Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI PD

366 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 8.1k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 40.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 144 odpovědí
    • 106.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  1. Vstřikování

• 0 odpovědí
    • 853 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 112 odpovědí
    • 55k zobrazení
  2. Regenerace DPF filtru 1 2 3

• 51 odpovědí
    • 111.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  3. Turbo KO

• 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 81 odpovědí
    • 39.1k zobrazení
  4. Chybový kod 01314

• 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 4.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Podľa popisu to vyzerá tak, že sťahuješ mapy pre MIB3, konkrétne tieto: https://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/OI_P129_EU_202448_Offline_Update.zip Žiaľ, u mňa to isté, napriek tomu, že mám rýchle aj kvalitné pripojenie na internet, sťahovanie sa po pár desiatkach sekúnd preruší. Skúšal som to z Windowsov, aj cez príkazový riadok z Linuxu a vyzerá to tak, že Škodovka má niečo zlé nastavené na ich serveroch, lebo po krátkom čase to hodí hlášku Connection closed. Skúšal som z Windowsu aj Linuxu, výsledok ten istý. Asi by to išlo odrbať cez nejaký download manager, alebo dobre nastavený wget s dlhým intervalom opätovného naviazania spojenia, ale s tým sa mi nechce hrať. Po opätovných pokusoch sa mi podarilo stiahnuť 3,42 GB z celkových 28,1 GB.
    • Ano potvrzuji, to samé, dělá to ale až poslední rok, první dva roky ne, bych si všiml. Docela dost. Servis neví. Přičítám to hromadění vlhkosti při jízdě na dálnici a při zastavení stečení na něco horké. Otevíral jsem kapotu a nic neviděl. Těsně po jízdě, několik sekund, jak kdyby hořelo...
    • Lze nakódovat "nastavení světel denního svícení pro skandinávské země" a denní svícení svítí i vzadu, což považuji za žádoucí. Mi to provedli před předáním auta (RS2021)
    • Chlapi, má někdo zkušenost s truhlou od škodovky.  https://www.obautodily.cz/stresni-box-skoda-380-litru-original-stribrny-5194cz3342/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwwLO_BhB2EiwAx2e-30ZRS4OapMcdlnH3fR2-dznNx9QINbU7_Iqo9FWV_ewUqUrZov5lcRoCDFQQAvD_BwE Zvažuji, zda jej koupit nebo neumann adventure 190. Mě se nelíbí, že to nemá rovné dno. Chci v tom vozit i lyže. Staré thule už je k.o. Tak hledám něco nového. Díky 
  • Vytvořit nový...