Elektrika
365 témat v tomto fóru
-
Prosím jak se změní barva displeje Infotaimu Bolero 8 a MaxiDotu u Superbu 3. Mám černou a chtěl bych barvu obrazovky modrou.
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, mám dotaz. Stalo se mi už několikrát, že při překročení 2500 otáček začala ručička poskovat a ve 3000 se zasekla. Potom ukazuje úplný hovadiny ,klidně i o 1000 otáček míň. Stalo se to už někomu? Po případě jestli to jde opravit nebo bude nutná výměna budíků. Superb 2,0,tdi 140kw, DSG, rok výroby 07/15, ale v papírech už MR. 2016
-
-
- 18 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
-
-
Zdravím osadenstvo, na sportline MR2017 mi prestalo úplne fungovať el. sedadlo vodiča. Personalizácia na dva kľúče + easy entry fungovalo v pohode... (možno 3x za 3 roky sa automaticky neprisunulo, inak nič). Spätné zrkadlá fungujú normálne vr. sklopenia pri cúvaní. Všetky jednotky až na 19tku čisté bez chýb. Poistka na pozícii 45 v poriadku, vizuálna kontrola káblov, spojov konektorov pod sedačkou k motorčekom a RJ v poriadku. Všetko čisté, žiadna vlhkosť...poškodenie. Svorka 30 ukazuje 12V . RJ pod sedačkou 5Q0 959 760B. Osobne to tipujem na riadiacu jednotku. Máte s takýmto problémom niekto skúsenosť? Prípadne ako overiť, že je môj tip správn…
-
-
- 3 odpovědi
- 8,8tis zobrazení
-
-
Ahojte, zaujímalo by ma ako je veľmi náročne spravit retrofit svetiel na SLA, kvôli vyrezávaniu, štýlom svietenia a mihálniciam ( řasy ). Samozrejme, chápem nutnosť výmeny predných svetlometov. Ale čo ďalej? Je povinosť nejaké zložité kódovanie, ťahanie nejakých nových káblov, zmena nejakej jednotky? ( rv je 2017 v L&K čiže všetky potrebné senzory v skle už mám ). Prípadne či by to dokázal niekto spraviť celé naraz s tým že by som mu poskytol staré svetlá + nové s SLA funkciou. ? Docela ma tento retrofit láka, trošku obnoviť vzhľad a funkčnosť auta. Tak ak by vedel k tomuto niekto niečo, tak by som bol veľmi vďačný, našiel som zopár článkov či návodov ale ani ani jede…
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Ahoj jde na vypnout hláška olejový servis? Při každém zapnutí se mi to tam objevuje.....a začíná mě to tak trošku...... :-) Díky servis mám až za 12000km
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj prosím o radu. Bude mi jednotka tažného 5Q0 907 383N fungovat? Dodělávám tažné na na mého SIII 03/16. Sehnal jsem tažné 3V0 803 881D+ elektriku 3V0 055 204C Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Možná by neškodilo vyměnit si i zkušenosti s funkčností systému Front Assist. Celkem plodná diskuse je i v sekci k OIII http://forum.skodahome.cz/topic/125043-front-assistant/, u SIII to bude zřejmě obdobné. Zasáhnul vám už někdy do řízení a přibrzdil vám auto obdobně jako je to v instruktážním videu ve 42 s? Nemyslím teď se spuštěným ACC, ale třeba i samostatně.
-
-
- 75 odpovědí
- 58,5tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Včera som na diaľnici zapol DLA a za celu jazdu sa mi diaľkové svetla nezasvietili. Išiel som po diaľnici 130-140km/h DLA bolo aktivované a prepínač svetiel bol v polohe auto. Na pristrojovke som mal kontrolku (diaľkové A- DLA sYstem aktívny) ale nič sa nedialo. neviete čo sa mohlo stat? Keď som prišiel domov všimol som si že som mal prehodenu ľavostrannú premávku mohlo to mat s tým súvis?? ďakujem
-
-
- 3 odpovědi
- 5,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám problém který se mi stal už po druhé, zapnul jsem klimatizaci a už nešla po stisknutí A/C vypnout, pořád svítí a chladí. Minule jsem přišel druhý den nastartoval a byla vypnutá, niní už ani druhý den nic. Pořád svítí a běží. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Děkuji Tomáš
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, chcem sa opýtať či si už niekto menil sám štartovacie tlačidlo. Ďakujem
-
-
- 13 odpovědí
- 15,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahojte, zistil som, že mi nevyhrieva vodičovu sedačku vrchnú časť. Spodnú časť zohrieva v pohode. Nejaké návrhy na riešenie? Ďakujem.
