Exteriér
138 témat v tomto fóru
-
Dobrý den, nenašel jste někdo ke koupi krycí lištu nebo folii na zadní nárazník pro Spacebacka? Našel jsem na eshopech mnoho produktů, ale dávat za folii či lištu přes 600 Kč, to mi přijde úlet. Potřebuji jen něco obyčejného, aby mi pes při naklánění se přes hranu kufru neškrábal tolik po nárazníku. Díky za tipy.
-
- 5 odpovědí
- 5tis zobrazení
-
-
Ahoj, rád bych si dal odrazky na nárazník, podobné, jako jsou u Octávie. Máte nějakou inspiraci či zkušenost? Mám liftback. Děkuji.
-
-
- 87 odpovědí
- 19,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahoj všem, prosím o radu jak demontovat ten lesklý kryt B sloupku. Dva šrouby je jasný a pak? Nejde dolu, nevím, jestli je to nahoře naražené v nějaké gumě, nebo zaháknuté v karoserii. Myslel jsem, že začalo opět vrzat těsnění dveří, ale vzal jsem za sloupek a když se sním hýbe, tak to vydává taky vrzající zvuky. Tak jsem myslel to po sundání nějak eliminovat. Díky za rady. Dodi
-
- 3 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Ted jsem si zpetne vzpomnel na takovou neprijemnost na kterou jsem narazil pri prezouvani na letni kola a ktera mi pekne s... Jak je podvozek pod lakem nastrikany tim gumoasfaltem, tak ocividne je ten gumoasfalt i v miste pro usazeni heveru. Takze jak jsem prezouval, tak mam ted krasne obtiskly hever u vsech kol. V jednom miste mi ta barva snad i praskla. Jak jste na tom vy?
-
-
- 28 odpovědí
- 10,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, nikde jsem nenašel podobné téma, ale všiml jsem si, že z pravého dolního rohu skla vychází dost silný aerodynamický hluk. Netušíte, od čeho to může být? Napadlo mě, zda při výměně kabinového filtru to dobře nasadili a nefučí tam někde kolem toho... Těžko se ten zvuk popisuje, ale je to takové nárazové víření... Musím zjistit, jak se dostanu ke kabinovému filtru, zda tam není listí nebo tak... Ale dost mě to štve. Přítelkyně si toho všimla a myslela, že šumí rádio, když jsme mimo signál... Už mě to začíná štvát.
-
- 8 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Dobrý den všem, prosím o radu. Nemá někdo nějaké schema, obrázek z DP nebo něčeho podobnýho jak a čím jsou tyto lišty přidělané? Jedná se o ty boční prahové nástavce, k podlaze je to zřejmě přidělané přes šrouby, zbytek lepený??? Nezná někdo případně ceny ve škodovce včetně cen ostatních MC doplňků?? Moc děkuji za nějaké info
-
-
- 7 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
-
-
Zajimal by me vas nazor na cernou strechu na bilem Rapidu. jak se vam libi ? matnou nebo lesklou ? taky by me zajimalo jestli mate nekdo zkusenost s polepem ? jak dlouho to vydrzi ? jde to vubec sundat a neposkodi se u toho lak ? nesloupne se potom i s lakem ? nebude mit lak jiny odstin po odstraneni toho polepu ? diky za postrehy
-
-
- 35 odpovědí
- 24,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dnes som objavil poškodenie B stlpika,ten čierny plastový kryt sa mi zarezáva hore do karoserii,už som objednaný do servisu.Má niekto s tým skúsenosť.
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Takže jsem v práci na jednoho rapida lepil trošku chromu .Jo na té masce omluvte ty kousky pásky....
-
-
- 13 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Nazdar chlapi, po výměně LP dveří v servisu sedí ty potvory nějak jemně níže a když chci zabouchnout, musím za to vzít kapku víc než dříve. Kouknul jsem na to zvenčí a když lezou do zámku, tak se viditelně tak o 1 možná 2mm zvedají - pak ale okometricky sedí přesně, takže nejspíš panty (nebo co) je blbě. Dá se s tím dělat něco kloudného? Žena jim to tam vezla ukázat, ale jen o chlup poposunuli oko zámku. Víc níž už nemůže, to by seděly zase křivě po zavření :-/
-
- 19 odpovědí
- 10,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chci si dodělat ostikovače pro světla, ale zaboha jsme nepřišel na to, kudy mám svést hadici....a kam patří ten malej plastovej držák...poradí někdo?
