chci se zeptat, když mám zařazenou 4 tak při přidávání plynu v určitých rychlostech dost silně vybruje řadička je to normální? U octavie mi to nedělalo. A ještě a to jen někdy při řazení a puštení spojky se ozve z motoru takové slabé cvaknutí jako když tam něco teprv dosedlo úplně nebo něco volného, ale zastavím třeba na křižovatce a začnu řadit zas od jedničky a už to nedělá a pak znovu začnu od jedničky a zas to třeba začne dělat? Mám najeto cca 7tis. Díky za názory. 1,4 TSI

• Negativní
    • 5 odpovědí
    • 7,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem myspulin,

Zdravím, má někdo zkušenosti s originálními slunečními clonami zadních bočních oken? Chtěl bych nějakým způsobem zastínit cestující na zadních sedadlech (děti), ale když jsem se díval na cenu originálních clon, tak se mi protočily panenky... Může mi někdo vysvětlit, jak můžou 2 oka z drátu a cca půl metru síťoviny stát cca 2400,- Kč?

• 10 odpovědí
    • 6,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem jirka222,

nemáte prosím někdo zkušenost jak to tam přichytit? Myslím, že je v balení nějaký kus plechu, který se přimontuje na stropnici, na něj teprve přijde samotný monitor (je to i s cd, takže to asi nebude nejlehčí). Nejde mi o kabely, do toho vrtat nechci a půjde to ze zásuvky, jen mi jde o to, v jakém místě to namontovat, či jestli to udrží samotná stropnice. Dík. jde o něco takového: http://www.chinavasion.com/roof-monitors/cvuac92/

• 2 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Džanek,

Mám problém s touto ,,vychytávkou,, o které jsem si myslel, že bude spolehlivě fungovat. Už to bude rok, co mám Yeti a ještě jsem nezpozoroval, že by tato funkce fungovala. Mám tu automatiku stále zapnutou a když například stojím v koloně, kde přede mnou někdo z výfuku silně kouří, tak je v momentě smrad v celém autě a pokud manuálně nezvolím recirkulaci, tak by to bylo někdy o život. Jak to tedy funguje? Děkuji

• 13 odpovědí
    • 13,3tis zobrazení
  8. Ahoj, prosím o info kdo je výrobce toho krytu. Při montáži mi praskl ten plastový háček co se zacvakává do opěrky. Jedná se mi o to zda jde koupit samostatně. Prodejce výrobce nezná. Díky

9. Zahájeno uživatelem hadak11,

síťky byly ve výbavě 3 ks, myslel jsem že jsou na nic, ale teď doporučuji dokoupit , možná se daj koupit samostatně, zatím sem vyděl pouze sadu mně osobně zaujala malá na bok kufru, nezabere místo a dáse do ní postavit pár věciček ( na zimu voda do ostřikovačů atd.), je to taková malá taška.

• 10 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem liborch,

Ve výbavě Experience je moc pěkný dekor, kolik by stálo dokoupit? Myslím, že se ten plast. pruh zkládá ze 3 částí. dekor.doc

• 16 odpovědí
    • 5,3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem picak,

Zdravim mam tyden stareho yetika a zda semi ze kdyz radim podle maxidotu (mam amundsen) tak pokazde kdyz zaridim otacky jsou celkem nizko 1500 - 2000 tak mi ze zacatku kazdeho vyssiho stupne zacne na par sekund rezonovat ten stredovy panel mezi ridicem a spolujezdem a zda se mi ze to jde prave z okoli te navigace... Nevite o tom neco ? diky

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem jirka222,

teď v zimě to (1.2) topí na prd, každopádně mě zajímá, jestli má smysl knoflík teploty otočit na max, nebo stačí standardních 22 a stejně to bude foukat nejteplejší vzduch do té doby, než bude teplejší než těch 22st. Díky moc.

• 23 odpovědí
    • 8,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem banicek,

Zdravím všechny příznivce Yetiho. Mám dotaz. Dnes jsem vysával autíčko a na místě řidiče i spolujezdce je podlaha pod koberečky nějak "nepevná". V místě, kde mám nejvíce levou nohu, mám vytlačený dolík.. Jsem laik a tak se ptám je to běžné . Díky Banicek

• 4 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem picak,

zdravim objednal jsem yetiho experience 103kw chtel jsem se zeptal co si mam predstavit pod pojmem automaticky odclonene vnitrni zrcatko ?? Myslel jsem ze je to stmivani ale to se nabizi zvlast..... diiiiiikk moc....

