Jarda-k Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 No v kódování bych to rád udělal, ale nevím jak..... Mě tato funkce naopak chybí, na focusu jsem to měl a vyhovovalo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 kurna dyt tato funkce uz jez vyroby ne? toto uz sem mel na fabii rok 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Taky myslim, ze by to tam melo byt z vyroby... Jarda-k: V ceske verzi VCDS se vubec nevyznam, ty preklady jsou casto dost mimo... Kazdopadne ja to kodoval pres Long Coding. Vypadalo to cca takto, oprazek primo pro OII jsem nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krofc Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 (editace) Zdarec,mám problém na škoda octavia II,1,9tdi 77kw se stěrači. Po zapnutí jedou hrozně pomalu a nedojedou do konce,někdy se seknou v půlce a nejde s něma hnout,musím otočit klíček a zase zmačknout páčku,kdo mi poradí jak na to Editováno: 3. Listopad 2015, autor: krofc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 (editace) Zatuhlé v hřídelkách, vyndat celej mechanismus, rozebrat a vyčistit. Nic příjemnýho. Editováno: 3. Listopad 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krofc Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 (editace) A muzete sem nekdo napsat podrobnejsi navod jak demontovat ten mechanismus,nejak mi to nejde Editováno: 4. Listopad 2015, autor: krofc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Sundat sterace, sundat torpedo, odpojit konektor, povolit 2 srouby a vyndat. Pokud se ptas na samotne vyndani, tak to proste nejak zkousej, je to jako jezek v kleci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 JJ je to tam na milimetre, trochu pôrod na vybratie. Ideálne je ešte vybrať kus plechu z medzisteny čo je medzi priestorom na stierače a motorom, potom je trochu viac miesta na manipuláciu. Drží tuším na dvoch alebo štyroch skrutkách. Už si to moc nepamätám, riešil som to iba raz keď som ťahal kábel na tempomat a zavadzal mi ten mechanizmus stieračov. Je tam prístup ako do hodín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krofc Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Jj uz sem to vytahl,u ridice zatuhle uplne,osmirgloval,namazal vazelinou modrou a slozil.sterace jak novy,diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutil001 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Zdravím všechny, zkusím oživit toto vlákno, měl bych takový dotaz, všiml jsem si u Octavie II RS 12/2009 (MR2010) že při vypnutí klíčku pokud jsou stěrače zrovna pohybu, tak se zastaví například uprostřed předního okna, je možné to nějak přizpůsobit kódováním nějaké jednotky aby vždy dokončily setření? Někdo mi kdysi poradil že je to v kódování jednotky Wischer. Myslel jsem si že je to standart u tak "mladého" auta, mám jako druhé auto Golf V 2006 a tam stěrače prostě vždy dojedou do konce. Předem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Pokud vim, tak to nejde. Kodovani jsem si prochazel uz nekolikrat a nevidel jsem to tam. Ale je fakt, ze mam OII pred FL (MR06)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutil001 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Myslíš kódování BCM jednotky? Tu jsem taky prošel, ale prý by to mělo být v jednotce Wischer, ale když to přepnu tak tam nemám v podstatě žádné popisky, takže nevím co bych měl zatrhnout, ale nespokojím se s tím že to nejde, neznám slovo nejde, buď neumím nebo nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Mam pred FL, takze nemyslim BCM. Myslim BSG, komfortku, Wischer... Proste jsem to nenasel v kodovani zadne ridici jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Ahoj, mam problem se steraci. Vubec mi nejdou predni sterace. Nereaguji na zadnou polohu. Bylo to z niceho nic. Kdxz jsem problem blize zkoumal, zjistil jsem, ze se mi v aute usidlila kuna (rada mimo tema: nevite jak se jim uspesne branit?) a nahrizala v jednom miste kabelaz. Kabel jsem opravil, na motoru sterace je napeti, ale stale vubec nestira, vyzkousel jsem i dalsi 2 a take nejdou. Temi to tedy pravdepodobne nebude. Vsechny pojistky jsem prochazel a jsou OK. Otazka tedy co dal muze byt spatne?? Cim je rizen motr? Co urcuje rychlost? V diagnostice zadna chyba neni. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Packa je napojena do podvolantove RJ a dal budu tipovat. Z teto RJ jde signal po CANu do BSG, ze ktere jde signal do RJ steracu po LINu. Nemam pristup ke schematum, takze to nevim jiste, ale asi to tak bude... Zacal bych tim, ze bych pres diagnostiku overil funkcnost packy a zkusil pustit sterace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Ostrikovace funguji (mimo setreni) takze tim bych packu videl jako funkcni. Co ta jednotka BSG? Tam by mohl byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 BSG je řídící jednotka centrální elektriky, pokud by byl problém tam, myslim, že by se s vysokou pravděpodobností objevil na diagnostice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Packa je v poradku, BSG hlasi jednotlive polohy a kdyz odpojim motor sterace, tak taky BSG hlasi ze neni LIN komunikace, po pripojeni bez chyby.Nejaky rady dale? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Nic me nenapada. Komunikace je ocividne v poradku a pokud jsi vyzkousel uz 2 dalsi motory, je to pro me zahada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.