Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem d.novakd,

2. Zahájeno uživatelem roman7971,

Zdravím, máte zkušenosti s nějakými potahy na volant? Máte nějaký, který vypadá hodně dobře na volantech škoda?

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem multiexp,

Zdravím chtěl bych se zeptat: Ví někdo jak demontovat tlačítka pod climatronicem. Ty kde je výhřev sedaček, esp off, zámek. . . děkuji

4. Zahájeno uživatelem Regson,

Ahoj, mám nového Rapida Spaceback 1.2 77kW (najeto cca 200km) a první co jsem zpozoroval, že se mění tuhost plynového pedálu. Za studena, když auto stojí je pedál měkčí (příjemně), ale po nastartování a ujetí cca kilometru jakoby ztuhne. Byl bych radši, kdyby zůstal tak jako právě za studena a mám pocit, že po převzetí auta to tak bylo (nicméně vzhledem k eufórii z nového auta bych za to ruku do ohně nedal )). Nemáte podobnou zkušenost? Díky!!

5. Zahájeno uživatelem Woody,

Mám takový problém, při puštěném ventilátoru od cca 3 stupně digi klimy ventilátor píská jak píšťalka na psa. Vím že už to tady někdo psal, že mu to dělá taky. Reklanováno v servise a skoro vyřešeno. Závada je na klapkách odvodu vzduchu v kufru. Při zapnutém ventilátoru vzniká v kabině přetlak, teda pokud ty klapky nefungují jak mají. Prý tam nějak byly ty klapky přilepené, že vzduch neměl kam odcházet. Dnes mi to ale opět začalo pískat, takže znova servis. Pro ty kdo by měl stejný problém, tak tento problém lze jednoduše diagnostikovat. Jak začne ventilátor pískat, tak stačí pootevří okno a piskot přestane. Okno zavřete a začne pískat znova. Stačí pootevřít okno …

6. Zahájeno uživatelem pedalbb,

Nazdar všetci. Chcem sa opýtať kde sa nachádza kabínový filter v rapidke ? A ako sa vymieňa. Díky

7. Zahájeno uživatelem Romik274,

Zdravím, mám novou Škodu Rapid Spaceback 77 KW od 5/2014 najeto 3500 km. Posledních čtrnáct dnů pozoruji, že když dojedu na semafory a vyřadím do neutrálu, tak slyším nepravidelné šustění, jakoby se přidíral ventilátor. Když jsem otevřel kapotu, tak jsem tento zvuk neslyšel. Tudíž v motorovém prostoru to není. Když ale nastoupím, tak zvuk hned slyším. Při přidání plynu se zvuk mění, zvyšuje se a snižuje se. Vždy na vrácení se na volnoběžné otáčky se nepravidelný "šustot" sníží. Připadá mi to jako nepravidelný chod motoru, ale motor běží dobře. Myslím si, že je to zvuk z palubovky, ale nevím od čeho. Dříve u Škodovek podobný zvuk dělávalo lanko tachometru. …

• 7 odpovědí
    • 6,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem tomi28062005,

Zdravím ve spolek, mám Rapida 03/2018 včetně výbavy Dynamic packet a za ten rok a půl se mi docela ošoupali přední sedadla. můžete mi poradit zda to něčím nainpregnovat či si sehnat potahy a pokud potahy, tak kde mám hledat na tyto sportovní sedadla. Díkec.

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem pac.martin,

Potřeboval by jsem demontovat střední výdech topení na palubní desce. Je to tam nějak nacvaknuté, ale nerad bych to poškodil. Jde mi o to, že mi u jednoho výdechu upadl drát spojující jednotlivé klapky a chtěl bych se to pokusit nějak zpravit. V servise mi řekli že je to celé jeden díl, že mi vymění kompletní střední výdech za cca 2000kč, což je samozřejmě pálka.

• Pozitivní
    • 18 odpovědí
    • 21,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Mirec25,

Zdravím všechny. Na úvod naprosto nesnáším svojí loketní opěrku, ale to je teď jedno neřešte prosím proč. Chci demontovat ze svého Spacebacka 2014 nh1 1,2tsi 63kW loketní opěrku a můj dotaz je, zdali existuje nějaká náhrada za opěrku jako nějaký kalíšek nebo něco podobného, poradí mi někdo? Za odpovědi moc děkuji.

• 2 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem karlosito,

Zdravím všechny potřebuji poradit jak vyndat zadní spodní díl sedadel.předem všem díky za rady.

