Myslel jsem si to, že to bude jako na Passatu B6, tam byly podobný křidélka jen kvůli homologaci kol. Co se týče těch zástěrek, tak na toho Kodiaqa to zas nejsou takový velký záclony. Kontraproduktivní bych asi neřekl, někomu se ty zástěrky líbí a někomu ne. Já už jsme si nějak na ně zvykl a nepřijde mi to jako velký rušivý element oproti těm zalezlejm kolům. Zase na druhou stranu jsou zástěrky dost praktické, jak na serii, tak i s podložkama. Ať je to špína na prahách, blatníkách, nárazníkách, ale co mi vadí, jak se to rozstřikuje za auto. S těma zástěrkama je to dost eliminováno.
Ahoj,zdravím všechny. Prohledal jsem snad kde co a nikde jsem nenašel téma které se týká mého problému. Vlastním celkem krátce škodu fabii 3 s motorem 1.0tsi 81kw.6stup. man. převodovkou. Při zařazení zpátečky a následném záběru spojky mi řadící páka vyskočí směrem nahoru a zpáteční rychlost pořád drží až do jejího vyřazení. Jde mi o to že nedrží prostě svojí polohu dole jakoby pořád zamáčkla až do vyřazení. Nesetkal se nikdo s tímto problémem? Popřípadě nenapadá vás čím by to mohlo být? Díky za jakýkoliv informace.