Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem suntour,

Ahoj, Fabia III. Aktivoval někdo dodatečně hlasové ovládání ? Kolik to stojí ? Má to smysl ? díky

• 8 odpovědí
    • 7,7tis zobrazení
  2. V Thalii i Octavii jsem měl tuto funkci. Lze použít toto ? Zamykání dveří rychlostí 15 km / h a jejich odemknutí při vytahování klíče ze zámku Zavírání: 09 Centrální elektronika - Kódování-07 - Dlouhé kódování - Byte 0 Bit 4 Otevření: 09 Centrální elektronika - Kódování-07 - Dlouhé kódování - Bajt 0 Bit 3

• 7 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Jirka Dvořák,

Ahoj, je prosím možné stahování oken pomocí klíče tak jak tomu bylo u F2 ?

4. Zahájeno uživatelem naschd,

Zdravim, je tu niekto s manuálnou klimou. Osobne ju moc nepouzivam ale zistil som problem, respektive mne sa to javi ako problem a obtazuje ma to. Ked nastartujem, a mam regulaciu teploty nastavenu aj v cervenom pasme a zaroven mam nastavene fukanie na okno. Rozsvieti sa kontrolka-tlacitko AC a klima akoby zacne pracovat. Citit chladny vzduch a potom to prejde avsak kontrolka AC sa nevypne. Niekedy aj ked koliecko je v strede ze nieje treba ani kurit ani chladit tak sa klima zapne. Taktiez ked je nastavenie chladenie/kurenie nastavene hocikde a prepnem na fukanie na okno znova sa sapne AC kontrolka. …

5. Zahájeno uživatelem vejbuch,

Zdravím, máte někdo zkušenost s tím, že se Vám rozbila originální baterie? Nyní je auto v servise a tak se chci zeptat jak dlouho může trvat vrácení auta? Děkuji, M.

6. Zahájeno uživatelem Michal Ungr,

mam problém mam zapnuti automaticke rosvicovani ale když vypnu motor tak to hlasi VYPNETE SVETLA

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem casus,

Kde najdu schéma spínač světel Škoda Fabia III. Ambition 1.0 MPI Kód součásti: 6R0972930A 10 PIN Děkujeme

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 6,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem epo,

Zdravím, potřeboval jsem vyplácat letní směs, abych tam mohl dolít zimní, takže jsem včera celou cestu stříkal, jak plemenný býk... Čekal jsem, že až začne kapalina docházet, resp. dojde úplně, rozsvítí se nějaká kontrolka, nebo přijde alespoň nějaká hláška na MaxiDotu. Jaké bylo překvapení, když najednou už ani kapka, ale žádná hláška ani kontrolka se nekonaly... Teď se dívám do návodu (str. 38), že upozornění F3 umí, takže se chci zeptat, jestli jste to už někdo pozoroval? Po cestě bylo nad nulou, takže se mi nezdá, že by to prostě zamrzlo a kvůli tomu už nic neteklo. V nádržce od pohledu už žádná kapalina vidět není. Začínám mít podezření, jestli n…

9. Zahájeno uživatelem Pitrsman,

Kluci mám takový problém, to kolečko v pravo na volantě, neska jsem jel a nereagovalo to (jak se tam přepíná na maxi dotu rychlost, prům. rychlost, spotřeba atd...), už se mě to stalo kdysi jednou ale pak byl půl roku klid ale teď se to děje zase, máte někdo s tím taky problém? Možná s tím má něco společného zima ale asi se pletu.

10. Zahájeno uživatelem jayhawk,

Ahojte, nepřemýšlel někdo z vás o dodělávce adaptivního tempomatu do F3? vím že v ostatních tématech se to tak nárazově nakouslo, tak bych rád aby případné poznatky nebo info bylo směřováno v jednom topicu. Tak, základní dotaz je, jestli to vůbec jde, a hned za tím, za jakou cenu. Já o tom spolu s park kamerou přemýšlím (u té kamery mě do teď brzdí TPI na Amundsena ohledně nějakých errorů s park assist). Zatím se mi nepodařilo dohledat, co všechno je oproti klasickému tempomatu jiné (jestli je jiný ten "radar" vpředu atd). Tak pokud by někdo měl bližší info, nebo zkušenost, hop sem. Díky

11. Zahájeno uživatelem Cubais,

Nevím, zda jsem si zvykl zamykat rychleji, ale po zavření dveří cca sekundu nebo dvě nelze zamknout DO. V nepozornosti se mi párkrát stalo, že jsem odcházel od auta, dveře jsem nechal zavřít, stiskl DO a po příchodu k autu překvapení, auto jen bliklo po odemknutí, necvakly zámky, bylo prostě nezamčené... Stává se vám to taky, že nefunguje DO ihned po zavření dveří?

