Přejít na obsah

Elektrika

361 témat v tomto fóru

1. Problém El. kufr

• 10 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 6k zobrazení
  2. Kamera do Superba III 1 2 3 4 6

• 146 odpovědí
    • 62.7k zobrazení
    • 38 odpovědí
    • 78.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 64 odpovědí
    • 51k zobrazení
  3. Obrysové světlo

• 0 odpovědí
    • 895 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
  4. Led rear fog light

• 1 odpověď
    • 956 zobrazení
    • 41 odpovědí
    • 30.1k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 21k zobrazení
  5. Dveřní kontakt

• 5 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  6. Welcome light chyba

• 3 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 57 odpovědí
    • 15.5k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 988 zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.9k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Můžeš prosím vyfotit, jak vypadá rozhraní 30ti barev? Já mám toto viz.foto a předpokládal jsem, že Laurin už má všechno, proto v tom mají chybu a nic to neodemkne. Díky  
    • Čerstvá zkušenost při koupi 4. auta F3 do domu. Hrabal jsem se v aplikaci ČSOB pojištění a pak to neukončil. Po několika hodinách se mě ozvali z banky ČSOB s nabídkou POV. Já si ho nechal už nacenit na lince Pojišťovny ČSOB a ejhle z banky to bylo ještě výhodnější, tak jsem uzavřel POV v nejvyšší verzi a rozšířil i na střet se zvěří a skla. Přitom ještě 2 roky vrací část % pojistného a prvních cca 500 už došlo. Dostal jsem i nabídku na výraznou slevu pojištění u dalších aut, ale bohužel už jsem je měl cca měsíc uhrazeny, takže až za rok. 
    • Nezavisle topeni v lete potreba je, protoze v lete netopi, ale vetra. A je to neskutecny rozdil. Doporucuju. A urcite nejak kontroluje nabiti baterie i pro vetrani. (Bohuzel kontroluje dokonce i mnozstvi paliva v nadrzi. Ano, pro vetrani, ktere zadne palivo nespotrebovava. Toto, podle me, trochu nedoresili. Ale to sem nepatri.)
    • byl jsem na tom stejně, po měsíční zkušební době to nešlo aktivovat, tak jsem po týdnu (zda se to neprobere) zavolal na infolinku, tam mě spojili na podporu Škoda Connect, řekl jsem jim co a jak, chtěli screeny obrazovek z alespoň dvou internetovýh prohlížečů z obchodu Škoda Connect a aplikace v mobilu a druhý den jsem dostal e-mail: a pak už to šlo aktivovat a zaplatit, napsal jsem jim že OK, že děkuji a že bych po problémech s aktivací očekával nějaké finanční zvýhodnění, když už je služba tak drahá… na to už neodpověděli...  
  • Vytvořit nový...