Ostatní
co se jinam nehodí
47 témat v tomto fóru
-
-
-
Bude ještě druhá generace Yetiho? Nebo už nebudou Yetiho inovovat, ukončej výrobu a jako SUV bude už jen Kodiaq?
-
-
- 674 odpovědí
- 210,4tis zobrazení
- 11 sledujících
-
-
Dílenská příručka interier,exteriér eng. S0051870020-Body_Repairs__General_Body_Repairs (2).pdf D4B8078C002-1_5_110_kW_TSI_EVO_Engine.pdf D4B8077F846-General_body_repairs__interior (1).pdf D4B8077F867-Brake_systems.pdf D4B80773C64-Electrical_system.pdf D4B80760688-Body_Repairs (2).pdf
-
-
- 31 odpovědí
- 34,1tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Tak od 19.10.2018 má Karoq nový ceník, kde je již model Karoq Scout. V tuto chvíli je v ceníku pouze verze s motorem 2.0 TDI 110 kW 4x4 s 6-stup. manuální převodovkou za 780.900 Kč vč. DPH. Dle informace od prodejce další motory budou do ceníku přibývat později. Je však prý možné je objednávat. Jedná se o motory: 1.5 TSI 110 kW 4x4 se 7-stup. automatickou převodovkou – od 785.900 Kč vč. DPH 2.0 TDI 110 kW 4x4 se 7-stup. automatickou převodovkou – od 830.900 Kč vč. DPH 2.0 TDI 140 kW 4x4 se 7-stup. automatickou převodovkou – od 895.900 Kč vč. DPH Co mě však zarazilo je, že dle ceníku není možné pro Scouta objednat elektricky nastavitelné sedadl…
-
-
- 5 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, vypozoroval jsem, že při přidání plynu na 6. kvalt v rozmezí otáček 1700 až 2100 cca něco drnčí/chrastí ve předu a nedokážu rozeznat, zda to je z převodovky nebo z motoru. Dělá to hlavně, když se jede do kopce a auto je víc v zápřahu, ale je to slyšet i na rovince. Na jiný kvalt v jakýmkoliv rozmezí otáček tento zvuk nedělá krom 5. kvaltu, kde to je jen trochu slyšet, ale na 6. kvalt je to dost znatelné. Nevíte prosím, co to může být? Mám škoda karoq 2.0 tdi 110kw manuál, 4x4, rok výroby 2018, najeto 119 000 km
-
- 0 odpovědí
- 162 zobrazení
-
-
v říjnu 2017 jsem si objednal Karoq 1,5, TSI manuál s tím, že auto bude v březnu 2018 na prodejně a teď mi prodejce sdělil, že auto bude ve 44 KT 2018. Nevíte někdo jak to v té Škodovce funguje. Mně připadá, že si ze zákazníků dělají legraci.
-
-
- 1,4tis odpovědí
- 352tis zobrazení
- 14 sledujících
-
-
Ahojte V oktavii sekcii sa mi pacila ta team a tak tu by to minimalne mne pomohllo, kedze este mozem neaky ceas modifikovat auto. Co lutujete, ze ste nekupili, a resp co ste kupili a ste spokojny? ja velmi vaham nad DAB/CANTON/EL.sedadlo vodica. dakujem
-
-
- 110 odpovědí
- 52,2tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Zdravím, je možné, že model Selection, datum výroby 10/2024, neumí automaticky ztlumit z dálkových světel? Nebo jen něco dělám blbě? Jsem si tak nějak myslel, že toto už dnes bude standard i u Škodovky...
-
- 6 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Tak jsem se rozhodl založit toto vlákno, jelikož mě zajímá a myslím že ostatní snad také , jaké zkušenosti máte s autorizovaným servisem ŠA u vašeho dealera, zda vám vyjde vstříc pokud máte nestandardní požadavky, zda akceptujete ceny dílů a příslušenství použité při servírování vašeho Karoq.
-
-
- 99 odpovědí
- 85,2tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Mám novú Škoda Karoq s aut. prevodovkou. Pri cúvaní alebo vychádzaní z garáže (stalo sa mi to 2x z 3), kde mám priestor 15 cm z jednej a druhej strany od zrkadla, a sklonom cca. 15°, mi auto núdzovo zabrzdilo. Problém je však zvuk, ktorý sa podobá, ako keby som sa na manuálnej prevodovke snažil zaradiť spiatočku počas jazdy (škrípanie zubou o seba). Je to normálne? Funguje takto núdzové zabrzdenie pri rýchlosti menšej ako 8km/h?
-
- 1 odpověď
- 786 zobrazení
-
-
-
Ahoj, řeším koupi nového Karoqu sportline 1.5tsi dsg a mám možnost mít za měsíc mr2023 nebo objednat teď a čekat 3-5 měsíců na modelovej rok 2024. Dealer psal jen o změnách v základní výbavě, což se sportlinu vlastně netýká, jelikož je to už součástí.. Nevíte někdo jestli se to opravdu týká jen té výbavy nebo tam mění i něco pod "pokličkou" na co má smysl si počkat? Dík
-
-
- 6 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Ani tak ne konkurence, ale tady v Praze otevřeli první zastoupení divize CUPRA, stejný základ jako Karoq Auto v Kvasinách, botykit nainstaluje český Benet. 6ádné falešné koncovky. Na skladovku s protiúčtem a na úvěr se dá vytvořit -10% a -60tis, čekačka 6 měsíců.
