Přejít na obsah

Motor 1.6 MPI

154 témat v tomto fóru

• 17 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  1. Náhlý únik oleje

• 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 7.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 38.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 740 zobrazení
  2. Neklesnuti otáček

• 5 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 6.1k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 16.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 83 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5k zobrazení
  3. O2/1,6/MPi

• 12 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 10.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
  4. Octavia 2 Skubani motoru

• 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• A myslíte teda, že toto https://1url.cz/L1xFT nedostanu do tohoto?   Už mám ty kolečka koupené tak se mi to úplně nechce vyhodit. Ale pokud to jinak nepůjde tak asi budu muset.
    • Diky. ELM327 zafungoval. Ukazuje to paradne, akorat ten Ash Load je stale 0.
    • @R. M. Ahoj, příspěvek jsem ti přesunul do existujícího tématu v sekci Fabia 1.
    • Zdravím.Dnes ráno som šiel ku svojmu autu škoda fabia 1 rok vyroby  2003 a všetky okna som mal naplno otvorene. Auto bolo večer riadne zatvorené a zamknuté. Všetky 4 okna su v elektrike. Ešte bolo aj odomknute. Žiadne známky cudzieho vniknutia som nespozoroval. Jedine čo viem večer dosť pršalo. Auto je suche v interieri. Neviem si tento jav vysvetliť...
    • Mám 1.5 TSI 110kW v Octavii 4 rok výroby 2021 včetně SFD ochrany. Chip už mám přes rok s najetými 50tkm. 130kW/300Nm a vypnutý systém ACT. S motorem ani převodovkou žádný problém. Průměrná spotřeba stejná, auto mnohem živější a zábavnější. Poslední OTA aktualizace došla ještě před chipem v roce 2022. Od té doby nic a věřím, že už nikdy nic nepřijde. Servis si samozřejmě dělám sám, do autorizáku už nikdy. Checksum palivové mapy je sice stejný a nepoznali by to, ale první věc co v autorizáku udělají je to, že to zaktualizují bez zeptání. Nevím přesně rozdíl mezi Octavií a Scalou, ale určitě to půjde. Řídící jednotka šla v mém případě každopádně ven a napojila se přímo na KESS přes Bench.
  • Vytvořit nový...