Přejít na obsah

stanmar

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    8 719
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    202

stanmar naposledy zvítězil 16. Srpen

stanmar nejvíce like obsah!

9 Sledujících

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

13 374 zobrazení profilu

Oznámení stanmar

  1. stanmar

    DSG převodovka

    Doporučil bych tento interval zkrátit na polovinu, nebo alespoň po 90 tisících. Ty jejich intervaly jsou leda tak pro flotily firemních aut. Na druhou stranu alespoň netvrdí, že je náplň v převodovce doživotní (jako třeba BMW), což v jistém slova smyslu může být pravdivé.
  2. stanmar

    Škoda Superb 4

    Superb 2,0 Tsi Červená s chromy mě nikdy neoslovila. Nevím proč by měl být u nové generace problém s "19 koly... No mě se stejně nová generace moc nelíbí, takže pozitiva zrovna nehledám.
  3. Potvrzuji, od hranic až do Bytče nic moc. Jel jsem tudy před 14 dny. A protože jsem nechtěl platit za dálnici na ten kousek co jsem jel - tak jsem to vzal z Bytče do Trenčína po 61 - no žádná sláva to taky nebyla. Podobně "kvalitní " silnice jsou v oblasti Levic. Co mě však dostalo, je krátký panelový úsek před Drietomou na E50 z Trenčína směrem na Starý Hrozenkov - odvážil bych se říct, že je to ten původní po němž jsme jezdili už v 80. letech minulého století...
  4. Test ojetého Superbu III 2,0 TDI
  5. Test ojeté Octavie 2,0 TDI
  6. No celý černý znak (a ani s barevným podkladem v barvě laku karoserie) z výroby nelze - není to totiž oficiální díl. Sice se dá sehnat, ale je to dodatečně lakováno. Tedy pokud se něco nezměnilo.
  7. No to není chyba. TANK ONO má postavený prodej na nízkých maržích ( myslím, že to je zhruba v rozpětí 0,70 až 1 ,- Kč/ na litr paliva). Pak jsou rozdíly dosti patrné.
  8. Ono to chce občas otevřít návod k obsluze :
  9. U mě to bylo stejné - po aktualizaci už funguje.
×
×
  • Vytvořit nový...