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, chtěl bych u svého Rapida měnit klasické zadní světla za světla z MC které mají černé rámečky okolo.Nerad bych tam něco ulomil nebo odřel tak se ptám zde, jestli nemá někdo s výměnou zkušenosti.Popřípadě rada jak je nejlépe demontovat by bodla S pozdravem Evolve.
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj Tak se mi podařilo ťuknout lyžema o hranu víka kufru. Bylo to jen lehce, ale bohužel jsem se dostal až na plech. Není to ani vidět, ale bojím se, aby mně rok a půl starý auto nezačalo reznout. Něco podobnýho mám kdo ví od čeho i na hraně kapoty u skla. Neví někdo, jak takové drobné věci na hraně plechu opravit? Postačí na to tužka?
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdarec neřešil tu někdo dodatečnou montáž difuzoru z monte carla na spacebacka,chtěl bych tohle do budoucna řešit ale mám tam origo bajonetové tažné tak by mě zajímalo jestli to tam de.Co je potřeba na montáž,pokud se difuzor musí vyříznout na to tažné to by zas takový problém nebyl.
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny. Jsem tady nový. Asi před 2.roky jsem si pořidil Rapid TSI1.2 v barvě CADDY bílá. Již po první zímě se oběvili první (nevím jak to nazvat) dírky na kapotě. Cca 1mm v průměru. Plech nejde vidět, asi to bude základní barva. Mohu když tak přidat fotky, pokud se mi to podaří rozumně vyfotit. V servise mi řekli ať si koupím tužku a zakápnu si to., že je to od kamínku. Stejný problém, ikdyž jen jedná dírka se objevila v blízkosti prahu řidiče (tam nevím jak by se kamínek dostal) a po posledním mytí auta jsem objevil pár na dveřích řidiče a asi jednu na dveřích spolujezdce. člověk se musí pořádně zadívat aby to viděl, ale když ví kde jsou tak jsou vidět. Toť po…
-
-
- 15 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
-
-
Zdar chalani vie niekto výrobne číslo tohto lízatka ?. Malo by to pravdepodobne pasovat aj na lift. nie ?
-
-
- 11 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
Přemýšlím o koupi tohoto doplňku. V autě je totiž při jízdě s pootevřeným oknem příšerný kravál. Pomůže to, zlepší se to nebo je to jen estetický doplněk? Rád bych slyšel Váš názor.
-
-
- 28 odpovědí
- 15,8tis zobrazení
-
-
-
- 1 odpověď
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, má někdo zkušenost s polepem zrcátek? Na kolik to cca příjde, jak jsou folie odolné (stabilní). Nejlépe Králevohradecký či Pardubický kraj. Děkuji.
-
- 1 odpověď
- 2,9tis zobrazení
-
-
Nazdarte Rapidaci, uz ste videli takuto kuketinu na Rapida? Ze bug deflector-lapanka na muchy
-
-
- 8 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
zdravím, nemáte někdo zkušenosti z demontáží spodní částí nárazníku ? (myslím ten spodní černý plast) když jsem se jen tak díval tak zespod drží asi 3 šrouby a zbytek je možná jen nějak nacvaklý a nerad bych něco ulomil aby mi to tam nedrželo díky ...
-
- 7 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Mám dotaz praktického rázu, jak moc účinný je spoiler 5. dveří u Spacebacku, uvažuji totiž o montáži z důvodu že zadek se při mokru děsně špiní. Zajímalo by mě tedy, jestli má ten 5. spoiler účinek na tento jev. V oficiálním e-shopu škodovky píší, že samozřejmě zlepšuje tok vzduchu a čistotu zadní části vozu... Díky :-)
-
- 2 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zabýval jste se někdo před koupí Rapida zvláštním lakováním?
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
mohl by prosím někdo napsat rozměry dekoračních lišt na bočních dveřích, a na víku kufru u Rapida StylePLUS? šířka obou lišt a mezera mezi nimi. díky
-
- 9 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Dnes jsem objednal Foliatec sprej na přebarvení kol a chromového rámečku masky. Vybral jsem černou matnou. Pár lidí zde na foru podobné výrobky již použilo, proto zakládám toto vlákno. Dávejte sem své zkušenosti a fotky.
-
-
- 56 odpovědí
- 32,5tis zobrazení
- 2 sledující
-