Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem gabbi,

Zaujímalo by ma, či ten asistent rozpoznania únavy naozaj u niekoho niekedy detekoval únavu a odporúčil vodičovi zastaviť. Nie že by som to považoval za nejakú mega super funkciu, ale ešte nikdy u mňa ten asistent únavu nedetekoval a to ani keď som to skúšal a keď som sa tváril že som zaspal.

2. Zahájeno uživatelem marekzerzan,

Ahoj, připojil jsem k SIII OBDEleven a vícekrát načel chyby, občas se objevilo, proto bych se rád zeptal jestli je důležité něco z toho řešit? Hlavně ta první chyba se mi zdá divná (ta se objevila vícekrát - dával jsem smazat). - snímač kvality vzduchu předpokládám stačí kdyžtak vyměnit. - omezený výhled snímače odstupu, to bylo možná někdy ráno při námraze ================================================= 02 Elektronika převodovky Popis systému: DQ250-6A MQB Číslo softwaru: 0D9300013A Verze softwaru: 4905 Číslo hardwaru: 02E927770AQ Verze hardwaru: H54 Sériové číslo: TFK01606092231 ODX náz…

3. Zahájeno uživatelem Delphin,

Zdravím, hlásilo vám už auto někdy: "Závada: dveřní kontakt dveří řídiče"? Já to zažil v pátek. Nejdřív vypadl Travel assist, pak nechtěl běžet ani ACC, Lane assist nedostupný, pořád tyhle chyby cinkaly dokola. A vrchol byl, když se za jízdy začaly sklápět a otvírat zrcátka. Někdy obě, někdy jen řídičovo. Občas nešly otvírat okna na řidičově straně. Po zastavení se nepodařilo zamknout řidičovy dveře, musel jsem vzít nouzový klíček. Krátké vystoupení, zamknutí / odemknutí nepomohlo. Po asi 3 hodinách jsem se k autu vrátil a všechno fungovalo úplně normálně.

• 5 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Wjencik,

Ahoj skodovaci zaujimalo by ma ci sa uz stretol niekto s takou chybou alebo ci by mi vedel niekto poradit co by mohla byt pricina. Pri odomknuti auta na lavej strane welcome light nieje plynule. Skoda ‘19 FL ide o sporadicku chybu trvalo mi tyzden pokial som to odchytil a dokazal nahrat. dakujem za vsetky navrhy a postrehy. IMG_7529.mov IMG_7498.mov

5. Zahájeno uživatelem chio11,

zdravim priatelia.teraz pri ceste na dovolenku mi dva krat pocas dlhsieho statia v zapche doslova hvizdat klimatizacia,po vypnuti AC ihned zvuk prestal.ked je auto v pohybe ziadny zvuk nepocut,ale pri stati v zapche sa obcas ozve ale po rozbehnuti auta hvizdajuci zvuk prestane.Klima je funkcna chladi dostatocne.dakujem za radu.skoda superb combi 2016/140kw Dfca.

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  6. Ahojte. Pls help. Prehladal som vsetko mozne ale nenasiel som nic co by pomohlo. Mam Skodu Superb 3, 12/2015, L&K, TMBCJ9NP7G7041375, ktory ale nema parkovaciu kameru, Kupil som kameru z Ali, zapojili sme ju, nakodovali a funguje nasledovne. Po zaradeni do R ide obraz z kamery na radiu, daju sa prepinat 2 pohlady, priecne a pozdlzne parkovanie, funguju aj parkovacie senzory. Ked vsak len zatlacim tlacitko parkovacieho asistenta tak sa len rozsvieti a nic sa nezapne, takisto aj ked sa priblizim k prekazke. Mal by sa zapnut park. asistent ale nezapne sa. Kamera je highline s pomocnym natacacimi ciarami, ale tie sa nezobrazuju. Vie prosim niekto pomoc…

7. Ahoj, netušíte čím by to mohlo být, že nejdou vypnou stropní světla v interiéru nad zadními sedadly? Chová se to zajímavě, když jsou tlačítka svítilen v poloze vypnuto, tak svítilny svítí, když je "zapnu" tak svítí víc. Superb 3 asi nemá relátko, aby mohly být k sobě lehce přitavené kontakty, že? Hledal jsem na Google, ale když už jsem něco našel, tak to byl obrácený problém, nebo kabeláž že tlačítka nereagovala... (u mne mění intenzitu osvětlení...) Pokud auto zamknu, tak se osvětlení vypne, tak alespoň že tak... Ještě dodám, že přední lampičky se chovají správně...

