Přejít na obsah

116 témat v tomto fóru

• 118 odpovědí
    • 57.3k zobrazení
  1. Výběr motoru 1 2 3 4 6

• 128 odpovědí
    • 54.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 331 zobrazení
  2. Spojkový pedál

• 12 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
  3. Cukání DSG

• 3 odpovědi
    • 5.3k zobrazení
    • 68 odpovědí
    • 61.9k zobrazení
  4. Výměna spojky - cena

• 8 odpovědí
    • 16k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 526 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 503 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 10.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 553 zobrazení
  5. Suchá DSG 7° a výměna oleje 1 2

• 38 odpovědí
    • 55.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 524 zobrazení
  6. Problém s DSG

• 0 odpovědí
    • 901 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 630 zobrazení
    • 70 odpovědí
    • 104.2k zobrazení
  7. Mechatronika DQ250

• 0 odpovědí
    • 477 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 419 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 413 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 622 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 448 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• čau neví tu někdo jak vyrušit zapalovací modul u filtru saní a nebo jestli existují nějaký delší kabely aby se to mohlo natáhnout na jiné místo 
    • Asi by mě vadilo, zvlášť u skoro nového auta,  čekat , až někoho najdu s diagnostikou, ale zřejmě můžeš auto odstavit a počkat. Já jezdím denně , má drahá půlka takém  kvůli tomu koupil obyčejný Elm 327adapter, tuším ,   + bezplatná aplikace v  telefonu Car Scanner ( pouze teda pro zjištění závady + vymazání ) a hned víš zhruba na čem jsi, hlavně pokud jsi na cestě. V garáži  samozřejmě Vag com diagnostika.  Ty nemáš záruku 5 let a 100 ti. km? Hodně škody dokáží napáchat kuny na kabelech. Zrovna třeba vstřiky bych použitý bez 100 % jistoty nekupoval. Co se týče svíčky,  tam položka 420 Kč za originál je dle mne pěkný, když víš , že to máš druhý den doma. 
    • Mám je už 4 roky na Fabii III kombi Ambition 70 kW - 2021 a No Problemo. A koupím si je i příští rok pokud budou ty moje sjeté. Zatím maj najeto 32000 km. Nebojím se do nich opřít i na mokré zatáčce. Ještě mně nezklamaly. A spotřebu na dálnici Ústí n/L - Brno v průměru 4,7 litru, rakže jsou i ekonomické.
    • Dakujem dam vediet ked budem vediet co ukaze diagnostika
    • Příplatky nebyly, jen "základní" verze této výbavy. No co už, prodejce upozorňoval že tato barva moc nefrčí a že to zásadně prodlouží čekání... No každopádně s novým volantem jsem se už smířil. 😂  
  • Vytvořit nový...