Přejít na obsah

133 témat v tomto fóru

• 7 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
  1. ET 38 VS ET 43

• 3 odpovědi
    • 6.3k zobrazení
  2. ET46 vs ET41 1 2

• 25 odpovědí
    • 9.1k zobrazení
  3. Geometria

• 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  4. Gufero poloosy

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
    • 41 odpovědí
    • 26.1k zobrazení
  5. Hrdza na tlmičoch

• 4 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  6. hučení kol/ pneumatik

• 19 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
  7. Hustenie pneumatik 1 2

• 39 odpovědí
    • 24.4k zobrazení
  8. Hybridní disky

• 3 odpovědi
    • 5.3k zobrazení
    • 43 odpovědí
    • 15.2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 468 zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 20.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
  9. Kola 18" na Rapida

• 6 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
  10. Kola z O1 na Rapida 1 2

• 44 odpovědí
    • 12.4k zobrazení
    • 66 odpovědí
    • 35.2k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 12k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• No tak to právě nevím, nemám starý smartfon a to by bylo + nabíjení telefonu a pokaždé to zapnout vyhledat app spustit a já nevím co. Podle mě by bylo nejlepší, kdyby hned výrobce dal do přístrojovky cca 2 ledky jako signalizaci zaplnění a spouštění regenerace a bylo by to.
    • Zajeď si do Strakonic k Ferdovi, výborný kodér. Zvládne takměř vše. Mě kameru též parametrizoval. P.S. vytváříš nové téma parkovací kamery, které už zde je.
    • nevyjde to uz cenovo zajedno pouzit na to stary smartfon, obd bt diag a nejaku vag dpf aplikaciu a na tom displeji to bude ukazovat aj kopu dalsich hodnot   cez car scanner sa rovno da potom aj citat diagnostika zo vsetkych rj ...  
    • Máme doma ještě Eniaqa a tam je kamera průměr , ale ve srovnání se Superbem čistší obraz, úplně plynulá, neřeknu si super ale ani nic špatného. Ještě sem si vzpomněl že na škodě či VW (které jsem v minulosti vlastnil) jsem často využíval takový mod zadní parkovací kamery - kolmý pohled dolů jakoby spec. pro tažné , ale nejlíp se podle toho couvalo na přesnost (a tažné jsem mít nemusel). Teď tam ta ikonka je šedá / neaktivní .. tažné nemám. Za toto také palec dolů.
    • Dobrý den, jdu si pro radu co je špatně či se jen kóduje funkce automatického stažení všech okének po držení odemykacího tlačítka na klíčích. - Nyní se po úkonu stáhne pouze řidičovo. Vozidlo: Superb II FL               2.0 Tdi 125kw               r. 2014
  • Vytvořit nový...