Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem miklisek,

Jak jsem avizoval ve svém tématu "Mikliskovo TSI-čko", začaly mě drnčet na cca 2000km plasty horního nastavitelného vedení pásů. Drnčení se ozývalo z oblasti "šupny" hlavně na souvislých nerovných površích - dlažební kostky a hrubý beton nebo asfalt (např. R10ka a D11), kdy auto vlivem celkově tvrdého nastavení a 16" kol chytne nějakou rezonanci. Naštěstí zatím drnčely jen ty "šupny" a nic jinýho v interiéru. Problém se zhoršoval s narůstajcímí rozdíly teplot ráno a přes den. Takže první část řešení byla na ŠA a autorizovaném servisu. Vyřešeno to bylo na reklamaci v rámci záruky pomocí textilní izolační pásky do rybiny vedení "šupny". Vlevo u řidiče to bylo dostačující ře…

2. Zahájeno uživatelem touareg3,

Zdravím, páni. Chcem sa spýtať, či sa dá napasovať nejaké koncernové samozatmavovacie zrkadlo VW,Audi,Škoda,Seat do Rapida, len jednoduchým vycvaknutím pôvodného a zacvaknutím samozatmavovacieho + potiahnutie kabeláže. Dík.

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem kasekvvv,

Sundávali už jste někdo přihrádku spolujezdce v Rapidovi? Je tam nějaký fígl nebo to drží jen pár šroubů jako u Fabie.

• 3 odpovědi
    • 3,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem jaroslav25,

Ahojte potrebujem zdemontovať tapacir na zadných dverách Rapid SB aby som mohol domontovať reproduktory len neviem ako dat ten tapacir dole našiel som tam len jeden srobik. Spolu s tim potrebujem dať dolu obloženie B stĺpika a A stĺpika aby som mohol naťahať káble k rádiu.. Čo potrebujem k tomu aby som dal ten tapacir dolu bez poškodenia. Ďakujem za odpovede.

• 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem touareg3,

Zdravím, chcem sa spýtať, ako sa dá rozobrať stredný panel-tunel na Rapidke, aby som sa dostal k zásuvke 12V pri ručnej brzde? Musím rozobrať lakťovú opierku, a vybrať celý stredný panel, alebo sa dá vybrať len ten stred, kde je zásuvka 12V? A ručnú brzdu nastavím len ak vyberiem celý stredný panel? alebo stačí vybrať lakťovú opierku a tam sa dostanem k lankám ručnej brzdy? Dík.

• 2 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Tragedie_v_JZD,

Čerstvě přebraný rapid velmi přijemně voní ... nemyslím tím vůni "novoty", ale vyložene je tam přidaná nějaká vůně - nějaká lehce květinová ... buď nastříkaná do klimatizace, nebo .. nevím jak .. ale intenzivne voní vývody ventilace, a ta "ovládací" konzolka výdechu - stačilo se jí dotknout, a prsty mi voněly ještě po několika hodinách. To je tam made by škoda, nebo to je práce servisu? a .. pokud je to běžná věc, jak je to řešené? to je vystříkané do vývodů klimatizace, nebo ..?

• 2 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Jakoob,

Nevíte někdo jak demontovat boční plasty tak aby se všechno neulámalo a dalo se to bez problémů vrátit zpět? PS: dílenská příručka pořád asi není že? Díky

• 0 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem hiz,

Jestli mam pojistene vsechny okna jsem nezjistoval, ale nejspis ne.. to by mi pojistovna rekla, kdyz jsem jim volal.. Jinak jsem byl auto ukazat v servise aby se podivali co vsechno bude treba vymemit a kdyz jsem se ptal na ten safesystem, nechal se servisak zamknout do auta, já pouze jednou zmackl tlacitko a on si uplne v pohode otevrel.. Trosku se divil ze to jde, takze muj spaceback nejspis zadny safesystem nema.. Nemam ani alarm, takze to bude mozna tim..

9. Zahájeno uživatelem DEFIANT,

Ano, od začátku informace že to má být laciné (výrobně nikoliv prodejně) auto A-entry. Tvrdé plasty interiéru OK, ale ve výbavě elegance to co vydávají za kůží potažený volant (porovnávám s FII), tak to je hrůza, potah jako plastové koženky s téměř 10 milimetrovými stehy. Prostě volant má řidič v pazourech 99% doby a tam na tom záleží, snad půjde přehodit volant z Fábie (snad je i stejný airbag). Jinak by to šlo, kdyby tomu odpovídala prodejní cena.

