Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Libor111,

Ahoj, chtěl bych se zeptat někoho zkušeného zda lze parkovací kameru snadno doplnit. Jedná se mi hlavně zda to obnáší dokódování + kabeláž. Nebo je vše připraveno a stačí ji pouze zakoupit. Děkuji

2. Zahájeno uživatelem Peter 1972,

Nefunkčná zadná klimatizácia,fuka len studený vzduch. Ahojte, prosím vie mi niekto poradiť, mám zapnutú klímu v predu nastavených 25 stupňov, všetko je ok,teplucko.Ale vzadu nastavene na HI a stale fúka studený vzduch. Superb 2016 combi.1.8 tsi Ďakujem.....🤨

• 4 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem gabbi,

Ahojte, dnes som si všimol, že mi nefunguje asistent jazdy v jazdných pruhoch - side assist. Píše mi to: "funkcia nie je k dispozícii". Hovorím o tom sledovaní, či vo vedľajšom jazdnom pruhu nejde iné auto - svetielko v zrkadlách. Neviete mi poradiť, v čom môže byť problém? Mám to riešiť rovno cez servis?

4. Zahájeno uživatelem Unown,

Ahoj, nedávno jsem si nechal renovovat světlomety. Nějaké zlepšení tam je, ale chtělo by to nové výbojky. Na autě jsou pořád originální. Jakou náhradu D3S doporučujete? S3 2016, světlomety typu B s řasy. Díky

• 0 odpovědí
    • 540 zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem mrazikxrnew,

Zdar mam superba 2021 a ted se mi deje, ze po nastartovani jde zvuk z prostredniho ofuku, takove jakoby chroupani servomotrku, nez se nastavi. Pak to ztichne a obas pak na chvilku zase, pak nic. muze to byt opravdu servomotorek? Pokud ano, jak se da k nemu dostat? diky za radu

• 0 odpovědí
    • 352 zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Chlumec,

Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost se zvukem zámku zadních dveří? Když auto odemknu udělá to drnčící zvuk viz. příloha. 2x Odemknu, zamknu za sebou a pak už se to uklidní do doby než je auto delší dobu zamčené. děkuji Zámek dveří.m4a

• 2 odpovědi
    • 1,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Lukas949,

Ahojte, pokazilo sa mi bezkľučové otváranie dverí. Podľa diagnostiky je vraj chybná šoférova kľučka. Čítal som tu na fóre že to niekto objednával aj z aliexpressu a sedela mu ale neviem ju tam nájsť. Najlepšie aby sa dala kupiť len šoférova a nie obe. V základnej farbe alebo uz v čiernej lesklej. Nemá niekto link náhodou? Nová u nás stojí 200€.

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 1,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem r_e_n_e,

Ak máte niekto vyhrievané sedadlá Sportline verzia a Caristu, tak viete prosím pozrieť aké default hodnoty máte nastavené? Ďakujem.

• 0 odpovědí
    • 489 zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem DominikaVNB,

Čau, máme doma Superba III, jeden den sem nastavila nezávisle topeni, každý den v 5 15 odjezd, délka 30 minut. Už druhy den ale auto topí celou noc. Večer, kdy auta okolo nás všechny jsou zamrzlé, z našeho teče voda a je vyhřáté. Proč to topí i ve 21h když to mám nastavené až v 5. Pochopila jsem, ze by to mělo topit od 4 45 do 5 15. Sla jsem domu pro dálkové abych ho vypnula. A zase se po cca 3 minutách zapnula. Tak jsem ho znova vypnula a už zůstalo aspoň vypnute. co s tím mužů udělat? Nechci aby topeni jelo celou noc až do rána. Díky za odpovědi

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 12 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem miha-cudrman,

Nevíte, dělá se ta "vložka" 12V (cigateťák) zásuvka s 2x USB zástrčkami? tu AUX zástrčku vůbec nepotřebuju.

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem kvetosm,

Zdravím, řešil už někdo výměnu původního volantu za ten nový (Dvouraminko, triraminko) co se momentálně dává do novych vozu? Respektive zapojeni multifunkce aby vše fungovalo korektně tak jako na původním volantu?

