Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No že Měšťáci jsou zmdi vo tom žádná, ale moc nevěřím, že to hrotí při 51km/h, protože i takový gumy jako oni ví, že jejich radary mají 3% nepřesnost a mají to údajně tak nastavené. Plno lidí blábolí nesmysly aby byli zajímavý, ale 51 fakt asi ne. Ale jestli se pletu tak se stěhuju z této země  :huh:

Obcas se tu objevi nazor, ze radary maji jistou toleranci, rika se 3%, tachometr ma pry do plusu 5%. S tim uz by se dalo lehke, nechtene prekroceni uhadat. Odkud ale mate tyhle informace o tolerancich, cim potom argumentovat, kde se to pise? Jak potom mohli nekoho zaflastrovat za 51 nebo 52?

Vloženo

S tou 51km/hod je to těžký, ale je fakt, že každý tachometr ukazuje víc takže když jel 51 tak mu tachometr ukazoval 57km/hod nebo 60. Bodový systém je potřeba, ale je fakt, že ten náš je tak odfláknutý a nedomyšlený, že kdyby takovýto projekt někdo přinesl v nějaké firmě tak dostane padáka. Bodový systém funguje v mnoha zemí nechápu, že se naši nepoučili jinde. Tady některé nedostatky: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/NovaPravidla2.htm .

Já bych udělal nějakou taxu za km, který překročíš aby to bylo spravedlivé. Třeba 200kč za, každý překročený km. Takže čím víc ji překročíš tím víc zaplatíš a bylo by to spravedlivější.

Vloženo
No že Měšťáci jsou zmdi vo tom žádná, ale moc nevěřím, že to hrotí při 51km/h, protože i takový gumy jako oni ví, že jejich radary mají 3% nepřesnost a mají to údajně tak nastavené. Plno lidí blábolí nesmysly aby byli zajímavý, ale 51 fakt asi ne. Ale jestli se pletu tak se stěhuju z této země  :huh:

Obcas se tu objevi nazor, ze radary maji jistou toleranci, rika se 3%, tachometr ma pry do plusu 5%. S tim uz by se dalo lehke, nechtene prekroceni uhadat. Odkud ale mate tyhle informace o tolerancich, cim potom argumentovat, kde se to pise? Jak potom mohli nekoho zaflastrovat za 51 nebo 52?

Stránky výrobce:

http://www.rametchm.cz/index.php?typ=RMA&showid=14&fla=1

Ale nevím co je to ta položka "přesnost měření nf části" protože tam už je max odchylka jen +-1km/h

Vloženo
Dětenice 64km/h, státní policie, 1000CZK blokově na místě plus -2body. Naštěstí ne moje  :p .

TO MĚŘEJ V TAKOVEJ PRDELI?

Hoši, kdybyste tušili....chystají se radary zabudované do patníků, apod. (nedělám si legraci!)

Vloženo

Si delas kozy ne? radar v patniku... :ph34r:

jinak me jednou staveli jeste ve vetsi riti nez jsou Detenice..... <_<

Vloženo
Si delas kozy ne? radar v patniku... :ph34r:

No, fakt, jsem u známýho koukal na takový katalog. Normál automatický radar zabudovaný do toho plastového patníku. Takže jeden den měří tam, druhý zase tamhle, docela sviňárna, co.... :D

Vloženo

no me si jednou zastavili ve Zdetine pobliz Benatek nad Jizerou a svistel jsem si to tak 70, ale nemerili a ukecal jsem to, ze se mu to asi zdalo a kdesi cosi a ze sem predjizdel, tak ze ten predemnou brzdil a jak bylo vsude po zime bordel, ze bych to neubrzdil.........proste hafo kecu......tak rekl radsi jedte......zakroutil hlavou a mavnul...... :D a to jsem jeste mel modry parkovacky, to taky prehlidnul...... :D

jinak jestli budou v patnikach, na zakazku je zkosim..... :smich::smich:

Vloženo

se přiznám ,jednou jsem spěchal pro dceru do školy ,měl jsem to jen tak tak ,jel jsem po městě 110km/h ,předjížděl jsem přes plnou nákladák a najednou proti mě v autě policie ČR .mávnul na mě rukou ,jako at zastavim .No a já zastavil počkal jsem až se otočej a přijedou ke mě .A pak jsem čuměl .Pane řidiči kolik jste jel ? Někam spěcháte ? Já mu řek že jedu pro dceru a on řekl ,tak opatrně choděj tu lidi . To jsem nechápal