12. Zahájeno uživatelem Shaney,

Zdravím, zvažuji výměnu obyč. sedáků za sportovní. A zajímá mne jestli jsou sedáky z Fabie stejné jako v Rapidu a půjdou vyměnit kus za kus, nebo musím sehnat přímo ty z rapida. Další problém je, že mám sedáky s pytlema a aj s vyhříváním. To bych chtěl zachovat. Sportovní sedáky s výhřevem se mi nepodařilo nikde najít. Jde přemontovat vyhřívání z původních do sportovních sedadel? Děkuji za odpovědi.

• 3 odpovědi
    • 5,9tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Josef_1,

Mam rapida dva roky a radici paku mi menili minuly rok a letos zacina byt osoupany volant,mate nekdo zkusenost s reklamaci volantu?

14. Zahájeno uživatelem enzzo,

Dobrý den, mam dotaz, jestli při zapnutém cyklovači stěračů je normální slyšet takové jemné cáknutí v oblasti volantu. Já myslím, že je něco špatně, ale servisák říká že to tak má být. Dle mě to kdysi nedělalo. Tak se ptám jestli s tím nemáte někdo zkušenosti. Děkuji za odpověď.

15. Zahájeno uživatelem Rapid0,

Ahoj všem, můžete mi poradit k čemu je to tlačítko na palubovce. Sedan 2013 77kw

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem chanzy,

Zdravím, povedlo se mi asi nějakým způsobem porouchat pomalé otevírání držáku na brýle (mám na mysli toto: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0868565f47h-drzak-na-bryle-oe-23287.html) u Rapida. V podstatě zavírání/otvírání funguje, ale otevření není zpomalené, prostě to vylítne i s obsahem. Je to nějaká snadno opravitelná prkotina nebo je to na výměnu? Díky

• 5 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Dominik63,

Ahojte mám taký problém keď vypnem zapalovanie tak spod pristrojovky pocut také bzucanie neviete mi poradiť čo by to mohlo byť? Rapid 2013 63kw 47555km

• 7 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem sliver,

Poradí někdo způsob jak bezpečně vyjmout přístrojovku? Je na to nějaký fígl? Nerad bych něco dolámal. Pořebuji se dostat do konektoru palubky pro zapojení káblu hladinoměru ostříkovačů. Díky za rady.

19. Zahájeno uživatelem maweryk,

Ahoj, ako sa prosim da demontovat klucka na otvorenie motoroveho priestoru? Potrebujem zhodit spodny plast a stlpika. Dakujem.

• Díky
    • 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Marek Nemčko129,

Mám škodu rapid 1,6 Tdi 66kw r.v.2013, climatronic nastavený na ofuk okna a tiež šípka smeruje dole, ventilátor zapnutý teplota na cca 23 a aj viac a zadný spolucestujúci stále otravujú že im slabo kúri, teplota motora má prevádzkovú teplotu, predné výduchy horúce, vie niekto poradiť?

• 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Bury1104,

Cus lidi, nevíte, kde koupit nové vyplně kufru: 5JJ867428B a 5JJ867427B a kde sehnat návod na jejich výměnu?? Díky

• 2 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Speedluk,

Mám na vás dotaz ohledně výměny řadičky.Mám Rapida v social edition, takže tam byla origo taková nic moc gumová řadička.Tady na stránkách jsem koupil novou origo koženou.Když jsem to montoval, tak samotný rámeček jde vyklapnout a zaklapnout dobře, ale nejsem si jistý tím uchycením na té vroubkované tyčce.Závit tam není, takže logicky je asi jen nalisovaná a aby se nepohla, tak ji aretuje takový ocelový kroužek, který vyztužuje ten středový plastový díl řadičky.Stará šla vyndat celkem dobře (ten kroužek jsem uštíp).Novou jsem ale natlačil jen přiměřenou silou.drží dobře, ale ten plechový kroužek je volný.Asi by chtěla ještě dotlačit dál, ale přijde mi, že se to musí dělat …

• Pozitivní
    • 39 odpovědí
    • 34,4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Dominik63,

Zdravim. Uz ste niekto riešil led pasiky na podsvietenie nôh ?

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Atrani,

Zkoušeli jste někdo měnit vnitřní zpětné zrcátko za to s páčkou proti oslnění? Docela mi to kvůli juniorovi na zadní m sedadlu chybí. A Rapid po FL to už má.

• 4 odpovědi
    • 3,2tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem suppressu,

Zdravim vas. U cinskych priatelov som nasiel tento filter na "dieru" pre privod vzduchu , a kedze som to v aute nemal tak som to objednal a osadil. Co si o tom myslite? Bol to dobry napad, alebo by mal byt ten otvor, otvoreny bez filtra. Cosi som patral po nete ale ani zmienka o takomto filtri ani v e shopoch, ani na forach....

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.