Přejít na obsah

Autohifi, Navigace

Rádia a vše kolem duc duc

68 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
  1. yeti bluetooth spojeni 1 2

• 27 odpovědí
    • 24.9k zobrazení
  2. Zadní reproduktory

• 24 odpovědí
    • 20.5k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 15.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
  3. Sundání tapecu

• 4 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
  4. Anténa rádia

• 1 odpověď
    • 3.4k zobrazení
  5. Navigacie v Yeti 1 2

• 29 odpovědí
    • 22.2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 6.4k zobrazení
  6. SWING - rychlost auta

• 17 odpovědí
    • 13.9k zobrazení
  7. Výmena autorádia Yeti 1 2

• 36 odpovědí
    • 37.9k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 10.2k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 18.2k zobrazení
  8. REPRO DO YETIHO

• 10 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
  9. Radio "aftermarket"

• 14 odpovědí
    • 6.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj všem, měl bych otázku ohledně vlnění auta ze strany na stranu. Když jedu do mírného kopce, tak je to cítit úplně nejvíc. Jedná se o to, že když přidám plyn a na tachometru je cca 60-80 km/h tak auto začne házet ze strany na stranu v přední části vozu, do volantu nic nehází ani volant neklepe. Kola jsou vyvážené, pneu nové, uložení převodovky (silentblok) nový. 
    • Bylo by to takové ..... dost odvážné. Jeden drát jde do centrální řídicí jednostky, druhý do řídicí jednotky Simos. vstřikování.pdf
    • Zdravím pánové, potřeboval bych poradit s upgradem zadních brzd na F1 RS. Třeba se s tím někdo setkal a bude si ještě po letech pamatovat řešení 😀   Sehnal jsem si brzdy z O1 RS, pro rozměr kotoučů 256x22 mm, podle mnoha informací na internetu by měly bez problémů pasovat na zadní nápravu Fabie. Brzdy jsem repasoval, zkusil nasadit, ale nastal problém – nepasuje to, mezi držákem třmenů a jejich uchycením k nápravě zůstává mezera asi 1 cm. Buď mám nesprávný držák, nebo kotouč.     Nasazený je kotouč Brembo 09.A652.11, podle nalezených informací by to měl být rozměr pro O-RS. S ověřením držáků třmenů je to složitější, na internetu jsem přesné rozměry nenašel, nicméně dle obrázků to vypadá rovněž správně. V čem může být chyba?         Mám tam nasazený štít brzd z O-RS, bylo potřeba navrtat nové díry, ale sedí to dobře. Jen se mi zdá, že mezi štítem a kotoučem je zbytečně moc volného prostoru. Menší brzdy 232 mm mají kotouče jen s minimální mezerou od štítu.     Byl bych rád za jakoukoliv radu. Případně, jestli někdo máte pasující držáky z O-RS, nemohli byste mi je přeměřit?
    • Zkoušečkou jsem vyzkoušel jakej kabel s těch dvouch na každim vstřiku je + a dal jsem na každý vstřik kabel z + baterky a auto běželo jenže takhle to tam mít nafurt nemůžu žejo 
    • Mám k fabii ještě druhý klíč zkusím a dám vědět 
  • Vytvořit nový...