Přejít na obsah

Exteriér

44 témat v tomto fóru

• 61 odpovědí
    • 21.1k zobrazení
  1. Zadní světla 1 2

• 46 odpovědí
    • 19.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 703 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 385 zobrazení
  2. Vrzající zrcátko

• 13 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 445 zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 46 odpovědí
    • 13.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 349 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 860 zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 922 zobrazení
  3. Uchycení RZ

• 22 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 8.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
  4. Prahové lišty

• 1 odpověď
    • 604 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 8.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 628 zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 17.7k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 805 zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 6k zobrazení
  5. Praskanie laku

• 3 odpovědi
    • 1.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, trochu bych oživil toto téma. Setkali jste se s tím, že auto do aplikace nekomunikuje? Od sobotního odpoledne se neaktualizoval stav v appce. Ani když jsem v autě seděl a bylo nastartované, tak se nespárovalo Samozřejmě pak nefunguje nic z aplikace. 
    • No, já nemám polohu zapnutou pořád (žere to baterku). A když to připojím bez zapnuté polohy, tak mi zase nejde Waze. Píše mi to na infotainmentu "Go to settings" a musim polohu zapnout ručně v telefonu, aby fungoval Waze.    Takže jsem to vyřešil takto a od té doby žádný problém s hudbou anu Wazem (až na to připojování kabelem a nemožnost pustit hudbu - viz. příspěvky výše - to jsem zase vyřešil tak, že jsem si dal do rychlého přístupu WI-FI - do lišty - tam to vypnu, zase zapnu a funguje to)
    • telefonom ako takym to nebude robi to aj na oneplus aj na motorole ale ako hovorim ked to spravi 2/3 do mesiaca a pouzivam to denne XY krat tak je to vlastne jedno. ja mam V AA nastavene ze sa mi ma hudba automaticky spustit po pripojeni. tie veci o samsung rezimy/rutina to ani nepoznam ale vlastne aj keby to bolo aj na inych znackach nerozumiem uplne dovodu napr nastavovat o kolko sekund sa mi ma spustit navigacia, urcovanie polohy atd lebo logicky ked AA zapnem tak vsetko hned funguje samo bez nejakych zasahov v nastaveniach telefonu, navigaciu spusti tu ktoru som mal spustenu naposledy cize bud waze/gmaps
    • Ahoj, k té druhé věci. Stalo se mi to samé, ale velmi sporadicky, dohromady asi 3x/2000 km (110 kW, 2018). Chyba byla oranžová a svítila jako kontrolka motoru. No pokaždé jsem to vymazal přes OBD. Pak jsem nechal dojet adblue na 1000 km, začal tankovat naftu bez biosložky a přidávám VIF. Nevím jestli to má na tom podíl, ale dalších 30 000 km se mi hláška neozvala, takže vliv na fungování by neměl být. Někde na tomto fóru najdeš dlouhou diskuzi a zjistíš že i škodovka se tím dost zabývá/zabývala, ale stojí to docela dost peněz (tuším 20k).
    • @fsociety19x záleží, co máš za telefon. Mě to taky občas dělalo. Mám Samsung a v aplikaci Režimy a rutiny jsem si nastavil, že se má po každým připojení k AA zapnout automaticky YT Music, poloha a za 30 sekund Waze. Pak mi hudba funguje v pořádku...
  • Vytvořit nový...