Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Autohifi, Navigace

Rádia a vše kolem duc duc

1. Zdravim, Mam Yetinu r.v.2010 s radiom Swing. Mam ju uz skoro 2 roky (kupena v bazari), ale az dnes som ciste nahodou zistil, ze mam aj Bluetooth :-D Podarilo sa to mi sparovat so Samsungom S3 Mini aj S5 Mini - viem z mobilu prehravat hudbu (neda sa mi ovladat hlasitost na radiu, iba na telefone), ale pri telefonovani ja sice druhu stranu pocujem, ale mna nie je pocut. Myslim, ze by to mohlo byt nejakym nastavenim - viete mi s tym poradit? Teoreticky by mohol byt vadny mikrofon, ale nepride mi to velmi pravdepodobne - predpokladam, ze by to bolo ukazalo na diagnostike (bol som pred par tyzdnami kvoli inemu problemu). Je mozne, ze mam radio s Bluetooth ale be…

2. Zahájeno uživatelem picak,

Dobry den muze mi nekdo vnapsat vlastni zkusenosti ohledne zabudovaneho handsfree ??

3. Zahájeno uživatelem walleyman,

Ahoj, mám Yeti 1.8 TSI 8/2010 Experience, jsem spokojeným uživatelem rádia Bolero, leč mne trápí přítomnost MDI konektoru, kdesi jsem viděl fotku AUX vstupu s 3,5 jackem a USB místo toho MDI mnohopinového paznechtu pod climatronickem, žel se mi zatím nepodařilo sehnat tento díl. Mělo by se jen jednat o záslepku s jinými konektory jelikož v MDI jsou tyto kontakty obsaženy. Samozřejmě není problém cokoliv dobastlit, ale jsem příznivce čistých řešení, proto sháním jen ten panel. Řešil někdo, popř. neznáte číslo dílu ? Sháním toto: Místo tohoto:

4. Zahájeno uživatelem Hugo007,

Poradí mi někdo s výběrem správného BT modulu pro mého Yetiho rv2010? Právě jsem ho koupil a má takový trapný externí BT od Burry. Škoda to tuším pojmenovala jako BT pro dodatečnou montáž. Já bych ale chtěl BT originál. Ovládat ho v Boleru. Už jsem zjistil, že je spousta různých modelů. Chci připojovat různé Android telefony. Aktuálně SGS7. Nemusím si číst SMS na maxiDOTu, ale pouštět hudbu přes A2DP určitě ano. Jako laik bych si vybral modul 5N0-035-730-D. Na Boleru je 1Z0 035 156 G. Půjde to propojit? Chápu, že bude potřeba něco kódovat přes VCDS, ale to bych už asi někomu svěřil. Díky za jakoukoliv radu.

5. Zahájeno uživatelem leks1m,

Zdravim, Mam Yeti (r.v.2010) s radiom Swing a nejako neviem rozbehat vstup AUX, aby som na nom mohol pustat hudbu z mobilu. Tu na fore som o tom nasiel viacero prispevkov, ale akosi ziaden nepasuje na mna. Vacsinou tu ludia maju AUX vstup v laktovej opierke, ale ja ho tam nemam - mam len 3 kabliky v odkladacom priestore pred radiacou pakou pod ovladanim klimy (foto v prilohe). Je tam standardny jack 3.5mm, USB female a este jeden siroky konektor - zrejme na iPod/iPhone (starsi). Mam aj zabudovany MDI vstup, ale nemam na to redukciu na USB (uz som si ju objednal). Skusal som samozrejme pripojit ten jack 3.5 do mobilu, ale po prepnuti na AUX vstup na radiu nic neslo. U…

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 9,5tis zobrazení
  6. Můžete mi prosím poradit, kde najdu regulaci hlasitosti zadních parkovacích senzorů u rádia SWING MR2016 a výbava je YETI Fresh. Hlasitost je z výroby nastavena hodně vysoko. Když jsme hledal po internetu, tak jsem jen našel možnost změny pro hlasitost, ale to je pro radio s funkcí CAR, což tato radio s touto výbavou nemá.

• 5 odpovědí
    • 7,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem zzdeny,

Ahoj, mame v novem Yetim radio Blus a chtel bych ho vymenit za Swing nebo Bolero, chtel bych ho koupit asi tady v bazaru. Ale jak je narocna vymena? Musi se to nejak predelavat? Mam tam multi funkcni volant Gsm II a prak senzory. Diky

• Pozitivní
    • 36 odpovědí
    • 38,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Claw,

Zdravím, mám v YETI rádio Swing, a některé soubory MP3, WMA neumí přehrát, přitom když tu samou kartu s tím stejným souborem strčím od Oktávky (infotaiment Columbus) tak to funguje. Máte někdo vyzkoušeno, jaké parametry (např. bitrate) musí MP3 soubor mít, aby to ve SWINGU fungovalo? Díky.