-
-
- 297 odpovědí
- 83,6tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Zdravím, Chtěl bych se zeptat, zda-li jsem jediný, nebo nás je víc, co mají stále Karouše v servisu. ( 1.5 tsi DSG Style ) Můj případ : 1.) Okno spolujezdce se zasekávalo, resp při zavírání se v půlce o něco sekne a jede zase dolů. 5 tý pokus zavírání úspěšný. Servis - z výroby křivé vedení okna - opraveno 2.) " Park asist není dostupný " - Servis - odpálená řídící jednotka parkovacích senzorů - opraveno výměna za novou 3.) Klepání v přední části vozu , jako by něco na podvozku u přední nápravy Servis - ( info z Bolky ) - to jsou destičky , vůle na destičkách - neopraveno,…
-
-
- 41 odpovědí
- 23,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Nedávno před marketem v Opave po vystoupení z vozu, auto nešlo zamknout dalkačem, podařilo se až napodruhé, nějak jsem tomu nevěnoval pozornost ale po ohlednutí jsem viděl kousek od vozu postávat tři lidi. Šel jsem do marketu nakupovat, jelikoš jsem potřebol koupit jen nějaké vino, prošel jsem tou nejkatší cestou rovnou k pokladnám. A co nevidím tan chlápek co stál venku, stojí kosek ode mne v dlouhým kabátu a čumí do regálu s nanukama, divam se na ňej a po chvíli jak zjistil že ho pořad sledudi okamžitě znejisťel a spěchal k pokladnám. Nic nekupova ani košík neměl. A to mi vše došlo, kašlal jsem na víno a mazal za nim. Skočil do auta a odjel. Spz Zlin. Telefonat s kamará…
-
-
- 16 odpovědí
- 13,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Kúpili sme nové auto Karoq 4x2 a dali sme si namontovať Vario Flex sedačky a pre čo najväčší batožinový priestor sme si dali na miesto rezervy opravárenskú sadu. Po čase som zistil že je to zlé riešenie a chcem si kúpiť dojazdové koleso aj s kompletnou sadou do kufra. Na originálnom e-shope majú len dva druhy a to pre Karoq 4x4 a 4x2 s pevnými zadnými sadadlami. Pradajca mi tvrdí, že to nebude pasovať, keď že mám Vario Flex. Nikto mi nevie poradiť. Má niekto Karoq s Vario Flez sedadlami a dojazdové koleso? Ďakujem za každú odpoveď.
-
- 24 odpovědí
- 12,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tak nevím, jak jinde, ale dneska jsme byli s Karoqem na registraci a v Pardubicích už nefunguje výběr SPZ. Prostě paní u přepážky sáhne pod stůl a SPZ vám přidělí. Minule nám aspoň nabídli ze seznamu u přepážek.....
-
- 3 odpovědi
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tak od 1.9.2022 změna výbavových verzí. U Style E a Sportline E konečně výbava Asistovaná jízda 2.0 s hlídáním mrtvého úhlu a automatickým parkováním. Ale co teď? Auto už mám objednané, nevyrobené, v pondělí jdu k prodejci zjistit, jestli se dá ještě upravit konfigurace.......
-
-
- 8 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nikde jsem to tu nečetl. Jak probíhá proces od výroby vozu do předání?. Myslím, jestli Vás prodejce kontaktuje s datumem výroby a následně s termínem doplatku za vůz, jestli se dá zjistit, kdy je vůz už na prodejně a jak se domlouvá předání ( myslím, kolik času si na to vyhradit, předpokládám, že nějaké papírování, založení pojistky, kontrola vozu apod ). Děkuji za případné reakce
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Tak jsem dnes zjistil, že ŠA v tichosti zdražili službu předplacený servis PLUS na 60 .000 km a to o 6200,- Kč. Aspoň dle mé objednávky z května 2022 a aktuální konfigurace vozu......
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, jde nejak u dsg mit spusteny motor a pouzivat auto jako elektrocentralu v pripade vypadku elektriny?
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, tak mě napadlo, Škoda auto stále zdražuje, ale víme, že ceníková cena je jedna věc a finální cena se může lišit... :) Pochlubí se zde nědo, kolik byla případná sleva na Karoq při koupi vozu? Díky
-
-
- 20 odpovědí
- 11,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, mám dotaz ohledně digitálního servisního plánu. V rámci rámci škoda connect je možné si vygenerovat digitální certifikát o autě, kde je zaznamenám i veškerý servis, což je fajn pro pozdější prodej. Když jsem si to ale vygeneroval, tak mě zaujala jedna věc. Vím, že auto bylo vyrobeno např. 20.5. - pátek. Na velkém TP je uvedeno datum 23.5. - pondělí, jako datum vydání TP od Škody. No a v tom servisním plánu je zaznamenáno 25.5. - středa - Pravidelná servisní prohlídka - Kontrola před dodáním. Od prodejce ale vím, že auto údajně dorazilo na prodejnu až 27.5. - pátek. Já jsem měl za to, že ten servis před dodáním se vždy dělá až …
-
- 1 odpověď
- 4tis zobrazení
-
-
Ahoj Potřeboval bych poradit jak vlastně zjistím co má mé auto za presnou výbavu. Někde jsem četl, že snad podle VIN. Ale vůbec nevím jak. Můžete mi prosím poradit. Děkuji
-
- 3 odpovědi
- 18,2tis zobrazení
-
-
Pani kluci a stastni majitele, takova otazka jste spokojeni s Karoqem nebo byjste koupili jinou znacku a model dekuji
-
-
- 64 odpovědí
- 41,1tis zobrazení
- 3 sledující
-