Vloženo
no me si jednou zastavili ve Zdetine pobliz Benatek nad Jizerou a svistel jsem si to tak 70, ale nemerili a ukecal jsem to, ze se mu to asi zdalo a kdesi cosi a ze sem predjizdel, tak ze ten predemnou brzdil a jak bylo vsude po zime bordel, ze bych to neubrzdil.........proste hafo kecu......tak rekl radsi jedte......zakroutil hlavou a mavnul...... :D a to jsem jeste mel modry parkovacky, to taky prehlidnul...... :D

jinak jestli budou v patnikach, na zakazku je zkosim..... :smich::smich:

budeš si vyztužovat náraznák, nebo to zvládá i tak? :D

Vloženo
se přiznám ,jednou jsem spěchal pro dceru do školy ,měl jsem to jen tak tak ,jel jsem po městě 110km/h ,předjížděl jsem přes plnou nákladák a najednou proti mě v autě policie ČR .mávnul na mě rukou ,jako at zastavim .No a já zastavil počkal jsem až se otočej a přijedou ke mě .A pak jsem čuměl .Pane řidiči kolik jste jel ? Někam spěcháte ? Já mu řek že jedu pro dceru a on řekl ,tak opatrně choděj tu lidi . To jsem nechápal

už jsem to tu někde psal, jedu takhle večer z práce, furt kilčo poklidná pohodovka, obec ne obec. Za mnou nějaký auto, viděl jsem jen světla, ale jelo za mnou už pěknej kus cesty. V Hořicích jak je ten táhlej kopeček na HK, tak mně tam brzdily ňáky auta, tak jsem to osolil a nahoře už měl 150, dávám nohu z plynu, že dojedu do Milovic samospádem až po tu benzínku, kde je 60ka a často měřej. V tom kopečku je plná a ještě i značka zákaz předjíždění. Koukám, i auto za mnou se vydalo předjíždět, taky ho to asi sralo. HOVNO! Předjíždí i mně a všude nějak moc modrého světla! Tak zastavím, jeden vylezl a doklusal ke mně, pozdravili jsme se, vyslechl jsem si něco o pžedjíždění v tomto místě, bububu a tak a nakonec: jeďte a dávejte na sebe pozor. Kluci rozumný.

Vloženo
se přiznám ,jednou jsem spěchal pro dceru do školy ,měl jsem to jen tak tak ,jel jsem po městě 110km/h ,předjížděl jsem přes plnou nákladák a najednou proti mě v autě policie ČR .mávnul na mě rukou  ,jako at zastavim .No a já zastavil počkal jsem až se otočej a přijedou ke mě .A pak jsem čuměl .Pane řidiči kolik jste jel ? Někam spěcháte ? Já mu řek že jedu pro dceru a on řekl ,tak opatrně choděj tu lidi .  To jsem nechápal

už jsem to tu někde psal, jedu takhle večer z práce, furt kilčo poklidná pohodovka, obec ne obec. Za mnou nějaký auto, viděl jsem jen světla, ale jelo za mnou už pěknej kus cesty. V Hořicích jak je ten táhlej kopeček na HK, tak mně tam brzdily ňáky auta, tak jsem to osolil a nahoře už měl 150, dávám nohu z plynu, že dojedu do Milovic samospádem až po tu benzínku, kde je 60ka a často měřej. V tom kopečku je plná a ještě i značka zákaz předjíždění. Koukám, i auto za mnou se vydalo předjíždět, taky ho to asi sralo. HOVNO! Předjíždí i mně a všude nějak moc modrého světla! Tak zastavím, jeden vylezl a doklusal ke mně, pozdravili jsme se, vyslechl jsem si něco o pžedjíždění v tomto místě, bububu a tak a nakonec: jeďte a dávejte na sebe pozor. Kluci rozumný.

tak podobny pribehy mam taky ale skoro vzdy s horsim koncem

Vloženo

jinak jestli budou v patnikach, na zakazku je zkosim..... :smich:  :smich:

nahodim ten starej...... :D

Vloženo

jinak jestli budou v patnikach, na zakazku je zkosim..... :smich:  :smich:

nahodim ten starej...... :D

:smich: To bych chtěl vidět.... Hlavně nenápadně..srazíš, zacouváš, srazíš..... :smich:

Vloženo

To jako že když tě chytnou, tak na ně vyrukuješ, jestli mají platnou kalibraci a jestli ne tak ať si s pokutou trhnou? Kalibrace určitě maj, ale že by je vozili u sebe, to asi nee.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...