Přejít na obsah

Motor 2.0 TSI

69 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 2.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  1. GPF

• 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  2. Únik chladící kapaliny

• 8 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 853 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 755 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 754 zobrazení
  3. Vstrekovače

• 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 90 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, mám takový debilní dotaz. Bude mi stačit ke zprovoznění (tak, abych mohl číst, mazat chyby a povolovat funkce výbavy+nakodovat led) starý, modrý OBDII kabel z O1 nebo ELM kabel z Fiata Pandy (oba mají stejný konektor) a stáhnout appku z Google play? Nebo se musí nakoupit něco speciálního a stáhnout nějaká placená appka? Odkazy ke stahování jsou v začátku diskuze z Uložto, které je pasé. Mám Fabii III rok 2016. Díky
    • Ahoj mám prosbu, koupil jsem chytré radio do fabie 3. A potřeboval bych ho zapojit je to radio kupované přes allegro. Se zárukou je zde někdo z okolí České Lípy nebo Liberce kdo by mi to zapojil díky. Více do SMS 733581261 
    • Čaute, viete mi niekto poradiť ako ,,vylúpnuť" záslepku v kufri, na mieste kde je sklápanie operadiel zadných sedadiel a sklopný hák v kombi. Ja osobne to sklápanie operadiel nemám a mám tam asi 3 zaslepky v rade.Jednu z nich by som potreboval vybrať na ľavej strane (šoférova strana) Skúšal som aj vybrať osvetlenie kufra a vytlačiť tú záslepku zvnútra, ale nepodarilo sa mi to. Ďakujem za rady. 
    • A tou aktualizací toho MIB Toolboxu to pravé aktivuješ. Sám jsem to tak dělal. 
    • @MartinNRSRPopravdě jsem se toho trochu bál, ale ta automatická rekuperace (nejlépe ve spojení s aktivní navigací) si s tím poradí moc pěkně. Při odbočování z hlavní na vedlejší krásně přibrzdí namísto řidiče. Při vjezdu do obce zpomalí sice až na 50, ale stačí při třeba 60ce malinko šlápnout na plynový pedál, aby pochopila, že těch tachometrovych 50 je málo..
  • Vytvořit nový...