• 18 odpovědí
    • 7,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Ondřej Brůžek,

Ahoj, mám letošního Superba ve style výbavě s opcí LightAssist - je v takové kombinaci výbavy osazena na přední sklo plnohodnotná kamera, nebo nějaká “nižší” verze senzoru…? Nevím zda vůbec existuje víc verzí, ale čekal bych že ano - pokud tomu tak je, je nějaký způsob jak je rozlišit? díky

• 1 odpověď
    • 1,1tis zobrazení
  9. Ďalšia chyba ktorá ma dosť štve na novom superbe, (2020/11) mám senzory vpredu, vzadu a aj z bokov pre asistenta na parkovanie, no a keď cúvam, zadné senzory buď na jednej alebo na druhej strane niekedy z ničoho nič na chvíľu zapípajú a potom sa spamätajú a už je všetko ok, aj na displeji mi to vtedy svieti na červeno akoby tam na sekundu-dve niečo tesne pri nich stálo, nerobí to ale celý zadok ale iba jedna alebo druhá strana vzadu ktorú som vám aj na obrázku zakrúžkoval, tieto dve senzory blbnú a takmer stále (ale nie vždy) pri cúvani tam na sekundu-dve niečo vidia a potom to zmizne... Nejaké rady čo by to mohlo robiť ? V autorizáku vravia že senzory nič nehlásia, diagn…

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem miro_sk,

Ahojte, mam Superb III, 2.0 TDi/110kW, r.v. 2016. V pamati zavad klimatizacie VCDS vypisuje chybu (po zmazani sa chyba znovu objavi): 524545 - AC Compressor First Run-In B109E F0 [009] - Not Performed Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 1 Reset counter: 36 Nasiel som postup, ako vykonat zakladne nastavenie http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/VW_Golf_(5K)_Climatronic ale ked vykonam krok "AC Compressor First Run-In" dostanem hned chybu …

• 1 odpověď
    • 3,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem chio11,

zdravim Damy,Pani.nemal niekto problem ze po spusteni ohrevu zadneho skla zacalo rušit radio?pripadne radu ,kde by mohol byt problem.dakujem

12. Řešil jste už někdo u SIII? Zřejmě odešel motorek zámku. SII na to docela trpěly... V návodu už bohužel není nouzový postup odemknutí víka paliové nádrže. Nebo špatně hledám? Mimochodem - návrh autorizovaného servisu u vozidla v záruce: Noo, buď můžeme zkusit rozlomit víčko, nebo sundáme kolo a zkusíme se tam dostat spodem... Co k tomu dodat.

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Spidmax,

Ahojte, opäť vás idem poprosiť o silu tejto komunity. - Pred nedávnom bol na mojom Superbe urobený retrofit predných svetiel z AFS na porkočilejšie DLA ( Dynamic Light Assist ) - Mám ale jeden veľmi závažný problém a to je funkčnosť funkcie vyrezávania. - Mám pocit že vôbec nefunguje tak ako má. Takže kde je problém? V prvom rade, retrofit bol robený u profesionálov v Prahe, takže si myslím že k nejakej chybe pri montáži nedošlo - Svetlá svietia a snažia sa dokonca aj vyrezávať, mám ale jeden závažný problém a myslím si že sa jedná o kalibráciu / nastavenie týchto svetlometov. Svetie príšerne vysoko a aj napriek vyrezaniu áut naďalej oslepujú vozidlá. Áno, som s…

14. Zahájeno uživatelem pavol23,

Dobry den po tyzdni som skusil pripojit vcds a dostal som vela nasledujucich chyb: 1057035 - Anténa na straně řidiče pro přístup a oprávnění ke startování 263425 - Snímac kvality vzduchu 560917 - Datová sběrnice; chybějící odezva 0932 - kontrola teploty prevodovky 0862 - Datová sběrnice; přijatá chybová hodnota 1538 - Snímač automatické regulace vzdálenosti 1396 - Snímač automatické regulace vzdálenosti 1542 - Snímač automatické regulace vzdálenosti 1397 - Snímač automatické regulace vzdálenosti 16777026 - Omezení funkce kvuli poruše v komunikaci 0040 - Odpojení řídicí jednotkou managementu akumulátoru …

15. Zahájeno uživatelem Kotliklm,

Zdravim... dnes sme riešili na kamarátovom Superbe osvetlenie dverí na nohy. Je celkom škoda že v dnešnej dobe to nemontujú od výroby ale čo už dako sme sa popasovali a improvizovali... Ak by niekto mal zaujem viem doložiť foto a dako poradit.

• Líbí se mi
      • Díky
      • Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Yexup,

Pořídil jsem přední DVR kameru, která je v celkem zdařilé kopii plastového krytu zrcátka, resp. asistenčních snímačů. Výhodou je tedy na první pohled originál zástavba výbavy auta, tzn. třeba při jízdě třeba v Rakousku nemusím nic sundavat. Jednoduchá montáž, připojení do pojistkové skříně. Jelikož v sadě byly micro pojistkové mosty, použil jsem pro pro trvalé napětí 12V pozici 9=napájení USB zásuvky, pro spínaných 12V pozici 37= levý světlomet.