• 4 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Jz73,

Ahoj všem, dnes jsem si objednal v servisu dílu (dle ETKY) pro dodatečnou montáž zásuvek (šuplíků) pod přední sedadla. Vzal jsem rovnou díly na obě strany. Narazil jsem ale na jeden problém. Díl, který drží zásuvku (5N0 882 599) a který se montuje přímo k sedadlu musí být připevněn třemi šrouby k sedadlu. Sedadlo by mělo obsahovat matky, ale jsou zde jen prázdné výlisky. Bohužel v ETCE tento díl není uveden. Jedná se pravděpodobně o plechové matice M6, ale ty co se na stejném výkresu používají na sedadle jinde tam nepasují (N 906 887 02). Nemáte někdo tušení, jak se k takovému číslu dílu, který není v ETCE uveden (zjevně chybou) dostat? Rád bych použil originální …

• 24 odpovědí
    • 14,3tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem JosefP,

Chci se vás zeptat jak se vám všem drží volant a jaké z něj máte pocity. Již od koupě auta volantu stále nemůžu přijít na chuť. Bolí mě z něj dlaně, pocit mám jako by byl takový umělohmotný a ne potažený kůží, tvrdý s ostrými prolisy. Prolisy na volantu jsou v místech kde stejně volant nedržím jak básník myslel. Rolovací tlačítka jsou také " perfektní " , zejména točíte-li volantem položenou dlaní při ostrém zatáčení. Zkrátka z něj nemám dobré pocity. A měl jsem si objednat volant tříramenný a ne čtyřramenný vzhledem k mému držení volatu ve spodní části, kde mě jedno rameno překáží.

• 12 odpovědí
    • 8,4tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem marek2,

Ahoj, dnes jsem čistil poprvé interiér Yeťáka a na co jsem nenarazil. Bezpečnostní pás u řidiče má pro držení v určité výšce protikusu na zapnutí klasické plastové kolečko jako 99% ostatních aut viz. foto 1. Ale spolujezdcův má pás několikrát přehnutý a prošitý viz. foto 2. Máte to také tak a proč to tak je? Díky.

• 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Michal B.,

Zdravím , mám jeden postřeh , cca.po 900-km mi nějak špatně sedí v sedadle řidiče. Výbava Acitve, sedačky-čalounění Onyx . Pálí mě celý levý bok (od kyčle ) a to jedu třeba jen kousek, pár kilometrů Vážím nějakých 75kg a výška 180cm štíhlá postava. Až budu mít chvíli, zkusím se zeptat v servise co na to . Možná v sedadle něco povolilo, je pravda že ta levá strana je trošku jakoby sesezená a níže, takže to vypadá jako bych seděl mízně z kopečka ke dveřím , proto mě pálí ten bok. I když pro někoho je to blbost, ale pro mě je to celkem nepříjemný pocit Jsem aktivní sportovec a problémy s nohama (kyčlema) nemám. Co s tím ?

• 6 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem banicek,

Zdravím Yeťáky. Dneska jsem daval autíčko trochu do pucu a objevil jsem, že slícování palubky u strany řidiče není zrovna dokonalé. Shodou okolností jsem měl možnost si prohlídnout palubku u Yetiho ve vedlejší ulici a ten měl úplně to samé. Co vy na to ?

• 9 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Jz73,

Ahoj kolegové, dnes mi přestal fungovat manuální posun sedačky řidiče dopředu/dozadu. Resp. když zatáhnu za seřizovací madlo někdy jsem schopen sedačku posunout, ale slyším zřetelně přeskakování mechanismu sedačky - něco jako zub přes zub a posun jde velmi ztuha a někdy sedačku neposunu vůbec. Dříve než vyrazím do servisu, nemáte někdo podobnou zkušenost? Díky za odpovědi. Pepa Z.

• 2 odpovědi
    • 5,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Azurit,

Dotaz - v yetim je možné mít na palubní desce takový ten pásek, co se vleče zleva doprava a okolo autorádia buďto stříbrný, nebo jako dřevěný. Ví někdo už o nějaké další aftermarketové variantě? Nechci si vnitřek nijak šíleně tunit, nicméně je fakt, že by se mi líbilo mít to buďto matné, pseudo-kartáčovo-hliníkové, nebo karbonové.. Díky!

• 3 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem powermakac,

Zdravim Vas, aky typ palubneho pocitaca sa nachadza vo vybave Yeti?

• 12 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Jz73,

Ahoj, dnes jsem si vyzvedl originální náhradní díl - dělící mříž. Koupil jsem si proto, abych mohl naložit kufr "až po střechu", když se jede ve více lidech na delší dobu mimo civilizaci. S radostí jsem krabici rozbalil a přečetl návod. Moje domněnka, že za 5 minut bude nasazeni byla lichá. Je třeba několik speciálních škodováckých montážních přípravků, je třeba vrtat do obložení a do stropu! Až jako poslední možnost bych volil dát auto do servisu na montáž. Proto mám otázku, nevíte, kde se dají a zda vůbec taková služba existuje, zapůjčit škodovácké montážní přípravky? Či se k nim nějak dostat na cca 1den. Díky za odpovědi. P.S. Přípravky to jsou MTX 9-193/A, MTX …

• 0 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Džanek,

Řešil už někdo držák pro iphone? Jaký typ, kam umístit apod? Nelíbí se mi držáky s přísavkou na sklo, nejraději bych nějaký, který by se dal uchytit na společný šroubek rádia.

• 13 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Jan Tichy,

Zdravim mam prozbu na majitele, mohly by jste mi zmerit, jak je vysoky kufr zavazadloveho prostoru v Yetikovy od podlahy az po strop? Budu totiz prevazet astronomicky dalekohled ktery ma 85 cm na vysku ve slozenem stavu. Vim ze sirka mezi podbehama je 101 cm delka po sklopeni asi 150 cm ale co vyska diky

• 11 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.