Přejít na obsah

Dát už teď letní pneu


kysa

Doporučené příspěvky

@ mikl:

Já pouze citoval web, který mi vyhodil ujec Gůgl - proto říkám, že to každej vykládá jinak.

Jinak letňáky už mám připravený a umytý a teď přemejším, jestli je nemám ještě nechat převážit.

Já vím že jsi to vygooglil :)

V záhlaví té informace na swebu je datum vložení 1.8.2008,což při změnách v naší legislativě je hodně dávno.

Editováno: , autor: mikl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já o tomto víkendu udělám "jarní úklid" auta a budu přezouvat i zimní za letní. Do konce března už zbývá cca 14 dní a u nás jsou denní teploty okolo 15 st. (Ostrava). Auto nepoužívám každý den a když někam vyjíždím je to většinou přes den, kdy teploty se škrábou nad 10 st. Na horách jsem byl, minulý víkend a pravdou je, že tam jsem ještě zimáky docela dobře využil. Poznámka z praxe, pokud by někdo zamýšlel využít silnici Karlova Studánka - Vidly, ať to raději objede. Cesta se zřejmě v zimě neupravuje a podle toho to taky vypadá. Hluboké vyjeté koleje a vše co taje, pak přes noc zmrzne na vozovce, takže krom těch vyjetých kolejí ještě parádní ledovka. Naštěstí jsem jel ve směru na Vidly, tedy z kopce. Zpět jsem to raději neriskoval kol100

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já sem pro ilustraci úřední debility vložím dva obrázky - na prvním je křížkem vyznačená poloha značky "Povinná zimní výbava" u nás ve městě (platí samozřejmě směrem ven z města), na druhém jsou vyznačené lesní úseky s velkými sklony, kvůli kterým je tento úsek v zimním období bez zimní výbavy těžko průjezdný až neprůjezdný. Ponechávám na posouzení každého čtenáře, zda je umístění značky vyžadující zimní výbavu právě do tohoto místa správné nebo naprosto nesmyslné - pro lepší posouzení se podívejte na měřítka obou map, vzdálenost oné značky od příslušných úseků a množství dalších komunikací a míst, na která je možno ještě před příjezdem na konec města odbočit a hlavně - ze kterých je možno na inkriminovanou silnici přijet ODJINUD - na těch vjezdech už samozřejmě žádné další značky "Povinná zimní výbava" NEJSOU, přestože tyto místní komunikace umožňují průjezd klidně i tranzitním způsobem - a kolem oné značky vůbec nejet...

No a pak si zkuste před koncem zákonem definovaného období platnosti přezout na letní - když jezdíte denně po městě a přitom víte, jak a k čemu používá vnitřek své hlavy uniformovaný bezmozek s pistolkou na prdeli a plácačkou v jedné a pokutovým blokem v druhé ruce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

minulý víkend jarní pohoda, včera večer z Prahy 300 km na východ celkem zimní hnus, nejhorší úsek byl přes Buchlovské skorohory - 2cm břečky, nevím o čem je tady diskuze ty letní si dá pár bezmozků kteří se vrtí kolem komína po maloměstě a na nákup do teska.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...................................ty letní si dá pár bezmozků kteří se vrtí kolem komína po maloměstě a na nákup do teska.

jako bezmozek tě žádám,aby ses tu choval slušně......na nějaký urážení tady není nikdo zvědavej....to že v nějaky horní dolní xkm nad mořem je sníh neznamená že podle toho budu mít zimní do pulky dubna.

bydlim v přibližny nadmořsky vyšce 230m sníh slez koncem ledna a měsíc je přes den nadnulou v noci nejezdim tak nevidim jediny duvod v mim případě jezdit na zimních.

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...