Přejít na obsah

Podvozek

Nápravy,převodovém ústrojí, tlumiče, pružiny, kola...

Podkategorie

• Žádné příspěvky

37 témat v tomto fóru

1. Zimní pneu 1 2

• 34 odpovědí
    • 18.6k zobrazení
  2. Kodiaq na ALU kolech 1 2

• 49 odpovědí
    • 31.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 383 zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 14.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 527 zobrazení
    • 29 odpovědí
    • 15.9k zobrazení
  3. Syčení z výfuku

• 2 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
  4. Letní pneu

• 0 odpovědí
    • 656 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 669 zobrazení
  5. 18" zimní kolo v TP

• 22 odpovědí
    • 12k zobrazení
  6. hluk od podvozku 1 2 3 4 5

• 113 odpovědí
    • 69.6k zobrazení
  7. Tažné zařízeni Kodiaq

• 12 odpovědí
    • 8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 23.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6.9k zobrazení
  8. brzdy 1 2 3 4

• 98 odpovědí
    • 46.7k zobrazení
  9. Nejmenší ráfky?

• 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  10. Pneugarance

• 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
  11. Zadní levý podběh (díra)

• 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.7k zobrazení
  12. Paket pro špatné cesty

• 4 odpovědi
    • 9.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Toyota má několik důvodů, proč účtovat za Supra A90 Final Edition mnohem více. Nejen, že je to konec řady pro aktuální sporťák, ale kromě jiných hardwarových vychytávek přináší i výrazné posílení výkonu. S výrobou omezenou na 300 kusů pro Evropu a Japonsko by neměl být opomenut ani faktor exkluzivity. Vzhledem ke stále přísnějším emisním předpisům v Evropě už možná nikdy nebude existovat takové auto. Cena je šílená Přesto stojí za téměř 100procentní prémii oproti standardnímu šestiválcovému modelu? Ceny za labutí píseň Supra jsou v Německu, kde si zákazníci musí vybrat 142 800 EUR, tedy cca 3,5 milionu korun. Pro srovnání, […] Článek Finální Toyota Supra je nehorázně drahá se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Teklo to za plastovým kolinkem . Použil jsem nerezové kolínko a redukci viz výše a je bez problémů.  Oprava za pár kaček. Diky moc za inspiraci
    • Dobrý den chlapi. Prosím, vas, jdou přední ložiska nalisovat bez přípravku, nebo je přípravek nutný? Muj švagr je mechanik a normálně mi je chce nalisovat. A to se prej nemá. Děkuji moc za info 
    • @Superb94 červený - Opava a okolí a kolem ostravy jezdí ice tea @bazycek  Jinak na salonech taky mají tyhle barvy, Ale klidně se přijeď podívat.
    • Zapomněl jsem zmínit, že se to dělo převážně v situaci, kdy jsem drknul do konektoru který byl zapojen do auta. Najednou to celé spadlo a opravdu pomáhalo jen auto chcípnout, vystoupit a zamknout. Myslel jsem si, že je špatný konektor v autě, ale když ho používala moje přítelkyně s iPhonem a kabelem od Applu, tak vše fungovalo a nic se neodpojovalo. Zkouším tedy jiný kabel, uvidíme, jestli to pomůže.
  • Vytvořit nový...