Přejít na obsah

120 témat v tomto fóru

• 118 odpovědí
    • 59.6k zobrazení
  1. Výběr motoru 1 2 3 4 6

• 128 odpovědí
    • 56.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 150 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 390 zobrazení
    • 75 odpovědí
    • 115.4k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
  2. Propadlá spojka

• 6 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 805 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
  3. Spojkový pedál

• 12 odpovědí
    • 14.9k zobrazení
  4. Cukání DSG

• 3 odpovědi
    • 6.3k zobrazení
    • 68 odpovědí
    • 66.7k zobrazení
  5. Výměna spojky - cena

• 8 odpovědí
    • 23.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 795 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 730 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 10.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
  6. Suchá DSG 7° a výměna oleje 1 2

• 38 odpovědí
    • 65.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 714 zobrazení
  7. Problém s DSG

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 981 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahojte,   Kamiq 2024, 1.0 TSI, 85kw, najeto 30tkm, po servisní prohlídce v autorizovaném servisu jsem nastartoval asi napotřetí a druhý den už vůbec. Řekli mi tam, že mám slabou baterii a co nejdřív dobít. Ok, budu muset zkusit dobít, ale je to normální, po 1 roce provozu? To autobaterie vydrží tak málo? Jezdím pravidelně kratší trasy 20km/den ale zároveň i delší aspoň jednou týdně 300km. Auto není garážované, nějaký mráz v únoru byl, ale i tak, je to standardní, že se takhle rychle vybije?   Jinak nevím jestli to je tím, ale při pokusu nastartovat tam problikávají různé kontrolky (jak kdyby se zbláznila elektronika) a auto nejde už ani dálově zamčít (předpokládám, že by to mohlo být tou autobaterií).
    • No sporadicky sa mi to rozsvietuje v priebehu tohto týždňa, čiže už som to resetol asi 5x.
    • kolkokrat si skusal SET nastavenie spravneho tlaku ? treba viackrat opakovane  
    • Ďakujem za odpoveď ale skoda nemá tpms snímače v kolesách a tlak je samozrejme dobrý.
    • Chyba C1146F0 obvykle souvisí s problémy s snímačem tlaku v pneumatikách (TPMS). Může to znamenat, že je nízký tlak v jedné z pneumatik, nebo že je vadný snímač. Je také možné, že se jedná o chybu v komunikaci systému TPMS s řídící jednotkou vozu.     
  • Vytvořit nový...