Exteriér
225 témat v tomto fóru
-
Zdravím, rád bych se zeptal, jestli má někdo zkušenosti z celopolepem auta. Chtěl bych změnit barvu a polepit folií. Našel jsem polepy typu wrap style a ceny od 40K do 100K, což je trošku šílený:-D Prosím případně o odkaz, kde jste to dělali a za jakou cenu. Díky moc za informace a za zkušenosti.
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, rád bych se informoval o možnostech.. Už nějakou chvíli si hraju s myšlenkou, že bych na svoji Octavii 1.6 TDI 85kw chtěl o trošku lepší zvuk, ale úplně si nejsem jistý jestli se toho dá docílit s Dieslem.. Nechci měnit celý výfuk za desítky tisíc. Máte někdo zkušenost, nebo nápad? :)
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, mohli by jste mi poradit, jaké žárovky máte v klasických halogenových světlometech OIII ? Jde mi o to aby nesvítily tak žlutě (hlavně denní svícení). A samozřejmě musí mít homologaci. Díky
-
-
- 19 odpovědí
- 14,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevíte někdo jestli jdou dodělat u OIII parkovací senzory se zobrazením na Swingu?
-
-
- 72 odpovědí
- 40,9tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Motor 2.0 TSI nemá namontovaný od výroby ohlučnovací "tapec" zevnitř na přední kapotě.... na rozdíl od 2.0 TDI ... Máte s tím nějaké zkušenosti? Vím, že na např. na 1.4 TSI (kde také není) si to někteří dokupovali... ale nevím, zda to v něčemu pomůže... A případně kdo máte Etku, jaký je správný kód tohoto dílu? Předpokládám, že tam bude pasovat ten s TDIčka....
-
-
- 23 odpovědí
- 15,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, u nového auta Octavia Combi III mám problém se zavíráním pátých dveří. Dveře se zavřou pouze při použití větší síly, jinak se kufr nedovře. Musím často dovírat opakovaně. Zkoušel jsem i s otevřenými ostatními dveřmi, kuli vzduchu, ale chová se to podobně. Pokud je kufr zavřený, tak mi přijde že dveře lícují s karosérii v pohodě. Mám pocit, že by pomohlo ty dvě části zámku (na karosérii a ve dveřích) přiblížit k sobě. A taky při otevírání kufru je cítit silnější uvolnění z jakéhosi přepětí. Dnes jsem zkoušel otevírat kufr na jiném autě na prodejně a ten rozdíl je znát. Nedá se provést nějaké seřízení v místě zámku ? Nebo se vše seřizuje pouze…
-
-
- 7 odpovědí
- 10,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Spoiler Treba časom očistiť vnutro čočky bixenonu?
-
-
- 7 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdar, docela mě překvapilo, že to tu ještě nikdo neřešil nebo je to problém jenom mojí výbavy (Ambition) - což si teda nemyslím -, ale... Proč se už nedělá asférické zpětné zrcátko u řidiče? Na O1 ho mám, na O2FL jsem ho měl myslí taky (nejnižší výbava), ale na O3 není... popravdě mi to docela vadí, protože v O1 mám pocit, že vidím za roh, kdežto tady musí kolikrát při přejíždění z pruhu do pruhu pootočit hlavu, na což jsem nebyl zvyklej :-) Asi se to nedělá z důvodu, že v příplatkový výbavě je hlídání mrtvýho úhlu. Možná řeším blbost, ale vážně mě to zarazilo... přemýšlel jsem i o nalepení malého zrcátka, na stávající, tak jak se to dělalo dřív, ale nevím, jak by…
-
-
- 60 odpovědí
- 24tis zobrazení
-
-
Dobry den mohl by mi někdo poradit co je vše potřeba na předělaní 3 oktaváne na facelif . Děkuji za info nebo náké nákresi jaké jsou kde dili .
-
-
- 8 odpovědí
- 8,8tis zobrazení
-
-
Zdravim. Nema, nebo nevidel nekdo na vlastni oci tyto plastove atrapy? Docela se mi libi, jak to ozivi zadek, ale stale vaham. Predem diky Jeste doplnim, ze se jedna o plastove atrapy od Milotecu, ktere se jen prichyti vruty do plastu.