10. Zahájeno uživatelem Mariacek,

Ahoj pánové, nikde jsem to nenašel, tak se ptám. Potřeboval bych přivést ke kameře kterou umístím vpravo nahoru na sklo kabely a vyřešit napájení. Současně chci napájet mobil v držáku, jelikož jej používám pro navigaci. Zatím mobil napájím ze "zapalovače", z MDI to bohužel nejde :-( Máte nějaké tipy jak vést po autě kabely? Nechci, ať jsou moc vidět, visí mi, překáží atd. Díky!

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem basso,

Ahoj, nemáte někdo zkušenost, jak se zbavit drobných škrábanců na průhledné části (plexi) přístrojového štítu? Dík za každou radu.

12. Zahájeno uživatelem bill.jr,

Prohlížel jsem si upevnění koberců a všiml jsem si, že jak Rapid má pedály výrazně vpravo, tak botou ošoupávám plast na středovém tunelu. Na obrázku už jsem to lehce očistil, ale jestli to takhle vypadá po 14 dnech, tak to za rok bude úplně zlikvidované. Nemá někdo nápad kde třeba v Plzni nebo na netu levně koupit kousek nějaké průhledné fólie? Nebo nemáte někdo odřezek?

13. Zahájeno uživatelem Angel@Devil,

Zdravím, už jsem se chtěl zeptat dřív,ale zapoměl jsem na to a teď před hodinou se nám to stalo znova, tak se ptám: Stalo se vám někomu, že vám zavibroval plynový pedál? Stejně jako ABS, když zavibruje. Mě se to stalo jednou, ale manželce už asi 5x, za 3/4 roku, co máme auto. Stává se to za různých podmínek, ted to bylo na hupech, když držela 90-ku a z ničeho nic to zavibrovalo. Trvá to tak 3s, víc ne a je to normálně slyšet. Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo nějaký poznatek?

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Hanysek Kocich,

Dnes objednáno, tak uvidíme jaké budou :-) http://aukro.cz/podlozky-do-odkladacich-prihradek-skoda-rapid-i4006232954.html

• 10 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Snoopy_83,

Ahoj všichni, potřeboval by jsem objasnit od někoho kdo má zimní paket jestli se dá nastavit teplota zvlášť pro řidiče a zvlášť pro spolujezdce (pro sedačku). U mé OII to jde ale u Rapida to ne nějak z popisu nevidím. Zatím Rapida nemám ale pravděpodobně v pondělí budu objednávat. Děkuji za odpověď.

• 3 odpovědi
    • 5,2tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem pascalS,

Zdravim, Chtel bych si u sveho Rapida vymenit radio Swing a nahradit ho Amundsenem +, Neznate nekdo cislo dilu ramecku, popr kde se da dil sehnat? Dale kam byste doporucili umistit GPSku. Diky za cenne rady

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem denisa0811,

Pred mesiacom som kupila funglovku Rapid a chcem sa spytat,ci je normalne,ked zapnem ventilator tak mi to pripada ako keby sa lopatka ventilatora o nieco zachytavala pri tom tichu v aute mi to dost vadi a v servise to mali rozobrate,ze je to ok,ale neni mne ten zvuk vadi a este jedna vec,pri toceni volantu mi stahuje svetla,ci uz vo vnutri alebo vonku,pocas jazdy to ani tak nevnimam skor pri parkovani ked vytacam volant

• 14 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem senky,

Najdi rozdíly

19. Zahájeno uživatelem svsv,

Bude obtizne zamenit budiky z Toleda? Maji hezci rucicky tach. a otackomeru:

20. Zahájeno uživatelem Xaradas,

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo neřešil oddělovací síť za zadní sedadla pro nového Rapida? Mám psa, kterej rád přelejzá zadní sedadla, ale nechce se mi tam dávat železná mříž. Děkuji za odpovědi.

• 10 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Zdeněk Fabiánek,

Zdravím nevíte někdo jak se dá vydělat textilní koberec z kufru jsem koukal že to je tam ňáko přidělaný a nemůžu ho dostat ven. Díky za každou radu

• 2 odpovědi
    • 3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.