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdraví. Má někdo zkušenost s touto poruchou? Děje se to samo - jednou za cca 14 dnů
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na problém spínače centrálního zamykání. Jakmile nastoupím do auta, rozjedu se, tak se auto zamkne normálně, ale spínač jako kdyby byl vypnut, protože není oranžový. Tak to zmáčknu znovu a vydává to zvuk, jak kdyby se to už neodemykalo a nezamykalo. Auto je furt do otevření dveří zamknuté a nejde s tím nic dělat, pokud dveře neotevřu. Nevíte, jestli to jde nějak opravit nebo jít do servisu radši? Nejdříve jsem se chtěl zeptat tu, abych nechodil třeba do servisu zbytečně. Děkuji za zpětnou odpověď
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny,potřeboval bych poradit sehnal jsem si totiž kameru na Supa a el.svazek viz. Foto.. na svazku v jednom konektoru(černý)jsou 4 dráty a druhém jsou dva dráty.Mám problém že s kamery vedou 7 drátu v černém konektrou jsou totiž 5 drátů a nevím naco je ten 5 drát,jestli to je kostra?děkuji za rady.
-
- 7 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, po vymene kabelaze jsem si vsiml ze nemam osvetlene packy blinkru a steracu, muze mi nekdo potvrdit ze maji byt osvetlene? Nejsem si jist jestli neco nepokazili pri zarucni oprave USB kabelaze...
-
-
- 3 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
Nevie nahodou niekto,ci maju byt oba poly na baterii zakytovane plastovou krytkou? Mam 2 ja rovnaku motorizaciu 1,5 Tsi a ja mam zakrytovany - pol a kolega + pol.Co je spravne,alebo maju byt zakrytovane oba?
-
-
- 7 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny. Neřešil někdo z Vás zpozdění v zobrazování vnější teploty? Jde o to, když například jedu přes den je 8°C zaparkuju, sednu do auta večer nebo nad ránem, zobrazí se ihned teplota 8°C i když je třeba -1°C a až po chvíli začne klesat a za pár minut už ukazuje dobře. Docela mě to štve, ještě jsem se nesetkal u žádného auta, že by čidlo neměŕilo aktuální teplotu když je zapalování vypnuto. Když jsou malé teplotní rozdíly tak si toho člověk ani nevšimne, ale bývají i rozdíly velké. Netušíte nejde to nakódovat ať to měří pořád? Děkuji
-
- 5 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim prosim o pomoc na auto mam radar c 3Q0 907 561 E nikde vsak s tymto pismenom nemozem zohnat viete mi prosim poradit ci by mohol fungovat aj s inym pismenom ??? VIN TMBAH9NP4K7057304 diky moc
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Všimol som si, že aj keď mám vypnutú klimatizáciu, tak ju vidím na obrazovke so zapnutými komfortnými spotrebičmi. Máte to rovnako alebo je to iba nejaká chyba v mojom aute? Zároveň zaujímavosť - aj keď v zime zapnem režim klimatizácie na AUTO, zapne sa A/C. Prečo?
-
-
- 49 odpovědí
- 19tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahojte V prvom rade neviem kam presne písať tento príspevok... Čiže preto nová téma. Dnes mi auto vypísalo tieto chyby. Ja viem, že musím ísť asi na diagnostiku a pod. Ale nestretol sa už niekto s týmto...? Viem co tie chyby asi znamenajú, ale nechápem ze prečo skoro na novom aute... Momentálne mám 45000km. Riasy a LED denne (hokejka) svietia, akurát vybojka D3s nie Skontroloval som poistky a konektor svetiel. Všetko OK (chybu AD BLUE samozrejme odstránim jeho dotankovanim) V inej téme som písal, ze vcera som mal problém so zahmlenim svetiel. Ktoré našťastie ráno zmizlo) Nemôžu mať tie chyby niečo spoločné s vlhkosť…
-
-
- 5 odpovědí
- 11,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdar borci, potřeboval bych updatnout kroužek pod volant 5Q0 953 569 B HW100 SW185 na SW245. Dá se to, nebo je potřeba koupit nový kroužek? Díky! M.
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Mám škoda superb 3 ve výbavě style plus s elektronickým otevíráním 5. dveří. Po čase mi přestalo fungovat tlačítko na 5. dveřích a nyní jdou dveře otevírat pouze klíčkem a nebo tlačítkem u řadící páky, to by mi samo o sobě nevadilo stějně tlačítko na dveřích nepoužávám, ale další problém je v tom že se dveře občas sami zavírají třeba po 5 vteřinách po otevření, občas se zase zavřou když otevřu jakékoliv jiné dveře a občas normálně drží dokud jim nedám pokyn k zavření. Neví někdo kde by mohl být problém??? Předem děkuji za odpověď
-
- 5 odpovědí
- 4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, Superb 2019 combi -pri A/T zaradeni D, pustený brzdoveho pedálu auto samo nerozejde musim stlačiť plyn, zo začiatku to tak nebolo auto ma cca 30000km diesel. Stlačil som niečo v aute ,ale bo je iná chyba. Auto by malo po zaradeni a pusteni brzdy samo rezjed
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, Věděl by mi někdo poradit, jak vyměnit climatronic ve Škoda Super III? Stačil by nějaký manuál, případně foto jak vycvaknout plastovou mřížku kolem climatronicu ''bez poškození'' :-) Děkuji za pomoc.
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
-
-