-
-
- 311 odpovědí
- 107,6tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat na takovou věc na kterou jsem dnes při cestě přišel. Chtěl jsem si pustit ostřikovače na čelní sklo, ale nic se nestalo. Tak jsem to zkusil na zadní sklo, ale tam to šlo bez problému. Nevíte v čem by mohl být problém? Moc se v tom nevyznám, ale z toho co mne tak napadalo je, že by mohla být zanesená nějaká hadička/trubka, ale nechci do toho zatím nějak vrtat. Kdyžtak se jedná o Octavii 3 Combi (rok výroby 2014). Děkuji za všechny odpovědi
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, hledal sem forum, ale stale nenasel. Asi hloupa otazka, ale urazil jsem leve zrcatko a ve skodovce chteji celkem palku (15k). Tak koukam okolo a nasel sem spoustu origo kolem 3500, ale je to vse 9pin a i vic, snad 12 a 15pin. Ja mam 6pin (vidim tam 7 dratku, zatim sem nerozebral, ale podle vin to naslo neco, ze spis 6pin to bude). Ma to jen el. ovladani a vyhrivani. Je mozne ten 9pin pouzit nebo to nepujde? Jeste vidim online ruzna Taiwan (neorigo) nova zrcatka kolem 2500, 6 pin, mam do toho jit nebo to bude spatne? Taky nevim s lakem, asi lepsi to dat nekam nalakovat na barvu auta ze? Nevite nahodou kolik stoji? Skoda rikaji lak kolem 2k. Dik moc.
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Pani chcel by som sa opytat na skusenosti s octaviami....doteraz som jazdil passat limo a zadny stierac tam nebol ani nebol potrebny...ako je to na octavii liftback?
-
-
- 118 odpovědí
- 43,9tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Víte někdo jaké složení má kondenzát z klimy? Když jedu ve velkém horku přes 30 stupňů se zapnutou klimou, po dojezdu najdu druhý den pod autem v garáži mastnou loužičku o rozměru cca 10 cm. Je možné, že kondenzát z klimy má vzhled oleje? Plasty pod autem nejsou vůbec znečištěny. Dělá to pouze pokud je opravdu velké horko. U dřívějších aut vypadal kondenzát jako voda bez jakékoli mastnoty.
-
-
- 4 odpovědi
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj,stala se mi moji blbostí u čerpací stanice,že jsem při vytahování pistole křupnul aretační kroužek nádrže. Chci se zeptat,zda tento kroužek tam má nějaké větší opodstatnění,nebo lze jezdit i bez něj? Nádrž jde úplně normálně utáhnout,a nezaznamenal jsem žádný problém. Předem díky za reakce
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, dá se nějak pohnout tryskou ostřikovače zadního okna u combíku aby stříkala více do středu okna, přijde mi, že stříká dost k okraji a stěrač to pak nerozmázne, Díky za radu. M
-
- 2 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny a předem se omlouvám, pokud už se to tu řešilo, bohužel jsem nic nenašel. U mé O III FL mám drobný problém a to ten, že mi levý stěrač klepe o sloupek u řidiče. Nevíte někdo, co s tím, jestli se to dá nějak jednoduše napravit? Poznamenávám, že je to mé první vlastní auto a takovéhle běžné problémy jsem ještě nikdy u jiných aut neřešil, tak s případnými radami na mě buďte jak na totálního analfabeta 😄 Předem mockrát díky!
-
-
- 16 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím , chtěl bych se zeptat , jak se vyměňují podélné střešní nosiče. Děkuji
-
-
- 85 odpovědí
- 36,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, neví někdo kde by se daly zakoupit ochranné lišty proti oprýskání dvěří na parkovištích a podobně...stříbrné nebo chromované? Ty by se mi více hodily než klasika černé...Díky za tipy.
-
-
- 7 odpovědí
- 5tis zobrazení
-
-
Zdravím pánové, nenapadlo někoho zkusit namontovat černé plastové prahové lišty z Rapida Monte Carlo na Octavii 3? Uchycení zespodu na originál konzoly by mělo jít, ale řeším jak uchytit v horní části, nevíte někdo jestli má Rapid v prahu navrtané díry na plastové příchytky nebo jsou nějak nalepené? Díky za každý poznatek.
-
- 9 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte, menil som elektrické vzpery kufra na OIII combi za plynové a od vymení neviem zavrieť zadnú kapotu. Teda zavriem ju ale iba do prvej polohy, nepritiahne sa na doraz. Neviete ako sa to dá vyriešiť?
-
- 3 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, nemate nekdo navod jakvy menit predni mlhovku u Octavia III RS (verze po faceliftu)? Predpkladam, ze to bude dost podobne jako u te verze pred FL tady: https://octaviaclub.cz/clanky/navod-demontaz-predniho-narazniku-octavia-3-rs-822/#prettyPhoto ale pokud mate nekdo nejake dalsi navody budu vdecny! Diky!
-
- 2 odpovědi
- 5,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, chci se zeptat, neměl by někdo čistě náhodou na prodej levý přední blatník na O3 v barvě modrá race a předface ? Nechce se mi do toho vrážet i s lakem pomale 10 litrů.. tak kdyby náhodou někdo byl.. ale jen originální díly prosim, polsko atd. nee :) díky
-
-
- 3 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, neřešil někdo z vás instalaci lišty po okrajích čelního skla jako to má Kodiaq, Scala nebo O4? Jde mi o to, aby voda z čelního skla netekla na boční a tím zakrývala pohled do zrcátka. Nepasovala by tvarově třeba lista z O4, kdy by se akorát místo nacvaknuti přilepila?
-
-
- 5 odpovědí
- 4tis zobrazení
- 1 sledující
-