mahulík Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Zdravím pánové, nerad bych zakladal nové téma, ale co se týče mého problému, v sekci motor jsem nějak nenašel. Dnes se mi rozsvítilila resp. rozblikala kontrolka žhavení u fabie Sdi. Přijdu k autu nažhavim, pak auto hned chytlo a po nějaké době se ta kontrolka rozblikala. co jsem se tu dočetl, tak problém mohl být se spínačem brzd. světel. Těd jsem to zkoušel a brzdovky normálně svítí. Nesvítí mi nějakou dobu světla zpátečky, ale ta kontrolka žhavení do dneška neblikala. Jinak žhavicí svíčky se měnili na podzim. Pokud klesla teplota pod -10 st., tak motor naskočil až po druhém či třetím žhavení, jinak naskočí hned. Ta blikající kontrolka žhavení může značit i jiný problém než co se týče žhavení? Děkuji za tipy a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 (editace) Může to být víc věcí,např snímač zdvihu jehly G80. Svíčky to nepozná,takže tohle to určitě není.Každopádně je potřeba to dát na diagnostiku a přečíst závadu. Editováno: 14. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 (editace) Zdravím pánové ... Ja som mal dávnejšie taký istý problém na mojej SDI , brzdový spínač sa tváril že je OK, a predsa to bol on. Vymenil som ho a OK. Ale pozri len tak zo srandy na tie páskové poistky, čo máš nad akumulátorom (je ich tam 6 ks, od 50 do 110 amperov), či sú všetky OK. Editováno: 29. Červen 2011, autor: Luďa necituj takový slohy dlouhý!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 15. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Kamarádi díky za tipy. Zítra jdu na diagnostiku, tak uvidim co to ukáže. Pak napíšu co to našlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Tak jsem byl na VAGU. Ukázalo to dvě chyby. První spínač brzdových světel a druhou si nejsem ted úplně jistej, ale myslím motor klapky sacího potrubí. Mechanik mi řekl, že se vymění ten spínač a tu druhou věc prý nemusím řešit. Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 (editace) Podľa mňa má pravdu. Buď rád, že to je len taká banalita Editováno: 29. Červen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Za mě taky ten spínač a OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Vyměním ten spínač a dam info jak jsem dopadl, snad to bude v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta149 Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Mám problém, spínač jsem vyměnil za nový, zkontroloval všechny žárovky a pojistky a kontrolka bliká stále a světla pořád nesvítí :-(, poraďte prosím, co by to mohlo být. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Pojistku zkus vyměnit. Mě se zdála taky OK, ale byla kaput. Vezmi ji z obvodu kterej 100% funguje a uvidíš. Pokud to nebude ono, tak měřák-zkoušečku a jít po drátech a hledat, kde se ti ztrácí proud a napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Mám problém, spínač jsem vyměnil za nový, zkontroloval všechny žárovky a pojistky a kontrolka bliká stále a světla pořád nesvítí :-(, poraďte prosím, co by to mohlo být. Díky Zla poistka. Alebo si zle namontoval brzdovy spinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 ještě není od věci chybu vymazat a auto projet...u mne pojistka ok, snímač vyměněn,ale šlapat to začlo až po krátké projíždce (možná to chvilku trvalo, než si to RJ osahala??) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 ak má poistku OK,spínač správny a správne vymenený,tak stačí závadu vymazať a nemusí robiť žiadnu skúš.jazdu.....musí to hneď fungovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 u mne pojistka ok....spínač origo nový...chyba smazaná (VAG 0chyb)...po nastartování žhavení veselé dál blikalo, brzdovky nešly - ujel sem cca 300m párkrát promáčkl brzdove pedál, chcípl nastartoval a vše ok?? měnil sem podruhý....poprvé stačilo spínač vyčistit a máznout vazelíno, cca rok pak eště fungoval, podrué při výměně za funglovku mě to takhle potrápilo....já si to nevymyslel, jen píšu ze svý zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.