12. Zahájeno uživatelem Hustodrak,

Mám problém s el kufrem byl bych vděčný za radu či poznatky. Problém se objevil přímo ve chvíli, kdy jsem za jizdy začal aktualizovat mapové podklady do columbus.. Naprosto netuším, jestli to může mít souvislost. Tak tedy, na maxidotu začalo blikat a cinkat upozornění na otevřené víko kufru, viz video 1. Mapy jsem aktualizoval, ale od té doby mi otevřený kufr blika stále, zavřeno otevřeno zavřeno a tak pořád dokola. Kufr je mechanicky normálně zavřený to jsem kontroloval. A teď. Když vypnu motor, ty hlášky zmizí. Jdu si třeba do kufru pro věci otevřu a zavřu víko, pohoda nic žádný problém. Ale ve chvíli kdy zamknu auto, maxidot se zblázní viz druhé video. Tušíte někdo? P…

13. Zahájeno uživatelem tomasmu,

Caute fachmani. Riesim dilemu, ze ked mam keyssy kluc vo vacku a zohnem sa vacsinou si zatlacim na tlacidlo otvarania kufra a nie raz sa mi stalo, ze som si nasiel otvoreny kufor. Da sa nejako tento signal skratit, aby reagoval iba napr do vzdialenosti 2 metre cize skratit vzdialenost kedy dokaze auto signal detekovat? Pripadne vypnut otvaranie kufra cez dialkove ovladanie? Dakujem za rady

14. Ahoj, vyhodilo mi tuto chybu (P068B - ECM/PCM Powe Relay De-Energized Performance-Too Late), bolo to spojene so samocinnym spustenim ventilatora po odstaveni vozidla, udajne je to nejake chybne rele. Mate s tym skusenosti, pripadne staci iba vytiahnut rele a hodit tam nove? Dakujem

15. Zahájeno uživatelem Shaarky,

Neřešil jste prosím někdo popř. nemáte nějaký tip na černou skříňku ? Ideálně takovou, která nebude "zavazet", ale splní účel. Nejlepší poměr cena/výkon má údajně VIOFO A119 1440P http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_392248.html?wid=21 (podle YouTube videí fantastický obraz přes den i v noci), bohužel pouze přední a navíc SuperB má obrovský kryt dešťového senzoru u zpětného zrcátka. Pro změnu další alternativa BLACKVUE DR650S-2CH je poněkud jiná cenová kategorie i s ohledem na nutnost pořízení ještě PowerMagicu. Navíc za tu cenu už bude lákat "k demontáži nezvanou návštěvou". Hledám něco, co bude mít zároveň i detekci pohybu / parking mód, ale už hledám dva dny. Pochlu…

16. Zahájeno uživatelem slavo,

Ahoj, potrebujem vymenit akumulator ktory dosluzil (VARTA AGM 12V 68Ah), chcem tam dat EXIDE START-STOP AGM 70Ah, 12V, niekde som cital ze v pripade ak su neni velke rozdiely v parametroch novej baterky oproti povodnej, ze netreba kodovat, auto by sa ju malo "naucit pouzivat" samo po urcitom case. Co si o tom myslite/co doporucujete. Mate niekdo skusenosti s vymenou bez kodovania? Vdaka

17. Zahájeno uživatelem peterup,

Ahojte, prosim o radu. Idem na 3 mesiace prec a potrebujem vypnut bateriu aby je nevybil alarm. Ked odpojim baterku pri odomknutom aute tak potom neviem nudzovym zamkom na kluc na soferovych dveri zamnut cele auto ale len tie sofereove dvere. Ak otvorim kapotu, potom zamknem centralom a odpjim bateriu, tak sa spusti alarm ktory je napajany zo zalozneho zdroja. Ako to mam urobit aby som mal odpojenu bateriu a zaroven zamknute auto ktore potom otvorim mechanicky klucom. Mudrci v servide povedali ze to nejde, ze bud odpojim bateriu a necham odomknute, alebo si mam kupit udrziavac baterie. Ma napadlo ze vsak na zadnych dverahc je detska poistka, cize to by som zamkol. Al…

