Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

Vybavení a úpravy interiéru

1. Zahájeno uživatelem number524,

Zdravím. Zkoušel někdo už demontovat zadní osvětlení interiéru? Já se o to pokoušel a vůbec mi to nejde. Možná mám jen strach, abych něco neulomil. Může mi někdo říct nějaký návod? Díky.

2. Zdravim, pánové. Zasekl se mi zadní prostřední pás v opěradle. ale zasekl se při sklopené poloze a teď nejde opěradlo narovnat. Nevíte někdo co s tím? v servisu nejbližší volný termín 14.11. a potřebuju vozit lidi... Díky

• 4 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem cisarnero,

Dočetl jsem se http://www.autoforum.cz/technika/kde-se-bere-umely-zvuk-motoru-v-autech-skody-vw-ci-seatu-da-se-ho-snadno-zbavit/. Protože jsem koupil Fabii III 1,2 TSI čtyřválec 66 kW a ještě jsem se nedostal k rozebrání, tak se ptám, jestli nevíte, zda má tento typ také Soundaktor. Děkuji.

• 4 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem karlosx,

Nema s tim nekdo nahodou zkusenost? podle DP to vypada lehce, staci nejakym zahnutym bazmegem zachytit a vytahnout ale at delam co delam nedari se chytit tu hranu. Pravda, zkousim to normalnim ohnutym silnym dratem , mozna je ten spec. nastroj fakt potreba?

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 10 odpovědí
    • 7,2tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem hubyk,

Ked mam v schranke slnecne okuliare, a ked prechadzam cez nejake nerovnosti na ceste, mi tam okuliare hrkaju a vrzgaju, mate aj vy podobny problem? ako ste to vyriesili?

• 11 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Galaxy64,

Netušíte někdo, k čemu je toto v kufru HB? Je to i na protilehlé straně, zrcadlově.

7. Zahájeno uživatelem JendaII,

Přeju hezký velikonoce... Jdu s dotazem kde se nachází, pokud se nachází ukazatel teploty vody. Budu mít výbavu Trumf bez MaxiDot. V manuálu je popsáno jen s MaxiDot. Nebo je tam jen kontrolka nízké hladiny kapaliny a její přehřátí?

8. Zahájeno uživatelem indyjones8379,

Ahojte pisem vam,ze som si vsimol na mojej fabii 1,2 tsi 2015 ambition klucka dveri chromova sa zacina zvnutra odlupovat na chromovej klucke.Vytvorila sa tam bublinka ako na folii.

9. Zahájeno uživatelem jindrapasto,

Nevíte někdo jak na to? "Odjistil" jsem a vyvlékl pant na vnější straně vozu. Nevím ale, jak vyndat opěradlo z pantu mezi sedačkami (opěradly)...

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 8,5tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem MilanHos,

Najde se tu někdo jako já, kdo u předchozích aut měl doklady od auta zastrčené pod páskou co byla na clonítku řidiče? U F3 chybí a rád bych nějaký postřehy jak elegantně dát něco na clonítko, abych tam ty papíry zase mohl vozit Zkoušel jsem se dívat na různý držáky brýlí kde jdou dát i doklady, ale vždycky je to takový bachratý-hnusný. Ale asi to budu muset takto řešit, mám panoramu, takže ani schránku na brýle nemám.

11. Zahájeno uživatelem RaDiS234,

Ahojte, Prehladal som kompletne každú jednú tému v sekcii Fabia III (Interiér, Exteriér, Elektrika, ...) a nikde som to nenašiel tak zakladám novú. Keďže som veľmi šikovný tak som si dokázal na novom aute hneď prvý deň poškriabať sklo(plast?), ktoré je pred budíkmi. ETKA v PC mi nejakým spôsobom nejde tak som hľadal na online ETKAch a nenašiel som diel, ktorý potrebujem. Vedel by mi niekto povedať, či je možné dať si diel vymeniť, prípadne koľko cca stojí ? Poslednú dobu dáko nemám čas zájsť s tým do Škody a keď som tam bol zabudol som sa na to opýtať. Aby sme sa vyhli nedorozumeniam prikladám aj obrázok z ETKY: Veľmi by ste mi pomohli ak by niekto mal o tom…

12. Zahájeno uživatelem noaid,

Starší auta měla sklon předního okna více kolmo a celkem nebýval problém s odlesky např. od palubní desky. U novějších to už problém je a dost velký, alespoň pro mne. Za sluníčka obzvláště. Šmouhy na skle se dají odstranit, já třeba čistým hadříkem s čistým isopropylem. Odlesky od palubní desky? Já kdysi na dovolené to ve Focusu řešil vytažením černého trička z kufru a položením na palubku. Fabku jsem už řešil preventivně zakoupením kousku co nejčernější a nejmatnější látky a v případě potřeby položením na palubku. Problém jsou ale zatáčky - uchycení. Další možnost, kterou taky využívám, jsou polarizační brýle, či jako já - polarizační klipy n…