12. Zahájeno uživatelem JendaII,

Ahoj mám dotaz. Stává se mi docela často, že přijedu domu, vyndám klíč ze zapalování, zamknu a odejdu. Ráno se vrátím, klíč do zapalování, otočím a pípá to na mě a píše, že zapalování je ještě zapnuté... co dělám špatně ???

13. V infotainmentu, kde jsou informace o spotřebě, dojezdu, atd., se mi stalo něco, co mě celkem štve a nevím, jestli jsem to zavinil já, nebo se to prostě stává, nebo jestli je to nějaká vlastnost. V informacích o dlouhodobé spotřebě, počet najetých km, atd., jsem zjistil, že se mi rozcházejí informace se skutečností. Cca do 6000km (od nuly) informace seděli. Později jsem si všiml, že dlouhodobé info se změnilo, spíše vyresetovalo, takže mi to počítá informace cca od těch 6k km, tzn. že momentálně z nájezdu 9k, tak mám 3k, plus informace vztahující se po tomto resetu (celková doba jízd, spotřeba, atd.). Na pp mi ukazuje nájezd zmíněných 9k. Můj dotaz zní, jestli jsem …

• 2 odpovědi
    • 6,1tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Iron_Eddie,

Zdravím chlapi, obraciam sa na Vás s otázkou ohľadom toho ako moc Vám fúka climatronic v režime auto. Pred 3 mesiacmi sme kúpili manželke novú Fabiu, všetko funguje ako má, ale nejako sa mi nepozdáva rýchlosť ventilátora. Nakoľko mám bohatú skúsenosť so Škodovkami /jazdím už asi 11tu/, ale posledné 4 boli Octavie, tak neviem, či je to normal alebo nie. Jedná sa mi o to, že v mojom služobáku /Okta/ v bežnej prevádzke nepočujem ventilátor, ide na nižšie otáčky /samozrejme hovorím o tom, keď je už auto vyhriate, resp. vyklímované - po počiatočnom rýchlejšom fúkaní, automaticky zníži intenzitu/. Avšak v manželkinej Fabči ten ventilátor počujem stále. Otáčky snáď p…

15. Zahájeno uživatelem VojtěchPraha,

Ahoj, protože končí 23 týden a to znamená,že se začaly vyrábět Škody s funkcí Smartlink, tak zakládám soutěž kdo první zdokumentuje funkční tyhle funkce. Dnes jsem byl na dni otevřených dveří, projel se v Superbu a k moji smůle buď ani jeden neobsahoval smartlink, nebo mi to nefungovalo. Můj telefon je Google Nexus 5 s Androidem M a nainstalovanou aplikací Android Auto, bohužel se ale neotevřel ani Mirrorlink. EDIT: Omlouvám se o vytvoření téma, co se tu nejspíš už rozebírá.

16. Zahájeno uživatelem peter brachna,

Dobrý deň poprosil by som radu kde pripojiť plasič kún kemo m100n, aby pri naštartovaní vypol? Ďakujem Účinný vodeodolný ultrazvukový odpudzovač / plašič kún, myší a potkanov. Toto zariadenie vysiela v nepravidelných intervaloch veľmi intenzívne ultrazvukové tóny s frekvenciou cca 23 kHz. Vďaka tomu je odpudzovač obzvlášť účinný, pretože je vylúčené, aby si naň zvieratá zvykla. Odpudzovač je napájaný z autobatérie (12V) a je určený prevažne pre ochranu automobilov, karavanov, lodí, lietadiel, poľnohospodárskych strojov a pod. Zapája sa tak, aby došlo automaticky k jeho aktivácii po vypnutí zapaľovania, to však neobmedzuje oblasť jeho využitie len n…

17. Zahájeno uživatelem Reesha,

Ahoj, Plánuji tento týden obejdnat Fabii III Combi ve výbavě style, kde je ve standardní výbavě easy light assistent (světelný senzor). V9 někdo jaký je v praxi rozdíl mezi easy light a rain-light, když pomineme funkci automatických stěračů? Moje představa: Easy light assistent - Po nastartování se rožnou LEDky, v případě horších světelných podmínek se přepnou světla automaticky na potkávací. Rain-Light Assistant - To samé co výše, akorát se světla automaticky přepnou i pokud jsou aktivovány stěrače + je zmíněná funkce Tunnel Light a tady se mi to trochu rozchází. Co má Tunnel Light navíc? Nebo easy light assintent funguje jinak? Děkuji za odpověď.

