Ostatní
co se jinam nehodí
26 témat v tomto fóru
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak jste to měli s nakupem Kamiqu. Kolik vám byl prodejce ochoten dát slevu (pokud vůbec nějakou) a jak jste to měli s dobou dodání po objednavce? Diky za info Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk
-
-
- 152 odpovědí
- 54,8tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
-
https://m.youtube.com/watch?v=b21Q_wtoVdk&feature=share&fbclid=IwAR0XBmfn_rqlgcCbRd5DSiQkdSvzEDn5qAvTo0ZZzeL78no05dAP5NMPGFM&fs=e&s=cl
-
-
- 92 odpovědí
- 20,7tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Jsem zvedavej jak bude vypadat live
-
-
- 413 odpovědí
- 124,9tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Nějaký rozbor, závady, problémy
-
-
- 10 odpovědí
- 4tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Podělte se co a s jakým výsledkem jste reklamovali na vašem autě. Kamiq 09/22 aktuálně 23 000 km prodloužená záruka, ale toto jsem řešil během prvních dvou let. Reklamace: 1, při výměně kol na jaře jsem zjistil únik vazelíny z poloosy. Reklamace - prý špatně nasazená spona. Přitom rozdrbali geometrii-volant nakřivo protože při vytáhle poloose se nedělá geometrie. Takže reklamace reklamace potom už OK 2, voda v zadní odrazce. Výměna ale do týdne v nové víc vody jak ve staré. Voda během léta zmizla pro změnu se objevila nyní v levé uvidím jak se to vyvrbí dál 3, zamrznutí infotaimentu (parkrát, ale vždy pouze při teplotác…
-
- 5 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Kolik se vám podařilo nejvíc dotankovat? V návodu je uvedena velikost nádrže cca 50 l (1.0 TSI), ale běžně tankuju 50,xx do prvního cvaknutí a nemyslím, že je nádrž vyjetá úplně dosucha.
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím Vás všechny a hlavně majitelé vozu Škoda Kamiq, mám k Vám dotaz. Byl jsem na první servisní prohlídce, kde mi bylo sděleno, že mám totálně zrezivělé brzdy a že je třeba kompletní výměna. Mám najeto 14 500 km. Vozidlo zakoupené 11/2022. Byl jsem půlroku v nemocnici proto jsem nejezdil a nyní mi v servisu sdělí, že výměna včetně práce 9 .000,- Kč za brzdy. Co záruka, prý je to spotřební materiál. Poraďte,odborníci.
-
-
- 5 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím všechny a měli bychom technický minidotaz. Máme poměrně úzký vjezd do garáže, která je ve sklepě. Vjezd má po obou stranách betonové zídky, které jsou dlouhé asi čtyři metry. Na každé straně auta je při vjíždění nebo vyjíždění asi 25 cm místa. Problém je zejména u vyjíždění couváním do kopce, manévrovací prostor je poměrně malý, výhled také slabý. Viz obrázek. Mohl by, prosím, být při vyjíždění (resp. i zajíždění) nějak nápomocný systém robotizovaného parkování vozu Škoda Kamiq? Díky moc za ev. radu, možno i emailem na 2345@muni.cz Jarda N.
-
- 1 odpověď
- 636 zobrazení
-
-
Zdravím, co máte napsáno v TP- hatchback nebo SUV ? Díky
-
- 5 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Pls, nemohu objevit štítek výbavy. Poradíte, kde hledat? V FIII combi to znám v kufru pod kobercem u rezervy.
-
-
- 6 odpovědí
- 4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Má někdo dílenskou příručku na Kamýka?
-
-
- 9 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Sosejte zde AA 11 https://uloz.to/file/bspFVxqbw5z2/android-auto-11-0-134743-beta-apk#!ZJMyLmR1MGIwZJV3A2EuAwquBGEzZab1qmqdrSSDrJIeL2Sy
-
-
- 2 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
eCall i karosérie zafungovali https://tydenikpolicie.cz/kamiq-narazil-v-praze-celne-do-betonove-zdi-vazne-zranenemu-ridici-privolal-pomoc-automaticky-system-ecall/
-
-
- 5 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, u všech aut jsem byl zvyklý, že jsem měl manuálu k vozu a v tom manuálu na konci byl servisní plán - taková tabulka, ve které bylo možné zjistit, co je kdy nebo v kolika najetých km předepsáno servisovat či vyměnit. Teď u Kamiqa v manuálu nic takového není a ani strejda Google mi překvapivě vůbec nepomohl. Nemáte někdo ponětí, kde servisní plán najít? Díky moc.