13. Zahájeno uživatelem naschd,

Zdravim, chcem sa spytat, mozna by niekto vedel poradit kto mal auto rozrobene (mimo zaruky - ja ho mam este v zaruke nechcem sa preto don rypat ) alebo niekto kto by mal z urciteho zdroja pristup k dokumentacii . Chcel by som zistit rozmery stredoveho panela zvnutra najlepsie by bol pohlad - bokorys. Chcel by som nakreslit a vytlacit drziak telefonu taky univerzalnejsi. Fotku prikladam ale hrubka ani rozmery ovsem nie su doladene - rad by som to vyriesil aby to bolo len tensie, a aby to lepsie sedelo, pripadne domodeloval nejake pouzitelne casti. tu je priklad ale je len zhruba namodelovany: rozmery sa budu lisit ... druha fotka je aky tvar cca som nameral …

14. Zahájeno uživatelem Martin Rušaj,

Ahoj všichni. Uvažuji, jak vyřešit převážení dvou kol ve Fabii combi MC. Protože tažné zařízení asi mít nebudu (není v nabídce) a přečetl jsem si, že nabízejí do zavazadlového prostoru nějaké držáky na kola. Jenže nevím, jestli se dají dodělat a jestli se to vyplatí. Nechce se mi dávat kola na střechu. Tak jestli máte nějaké zkušeností, tak se s tím. Dík.

• Pozitivní
    • 21 odpovědí
    • 12,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Cubais,

Má někdo zkušenost s uložením kola do zavazadlového prostoru FIII hatchback? Počítám se složením sedaček a sundáním předního kola a sedlovky, jen se mi to nechce testovat teď večer a ráno bych rád vzal kolo s sebou. Jedná se o horské kolo 26", přední vidle 120mm. Děkuji za každou radu a zkušenost.

• 3 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem milanxx,

Zkoušel někdo vyndat středový tunel? Loketka a ručka je jasná, ale nevím jak to bude s constructem. Potřebuji se dostat ke kostřícímu bodu.

• 3 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem k0j0t,

Ahoj, u dvou Fábií jsem se setkal s tím, že rámeček manžety řadící páky (ne ten pochromovaný, ale ten pod koženkou) je povyskočený v pravém předním rohu (u schránky spolujezdce) a nejde zpět docvaknout. V jednom z aut je celý tento systém kompletně rozpadlý. Bohužel jsem nepřišel na to, jak ten roh "zacvaknout" zpět. Máte někdo tip, setkali jste se s tím? Vím, že servis je řešení, ale jedním z problémů je také čas. Třeba to lze nějakým trikem snadno zacvaknout, jen já jsem na něj nepřišel. Mockrát díky za případné tipy.

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem rowz,

Poradi nekdo, jak odmontovat loketni operku? Dekuji

• 4 odpovědi
    • 4,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem PatrikFilo,

Zdravím, 2 dni dozadu som spozoroval, že pri jazde, keď je už motor trochu zahriaty cca 2 km niekedy aj menej - mi začalo niečo pískať z prístrojovky (nevedel som inentifikovať kde). Čím dlhšia bola jazda - tým zretelnejšie to bolo. Dnes som zistil, že to ide z volantu a to vtedy, keď je vytočený v strede (kolesá idú rovno) a jemne s ním hýbem zo strany na stranu. Ale iba v tejto polohe. Problém je, že to nerobí pravidelne - niekedy až po dlhšej trase. Niekedy viac niekedy menej. Keď je motor studený a naštartujem, tak pri státí na mieste na volnobehu to nerobí. Naopak pri zohriatom motore to robí aj na miest.e Mám Fabiu III combi 2016, 1,2 TSI 81 kW. Vo štvrtok budú…

• 7 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Pavel M,

Zdravím, už jste měl někdo s výškou cca 195cm sedět v autě s Dynamic paketem? Zajimalo by mne, jak skoro dvoumetrovemu člověku vyhovuje pozice opěrky hlavy. Podle fotek to vypada, ze ji bude mit spíše ze krkem než za hlavou...

• Negativní
      • Pozitivní
    • 59 odpovědí
    • 21,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Mikino69,

Caute. Mal som auto v servise cca tyzden na vymene predneho naraznika. Jazdim asi treti den a zda sa mi ze motorcek stieracov vydavaja nejake hlasnejsie zvuky ako od vyroby. Mozno si to len namyslam a je to prirodzeny zvuk no nejak som to silnejsie zacal vnimat. Aky zvuk to robi vam ? SoundFile-1.wav

22. Zahájeno uživatelem jakudo,

Máte někdo zkušenost s tímto příslušenstvím?

• 12 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Buldog77,

Dávate si ještě někdo na sedačky ušít orig. potahy? Já do toho asi půjdu i když to neni zrovna levná záležitost ( u nás v salonu mi řekli, že cena začína od 3500 ). Ale když se něco stane, dá se to sundat vyprat a sedačky jsou jako netknutý. Co vy na to ?

24. Zahájeno uživatelem tom2217,

Zdravim Mate niekto problem s rolovacim platom. Ja mam uz druhe. Prve som reklamoval. Bolo mi vymenené. Velmi pomaly sa navýjalo. Pri tomto druhom sa mi zdá že budem mat ten istý problém, ide to prosim nejako nastavit myslim tu silu toho mavýjania.

25. Zahájeno uživatelem VojtěchPraha,

Zdravím, o víkendu bych rád vyrazil na odpoledne lyžovat, ale nemám si momentálně od koho půjčit příčníky na nosiče. Máte někdo zkušenosti s převozem lyží/snb v F3 combi uvnitř? Nerad bych skončil tím, že víkem kufru useknu půlku lyže:) Díky moc

• 6 odpovědí
    • 6,6tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.