Přejít na obsah

44 témat v tomto fóru

• 14 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
  1. škrtící klapka

• 4 odpovědi
    • 6.4k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  2. Zkušenosti s 110 kW?

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
  3. Škoda

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 742 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahojte,   chcem sa spýtať či niekto riešil, že sa objavuje voda do ostrekovačov pri prednom znaku na kapote. Evidentne sko keby stekala cez vnútro kapoty az dopredu a prúd vzduchu to potom vytiahne von. Prikladám aj foto. Môže to byť zo zle nastavenej výšky ostrekovačov? Niekedy vidím ako voda zasahuje okraj kapoty.    dik
    • tak som sa dnes odhodlal a na oboje predné dvere som si spravil šablóny , nastrihal a nalepil a v celku podľa mňa je to dobre spravené. Trvalo mi to zhruba 3.5 až 4h čo sa dá, nakoľko som takéto veci nikdy nerobil.   Musel som si to sám pripraviť, šablóny, nakoľko nikde na nete to nikto neponúka na Fábiu 4.   Snáď to bude dobre držať, uvidí sa časom.   Nalepené je aj z vnútornej strany, no nevidno na fotkách.   Ešte budem aj kufor robiť, tie bočné plasty, možno aj zadné dvere tiež kde sa dáva fľaška, no na to zase kus času bude treba, možno na ďalší víkend ak čas bude na to.     Tu je výsledok:    
    • Odtahovka s ramenem > autorizak > vymena baterky v zaruce. 
    • Ahoj, tak jak jsi dopadl???? Stalo se mi to stejné u Octavie iv. 45tis najeto. 2 roky stará.  Zapomněl jsem puštěné blikny do rána. Baterie vybitá. Startoval jsem přes kabely a ejhle ZÁVADA- vadný zámek řízení a nejde nastartovat..
    • Ahoj, mám octavii 1.9 tdi 66kw a asi před půl rokem jsem si koupil nové rádio Navitel RD3 vše v pohodě fungovala. Jenže teď rádio nejde zapnout, když se snažím připojit přes bluetooth tak taky nic, ale když připojím mobil tak normálně nabiji. Zkoušel jsem autoradio vyměnit za předchozí, které fungovalo, ale zase jen nabiji mobil ale zapnout nejde. Nemá s tím někdo zkušenosti?
  • Vytvořit nový...