18. Zahájeno uživatelem Ladicha,

Po zapnutí zapalování mi na přístrojovém panelu po krátkém rozsvícení zhasnou všechny signalizační kontrolky kromě dvou: EPC a Systém kontroly výfukových plynů. Ty zhasnou až po nastartování. Je to v pořádku? Nesignalizuje to už nějakou závadu v emisním systému, když svítí trvale před nastartováním motoru? Podle servisu ne, ale moc jim nevěřím.

19. Zahájeno uživatelem brrrrm,

Dnes ráno som prišiel k autu, otvoril kufor, zavrel... a všimol som si, že mi neblikli smerovky. Skúsim zadné dvere a tie sa otvorili. Zľakol som sa, že celú noc som pred panelákom nechal odomknuté auto. Uistil som sa, že nič nechýba a šiel som preč. Poobede pred obchodom som však opäť otvoril kufor, smerovky blikli, následne zavrel a smerovky už neblikli. Zistil som, že ak otvorím kufor (cez kessy alebo cez DO), po otvorení kufra sa odomknú aj všetky dvere, ale po zavretí kufra sa už nazad nezamknú. Rozmýšľal som, či zase neblbnú nejaké ledky, ale minulý týždeň mi to určite fungovalo a odvtedy som žiadne "úpravy" nerobil. Stretol sa s týmto niekto…

• Pozitivní
    • 17 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem indyjones8379,

Ahojte vsimol som si ,ze my mihota led svetlo na soferovej strane robi my to aj ked motor zapnuty a aj vypnuty a hlavne to je mozne zistit ked zapnete svetla obrysove na otocnom ovladaci.Dajte vediet ci mate problem aj vy.S pozdravom indyjones8379

21. Zahájeno uživatelem k0j0t,

Při řešení problému s dešťovým sensorem jsem nahlásil i občasné (nepřepnutí) obrazu pozice sensorů na Boleru při zařazení zpátečky. Sensory reagují, zvuk vydávají a odpovídá realitě, ale chybí zobrazení ze které strany přichází varování. Také dochází k tomu, že při manévru aktivní obraz sensorů zmizí a již nejde vyvolat. V servisu kontaktovali ŠA, prý se chystá update SW řídící jednotky. Prozatím není termín, takže budu vyčkávat a čas od času se připomínat servisu...

• 32 odpovědí
    • 10,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Jakub3211,

Čaute nemáte niekto s týmto skúsenosť? Vypísalo mi to už niekoľko krát nie po sebe len tak náhodne 2x minulý mesiac predtým sa to stalo raz v septembri . Auto normálne išlo len mi svietil na prístrovke žltý trojuhólnik. Chystám sa do servisu ale rád by som predtým niečo o tom vedel.

• 6 odpovědí
    • 22,2tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Baryy,

Když ráno jedu do práce, tak po nastartování mi nějakou dobu “praská” v reproduktoru ve dveřích u řidiče, po chvíli jízdy to přestane. Stává se to jen když startuju auto v ten den poprvé nebo po hodně delší době, kdy je celé auto ještě “vymrzlé”. Máte s tím někdo zkušenost?

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem škoda 105,

Dobrý den byl by prosím někdo tak hodný a vyfotil mi konektor co jde do budíků nebo nemá někdo rovnou zapojení? Děkuji

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 2,9tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem luczan,

ahoj, kupil som jazdenu fabiu 5/2016 Active plus (44KW) a zarazili ma dve veci: - denne svietenie je riesene stretavackami (a teda svietia aj zadne svetla), pricom v rohoch svetiel su ziarovky ktore su pre daylight. Je toto normalny stav pre zakladnu vybavu alebo ich len neviem zapnut? - absencia automatickeho zamknutia po rozjazde. V prirucke nie je ziadne obmedzenie na vybavu. Ak ma niekto skusenosti s takouto vybavou, moze mi povedat ci je to ok? Dik

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.