• 0 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem bord83,

Chtěl bych se zeptat stávajících majitelů, jak vám hraje v Yetim originální audiosestava - 8x repro + škodovácké rádio. Je to dobrý, nebo uvažujete o dodělání/výměnu repro?

10. Tak jsem před měsícem řešil HF do auta a nikde jsem pořádně nenašel jiné informace než k origo GSM II a standartnímu přídavnému Parrotu. Proto jsem po instalaci a zkušenostech sady FISCON bluetooth založil toto téma, kdyby nekdo potřeboval nějaké info. Sada: FISCON bluetooth hansfree Basic Dúvod nákupu: Hodně za jízdy telefonuji a byl jsem zvyklý z předchozí Fabie s GSM II používat telefon přes MaxiDOT a ovládací páčku. Moje požadavky: Co nejmenší zásah do palubní desky a pokud možno využití ovládacích prvků auta. Nakonec jsem našel ideální sadu která nahrazuje škodovácké GSM II a funguje dosti podobně. Cena a instalace: Celková cena s instalací vycházel…

• 3 odpovědi
    • 10,3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem tentacle,

Tak služební Yetík je objednán (tím chci poděkovat všem, kteří mi poradili ve vlákně "Yeti nebo Roomster", abych zvolil raději Yetiho - teď už vím, že to byla určitě správná volba). Ale to čekání asi bude dlouhý-prý 6 až 8 týdnů Já si zatím čekání krátím tipováním neoriginálního 2DIN rádia s GPS, protože mám od firmy dovoleno objednat si rádio do Yetiho až dodatečně, podle toho, co mi padne do oka. Rád bych něco spolehlivýho, aby navigace a menu mělo rychlou odezvu a případně s odnímatelným předním panelem (což origoš tuším nemá). Vím, že je na trhu řada čínských méně kvalitních paskvilů apod. a proto bych se rád zeptal, zda už někdo s nějakým kvalitním rádiem nemá zku…

• 18 odpovědí
    • 18,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem ROMIK,

Ukazuje Blues radio na maxidot?Nenašl jsem.

• 13 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Dr.Easy,

Ahoj, pritelkyne ma Yetiho 2011 a dostala ho s Bolerem. Chteli tam navi, tak jim tam ve skodovce dali columbuse, vzhledem k tomu, ze s tim nejezdila od zacatku ona, tak nikdo neresil, ze jim nefunguje bluetooth a tlacitka na bluetooth. Columbus ma Firmware dle stitku: 3984, HW: 55, kod: 3T0035680C pres VCDS jsem koukal, ze je v columbusu na kanale 50 ulozena hodnota 1, tzn. ze by melo jit servisni menu, kde lze vycist udaje o software, nicmene po dlouhem drzeni SETUP to nabidne jenom "FM, AM, DAB". V CANu nakodovany je, vcetne "telephone". Nicmene bluetooth nejde. Tlacitka na volantu nereaguji (ani se neztlumi). Nekdo napad cim to? Nemusi tam byt nejaky sp…

• 3 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Mara Vlk,

Mám columba modelovej rok 2013 a nepravidelně se mě na displeyi zobrazuje hláška chyba sd karty prosím zkontrolujte sd kartu a ok..kartu tam vubec nemám vloženou a hlaška se zobrazuje i po zasunute kartě a pak v manu zamrzne..po zapnuti a vypnuti nav. Vše ok až po znovu zobrazení chyby.nevíte co stím ?..děkuji

15. Zahájeno uživatelem mattisse,

Ahoj, možná blbý dotaz, ale nedá mi to. V ceníku znamená "počet reproduktorů - 4", to že jsou reproduktory jen vepředu? Dva na každé straně? Nebo že jsou 4, po jednom ve všech dveřích? V Active to chápu, ale co v Ambitionu, nebo Ambitionu plus? To jsem si jako objednal auto za 600T a mám repráky jen vepředu? Je tam aspoň nějaká příprava ve dveŕích? Natažené kabely?