18. Zahájeno uživatelem Michael8,

Zdravím, Konečně jsem zjistil co je to (A) vedle ruční brzdy vlevo a dost se mi to líbí taková věcička, jen teda mám problém s tím, že třeba včera vše fachalo krásně po městě atd,normálně se zabrzdilo auto samo (zelená kontrolka) a po pouštění spojky a lehce plynu se krásně odbrzdilo. Dneska třeba se normálně správně zabrzdí, ale už mám problém se rozjet, ta potvora mě ne a ne pustit a musím to rychle deaktivovat, abych se rozjel. Je problém ve mě a tu brzdu to pouští třeba při nějakých konkrétních otáčkách ? nebo se mrše jednou chce a jednou ne. Díky Superb 3 05/2017 2.0 TDI 110kw 20231124_154954.mp4

19. Zahájeno uživatelem Chlumec,

Zdravím. Při zapnutí zapalování a srovnávání světel je pravé světlo hlučný. Čím to muže být? Dekuji

• Pozitivní
      • Díky
    • 9 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem compu,

Zdravím, neřešil někdo z Vás pevné zapojení on-board kamery? Kde vzít "klíčkem" spínaných 12V v interiéru? Zásuvka je napájena stále. Kameru bych rád zapojil tak, aby se při nastartování zapnula a s vypnutím motoru vypnula. V pojistkové skříní jsem naměřil spínaných 12V pouze na pojistce k zadnímu stěrači a parkovacích senzorech. Nebude problém, když to napojím na tuto pojistku? Není spínaných 12V někde nahoře ve vnitřním osvětlení, případné v ovládání panoramatické střechy? Díky za rady

21. Zahájeno uživatelem P.ecen,

Ahoj všem, nedokázal by někdo poradit na co se zaměřit? Xenonová lapmpa Superb 3. Světlem to není, vypadá na svazek co vede ke světlometu. Jednotka LED vyměněna, komplet světlomet vyměněn. Může někdo poradit se zapojením konektoru, schéma? Díky za každou radu 18698 - Modul LED vlevo denního světla a obrysového světla B12EC F2 [009] - napájení; přerušení / zkrat na plus Potvrzeno - Testováno od smazání paměti

• 0 odpovědí
    • 948 zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem HlouchyJR,

Ahoj, nikde jsem tento kuriózní závadu nenašel, tak nový topic. Stručně: Superb 3 Sportline 09/2017. Objevuje se u nej zvláštní závada. Při nastartování jsou všechna stahování oken funkční. Po rozjeti, ale přestane fungovat okno spolujezdce. Nefunguje ani na tlačítko řidiče, ani u spolujezdce. Je potřeba zastavit, vypnout motor a znova nastartovat. Pak zase vše do rozjetí zase funguje. Diag čistá. Jakýkoliv nápad, co s tím? Napadá mě jednotka ve dveřích, ale třeba už se s tím někdo setkal. Diky všem za rady!!

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 1,1tis zobrazení
  23. Dobrý den, omlouvám se, pokud jsem založil další téma a ono již existuje, ale nikde jsem tento problém ve fóru nenalezl. U mého SIII. 2016 dochází k samovolnému vypnutí zvoleného jízdnímu režimu. Tzn. pokud si nastavím jízdní režim např. sport, po vypnutí zapalování se mi po opětovném zapnutí režim sport vypne. Nicméně na navigaci stále režim sport svítí, rovněž svítí tlačítko mode, ale na palubovce je již klasické D a auto se i tak chová. Prosím o případnou radu. Moc děkuji.

• 6 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Emblacker,

Zdravím,dnes jsem s autem ujel asi 200km.Poté si ho vzala manželka a odjela s dětma do zoo.Asi po třech hodinách mi volá,že jí svítí červeně dioda baterie a hláška "Zastavte vozidlo,baterie se nenbíjí" Nevíte v čem může být problém? Alternátor v pytli? Díky

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 8,1tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Zmywarka,

Witam mam problem z tylnym światłem przeciwmgłowe. Mianowicie nie działa mi. Nawet po wymianie lampy też nie działa. Auto nie zgłasza żadnych błędów. Sprawdziłem wszystko co mogłem i światła dalej nie ma

• 1 odpověď
    • 1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.