-
-
- 2 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte všichni majitele Škody Kamiq, chtěl bych založit toto téma abychom mohli (i pro budoucí majitele) porovnat kolik platíte za pojištění svého Kamiqa. Bylo by fajn, kdyby každý z vás uvedl. Název pojišťovny: Limit plnění v mil: Pojištění skel: ANO/NE GAP: ANO/NE POV bonus v %: HAV bonus v %: Cena: Třeba to někomu pomůže dosahnout i na lepší nabidku. [emoji6] Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk
-
- 13 odpovědí
- 6,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
zdravím vás asi to sem nepatří ale mám dotaz kolik z vás se prokazuje při policejní kontrole zelenou kartou v mobilu?
-
-
- 6 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahojte, tak som sa bol previezť na Škoda Kamiq Ambition 1.0TSI 81kw a Scala Ambition 1.0 TSI 81kw. Mám veľkú dilemu, nakoľko som mal obmedzený rozpočet (pôvodne som chcel auto za 15-16tis.) a po využití zľavy 6% zťp: Scala by ma vyšla 17.800 po zľave s paketom pre zlé cesty, bolerom a prípravou na ťažné. Kamiq vychádza 19740 s prípravou na ťažné a Ambition Plus (uvažujem teoreticky aj bez toho za 19340, ale chýbalo by mi Bolero so Smartlinkom - to je naozaj vec, ktorú chcem a do Kamiqu sa na SK nedá kúpiť samostatne ale len v pakete). Aký máte názor na tieto dva vozy, ak by ste mali zvažovať či obetovať ďalších 2tis eur za Kamiq v porovna…
-
-
- 55 odpovědí
- 25,5tis zobrazení
- 8 sledujících
-
-
Protože mě Fabie neoslovila uvažuju o prodeji a koupi Kamiqu. Jak to vidíte majitelé stojí změna za to? Asi jediný co by mě mrzelo je 1.2 TSI. Kamiqa bych bral 1.0 ten silnější urrčitě neužiju. co hlučnost je lepší jak ve Fabii?
-
-
- 23 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Škodovka znovu svolává Scalu a Kamiq kvůli eCall systému Závada se může vyskytnout u modelů Scala a Kamiq vyrobených od března 2019 do února 2020. Více si o tom můžete přečíst na svolavacky.cz Ověřit si jestli i Vaše auto nepotřebuje opravit můžete na webu Škoda Auto stačí zadat VIN. Ps. vytvořil jsem vlákno, aby tak důležitá informace nezapadla
-
- 9 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, je tu někdo kdo přešel z Yetiho na Kamiqa. Prosím o nějaké postřehy z provozu. Moc děkuju, Zdenek
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Ahojte, dnes som si tu načítal tému ohľadne nezatvárania dverí kufra a spomenul som si na obdobie, keď som si zadával do výroby konečnú podobu môjho Kamiqa. Pri voľbe možnosti doobjednať Elektrické otváranie a zatváranie piatych dveri 4E7 dnes za 383€ som takúto možnosť nevyužil, teda som si to neobjednal. Keď som nad touto vymoženosťou uvažoval, predstavil som si situáciu, kedy som si dal auto do umyvárne a vozidlo som nezamkol. Počas umývacieho cyklu, keď dám i umývanie podvozku dochádza odspodu k striekaniu lúča vody a obával som sa, že sa mi dvere kufra otvoria ako pri podkopnutí, keď sa dvere majú otvoriť. Ak by k tomu došlo, otvoril by sa kufor a to by asi nebolo…
-
- 9 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Dobrý den...Chtěl jsem nalít naftu z kanystru a bohužel nemužu strčit dovnitř trychtyř s hubici (neprostčím přes pojistku uvnitř)....dokonce sem se dival že stejny (plastovy) trychtyř prodavaji přimo jako by pro tyto vozy na dily škoda auto....by mě zajimalo když to dotyčny koupi jak to tam strči...-))) Má někdo figl nebo napad jaky by se hodil ? Diky
-
- 4 odpovědi
- 23,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, Při zapnuté klimatizaci A/C v kabině zaléhají uši - jakoby se snižoval tlak uvnitř. Podobně jako v letadle při změně výšky. Nemáte někdo podobné zkušenosti?
-
-
- 6 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
Ahoj. Otázka asi k novým majitelům aut. Jaká je prosím spotřeba v techničáku? Máte tam hodnoty podle starých norem (NEDC) nebo už podle nových (WLTP)? U WLTP je vždy nějaké rozmezí - třeba 5,3-6,5 l/100 km a u NEDC 5,1 l/100 km. Čekám na Kamiqa, se kterým budu jezdit i na služebky a zajímalo by mě, jak to je u nových aut, která musela projít i novým homologačním cyklem. Děkuji ;-)
-
-
- 8 odpovědí
- 19,6tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Finální detail předního světlometu
-
-
- 60 odpovědí
- 22,1tis zobrazení