• 6 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem kosak 72,

Zdar, zapojím kabel MDI s USB konektorem z originál Škoda příslušenství do zadní části radia Swing ? Pokud né, co vše k tomu budu potřebovat. Chci jen přehrávat na tomto radiu muziku z flashky, dík za odpověď.

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 10,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem jannek,

Měl jsem starou Nokii 6021 a zdálo se mi, že komunikovala s Columbusem lépe než nový Samsung Galaxy S4. Zvonění se ozvalo hned (Galaxy chvíli zvoní sám a teprve po cca 2 vteřinách zazvoní z rádia), když jsem na telefonu vypnul zvonění, tak u Nokie nezvonilo ani v rádiu, kdežto Galaxy ano, zkrátka jako by HF byl uzpůsobený spíš pro starší telefony. Auto je z r.2010. Máte nějaké zkušenosti nebo postřehy vy?

18. Zahájeno uživatelem jirka222,

v původním rámečku (jakože vyndám blues a ten šuplík a nepotřebuji žádný dodatečný rámeček)? Je jedno jaký typ Bolera? Nemáte někdo navíc to Bolero? Díky moc.

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem ludvik.XIV,

Zdravím, chci se zeptat, jestli když si přehodím do Yetiho rádio Bolero ze Superba (viz obrázek), tak umí někdo do toho rádia dostat obrázek Yetiho při zobrazování vzdálenosti od překážky (parkovací senzory)? Nebo je to součástí rádia a stačí jenom správně nakódovat? Moc díky za odpovědi

20. Zahájeno uživatelem Peetie,

Ahoj, chtěl bych vyměnit stávající Swing za Amundsen, resp. Amundsen+. V návodu k Amundsenu+ píší, že lze jen do Yeti od data výroby 22. týdne 2011, můj yetouš je vyrobený na přelomu roku 2010/2011. Bude v něm fungovat, nebo v čem by mohl být zádrhel? Napadá mě v jiných tématech hodně řešený CAN 1.6 a 2.0? Funguje Amundsen (RNS 310) také jako hands free, nebo to ho (kromě jiného datového média map a digitálního rádia) právě odlišuje od RNS 315? Díky za rady!

21. Zahájeno uživatelem tove,

Nemenil jste nekdo antenu ? Ta vyska me vadi pri vjezdu do garaze a tak premejslim o vymene za ploutvicku.

22. Zahájeno uživatelem xfokker,

Kúpil som si toto rádio do Yetiho, ktorý bude cca 03/2012 a nedávno mi prišlo. http://www.specialniautoradia.cz/www-specialniautoradia-cz/eshop/3-1-2DIN-DVD-Autoradia-specialni/19-2-Skoda/5/1-Specialni-autoradio-s-DVD-a-GPS-pro-Skoda-Octavia-II-Superb-Fabia-Roomster Zaujímalo by ma kde mám umiestniť GPS a DVB-T anténu? O TV mi veľmi nejde, ale hlavne GPS. Pýtal som sa v servise a tam mi povedali že ju dajú "kam budem chcieť". Rozmýšľal som buď niekde vnútri palubovky, alebo za predným sklom - fakt neviem. Ak bude v palubovke asi nebude mať bohvieaký signál a neviem či je možne kabel dostať cez palubovku za sklo? Auto mám objednane s prípravou 2DIN. Môžte niekto po…

23. Zahájeno uživatelem MichalJ,

Zdravím, koupil jsem Yeťáka, ale mám jen obyčejný přední repráky. Chci si dodělat Sound System, ale hned na začátku mám zádrhel. Repráky, zesilovač, konektory a piny není problém, ale nevím jak s výplněma dveří. Dají se koupit nové pro SS, ale stojí cca 5500 Kč/ kus. přitom jediný rozdíl je, že mají mřížky pro střední reproduktory. Nemá někdo možnost je sehnat?

24. Zahájeno uživatelem octavia73,

Ahoj všichni pujdou mi nahrát mapy z dvd?Díky

• 2 odpovědi
    • 3,4tis zobrazení
  25. Mám v Yetim origo Columbus a občas (nepravidelně) se stává, že si po vypnutí rádia a zapalování pak nepamatuje místo posledního přehrávání z USB disku. Mám tam spousty adresářů a dlouhé přednášky a je to otravné 1x za 2-5 dnů znovu hledat, kde jsem posledně přestal. JInak vše funguje OK, ale todle je fakt nepříjemné. Nepodařilo se mi vysledovat žádnou souvislost s čímkoli. Víte někdo, co s tím? Máte podobnou zkušenost? Díky za nápady.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.