17. Zahájeno uživatelem SK_Adventures,

Nazdar, chcel by som len zistiť, dá sa do superbu 11/2020 sportline (plná výbava až na toto) domontovať 360 stupňová kamera, resp. predná a bočné kamery? Mám tam iba zadnú cúvaciu a tento 360 stupňový view mi celkom chýba... Myslím že nejak by sa to teoreticky dalo ak vymenia ten predok kde je aj radar + späťáky a osadia model kde je tá kamera už namontovaná + bočné na späťáky, čo myslíte ? Našiel som na webe tému kde to už niekto riešil, no neviem čo je na tom pravdy... Diky za každú radu, hľadám riešenie ako to tam dať, nie hneď počuť nedá sa, všetko sa nejak hádam dá.. (prikladám obrázok z netu)

• Díky
    • 6 odpovědí
    • 6,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem branko209,

Zdravím vás, stáva sa mi tak raz za 2 týždne že pri odomknutí auta a následnom otvorení elektrického kufra sa kufor zastaví v dolnej tretine a auto sa samo začne dokola zamykať a odomykať. Kľuč pri tom bliká. Zrušiť to viem len keď mačkám odomknutie na kľučí alebo otvorím dvere. Lezie mi to už na nervy, diagnostika vraj neukazuje nič a v servise sa to samozrejme neprejaví. Radili mi odpojiť tlačidlo na kufri že to môže robiť. Mám kessy, 10/2017. Niekto kto mal podobný problém alebo by sa mi na to vedel pozrieť Bratislava a okolie? Ďakujem.

• 0 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Mart-in1973,

Zdravím odborníky i laiky jako jsem já. Mám Supa III MR2017, který má vzadu na středové konzoli popelník a zásuvku 12V. Všiml jsem si, že většina Superbů má místo popelníku zásuvku 230V, 1x USB a 1x 12V. Lze tento díl (na obr. č. 4) objednat a jednoduše vyměnit + zapojit? Nebo máte někdo vymyšleno jiné řešení jak přitáhnout 230V a zvýšit počet USB? Nevím kolik je místa uvnitř konzole, zda tam vejde nějaký měnič 12V/230V např https://www.autokelly.cz/Product/DO-STU35312/8514651/39849642;38957087;38957399;40109503 a zbytek dobastlit, ale originál díl by byl určitě hezčí. ps.: nepatří k tématu, ale někdo kdo by měl na prodej originál zadní nápisy ŠKODA SUP…

20. Zdravim obraciam sa na vas s prosbou o rychlu pomoc. Prave som si vsimol ze pri zmene riadiacej paky DSG sa nezmeni svetlo oznaceneho stupna stale svieti P. Viete prosim poradit nejaky rychly typ co mam pozriet? Auto radi OK aj R len to svetlo sa nezmeni.

• 2 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Wjencik,

Zdravim, obraciam sa na vas ci niekto uz riesil nefunkcne Sparovanie vyhrievania sedadiel a volantu? (MR 2019) Bol som s tym uz v SA a vramci reklamacia povedali ze opravili ale neopravili, sprava sa to rovnako. Symptomy su nasledovane: neda sa vypnut/zapnut sparovanie teda niekedy to ide (kedze to tvrdili aj v SA ze to ide) a zaroven sa neda volant samostatne zapnut pre vyhrievanie. Kazdy navrh ocenim kedze jedina moznost je to po 2x nechat v skodovke nech to riesia ale ocividne si nevedia dat rady. IMG_5176.MOV

22. Ahoj kolegové, mám dotaz na místní znalé elektriky. Vyskočila mi v autě závada Buzení čerpadla 1 pro redukční prostředek, P208A 00 (172) - přerušení, následně hláška, že nebude za 1000 km možný start auta. ADblue je tam 8l, tak jsem smazal závadu, prošel kabely v pojistkách, dotahl kostřící body, relátka, zkontoloval jsem přímo kabely u čerpadla v nádrži adblue a byl chvilku klid. Po pár dnech zase ta samá závada. Live data ukazují odběr proudu, napětí, odpor čerpadla teplotu atd. Je teda problém v samotném čerpadle, že chvilku funguje a chvilku ne, nebo je problém v kabelech?? Potřeboval bych trochu poradit, něž vyměním čerpadlo, bo stojí pěkných 7000 Kč. …

23. Ahoj všem, prosím o radu mám Superb 3 a po přepnutí foukaní na nohy topení/chlazení vzduchu nefouká na nohy. Nejvíce fouká do stran na okna. Problém bude nejspíše s klapkou? Jde vyměnit aniž by se musela rozdělat palubovka? Díky za rady.

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem zamilan,

Dobry den. Zacalo mi teraz casto robit ked sa priblizim k autu s klucom kessy zacne samo stale zamykat. Ked som mimo auto to nerobi neatretol sa s tym uz niekto lebo momentalne na diagnostiku sa neviem dostat.

• 2 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  25. Dobrý den. Měnil jsem v Superbu baterii a nejde mi nyní přes klíč na DO ovládání oken (otvírání/zavírání před klíč-DO). Po minulé výměně jsem byl v autoriz. servisu, kde mi okna zkalibrovali - cca za 800 Kč... :-( Nevěděl by, prosím, někdo z Vás, jak to lze udělat bez návštěvy servisu ? Děkuji velmi pěkně předem za reakce... Zdraví V. Malý

• Díky
      • Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.