Clint Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) Chlapáci, zajímalo by mě, jestli je nějaká šance si ponechat původní SPZku při převodu auta do jiného kraje. Mám teď moc pěknou SPZ a po půl roce budu auto převádět z pražského do středočeského a ti všiváci mi budou chtít SPZku sebrat. Nevíte, jestli neexistuje nějakej trik nebo fígl, jak si tu SPZku ponechat? V nejhorším bych musel za vedoucím na středočeském kraji a "požádat" ho o nějaké dobré čísla (slyšel jsem, že ty dobré si ulejvaj do skříně pro známé a štědré). Díky Editováno: 13. Březen 2011, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Ahoj, že pěkné RZ jsou výborný kšeft je stará známá věc. Bylo to a bude. Jinak v současnosti, když je vůz převáděn mimo kraj, tak údajně se musí měnit RZ. Hodně úspěchu u toho správného člověka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Nejsem si jist, ale kdosi tvrdil, že za 10k můžeš mít SPZ jakou chceš. Třeba s nápisem PIRÁT 88. Ale co je na tom pravdy............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 clint: pokud vim tak to legislativa neumoznuje, bylo by to poruseni nejakch narizeni a je to neprosaditelne. jedine prehodit si trvale bydliste do jineho kraje. resil jsem to docela nedavno a zjistovala mi to znama z dopravniho inspektoratu... sniper: pokud vim tak to neni pravda, protoze to u nas nebylo schvaleno poslanci. jiank ve vsech okolnich zemich je mozne nechat si udelat za poplatek RZ na prani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Škoda bych si na SPZ uměl představit zajímavější nápisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) Kšeftom na Slovensku s peknými značkami za chvíľu odzvoní.Bude ich vyberať počítač alebo sa budú žrebovať(nie je udaný čas kedy-je to len o sťastí) . Editováno: 13. Březen 2011, autor: Gracho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) Tak nakonec abych zašel na správná místa a zkusil to probrat s vedoucím sakra. A raději v předstihu, aby mohl něco vyhrábnout Přitom ty pražský na mě vyšly uplně náhodou a nemusel jsem nikde žebrat. Přijde mi, že se uplně zbytečně vyhazujou peníze, copak není jedno, jakou RZ mám na sebe napsanou? Je to přece fuk, jestli auto zaregistruju tuhle a nebo támhle. Výsledek je přece stejnej. Tady u nás je to opravdu všechno na palici... Editováno: 13. Březen 2011, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 naprosto souhlasim, strasne me stvalo kdyz jsem musel krasnou prazskou znacku kterou jsem dostal n sluzebni OI pak menit za nejakej jihoceskej nesmysl, kdyz stejne auto jezdi z 90% v praze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Je mi úplně jedno jaký mám čísla na SPZ, hlavně že je rodina zdravá a za desítku si radši koupím dvě prasata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Je mi úplně jedno jaký mám čísla na SPZ, hlavně že je rodina zdravá a za desítku si radši koupím dvě prasata dobre ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 vy ste ale na palici fakt...souhlasim ze šuldou, že je úplně putna jaký jsou čísla a písmenka na RZ, hlavně , že je mír když na tu ,,protekční" značku někdo má ty prachy...tak ať si tam třeba nechá napsat 9A9 9999 nebo koko...123 - většího machra to z něj stejnak neudělá, spíš naopak... hlavně ať ty naše OII dobře a bezpečně jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Podivej, někomu to jedno je, někomu ne. Někomu je fuk, že jezdí v trabantu, někdo potřebuje minimálně bavoráka. Takže mě zrovna není jedno, co budu mít za značky a jsem rád, když mám nějaké pěkné čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Je prostě nastavené, že v rámci kraje se může značka nechat, protože je stejný kód, při převodu do jiného kraje se holt musí vyměnit. nevím, koho to tím buzeruje, je v tom prostě trošku pořádek. Dřív se měnily i mezi okresy a byl klid. V prvním příspěvku mě baví hláška o vedoucím ve středočeském kraji, který má ulito ve skříni..to jako někdo na krajském úřadě? To asi ne, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Někomu je fuk, že jezdí v trabantu, někdo potřebuje minimálně bavoráka. Tohle s tím nemá nic společnýho Ten kdo si zaplatí takovouhle značku je frajer kterej na to sice má ale co už nemá je rozum protože hodnoty jsou někde jinde. Bejt mistr světa se musí umět a ne si to uboze kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubin Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 To Šulda: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 je fajn mít nějaké lepší číslo, třebas dvě dvojčíslí, protože kdo toho má víc, dvě auta, motorku, vozejk, něco v práci, tak je fajn si spz pamatovat z hlavy, protože já nevím jak vy,ale já spz řeším často - propustky do areálu, přijde člověk co má auto 5 let, řeknu mu jakou má spz a řekne ježiš,já nevím,ale je to modrej ford:-) tak jde přes celou firmu se podívat na spz..........ale je fakt, že 9A9 9999 je docela moc:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Já mám auto 3ročky a SPZ si nepamatuju Ale zase když se někomu díky SPZ prodlouží péro....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 "vyšla na mě náhodou".... no to byla asi hodně dlouhá fronta na takovou libovou RZ, PaCH takové prý mají taky v oblibě, já si svou rz taky nepamatuju a jinou si kupovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 ja mam vsechny znacky zadarmo a jsem rad kdyz si muzu vybrat dobre cisla..mam doma ctyri auta a motorku takze mam 6869 6555 1615 8768 motorka 0330 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Na starém autě jsem měl 3T3 88-30 možná kdybych počkal o 3 lidi,tak bych měl taky pěkné číslo....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Tak zas takhle to nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.