Přejít na obsah

Hlučnost 2.0 tdi vs 1.9


luttor

Doporučené příspěvky

Zajímá mně které auto rv.cca 2005+ má vyšší vnitřní hlučnost, nejlépe přímo od majitelů kteří měli možnost srovnat jízdu. V testu na auto.cz se jim zdá 2.0 tdi kultivovanější a na autorevue.cz zase 1.9tdi něž 2.0tdi tak kde je pravda ?

Editováno: , autor: luttor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímá mně které auto má vyšší vnitřní hlučnost, nejlépe přímo od majitelů kteří měli možnost srovnat jízdu. V testu na auto.cz se jim zdá 2.0 tdi kultivovanější a na autorevue.cz zase 1.9tdi něž 2.0tdi tak kde je pravda ?

ja viem porovnat len z vonku 2l ma taky dunivejsi zvuk 1,9 taky ostrejsi... v 2l som isiel iba v yety atam sa mi zda ten rozbeh asi tihsi ako 1,9 ale je pravda ze tento motor je novsi a zase ked uz ides cc100kmh je to uz jedno vnimas viac airodynamiku ci ako sa to pise... hukot vzduchu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám 2.0 TDi PD a včera jsem jel služebním 1.9Tdi PD O2 a musím říct že ta 1,9 je taková míň kultivovaná ale za studena i v nižších rychlostech trošku tišší. Od ca 130+ je pak (logicky, bo 6ti kvalt) tišší ta 2,0. Celkově ten zvuk není ale úplně srovnatelnej, oba duní jinak. Ta 1,9 má pro mě nepříjemnější zvuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

by ma zaujimalo ako duni motor ked su zle trysky ze vraj je motor hlucnejsi ale kedy??? pri pridavani ci pri drzani otacok... mne sa prave zda ze to zaduni ked uberem plyn alebo pridam...v tedy zacut taky dunivy zvuk a uz pak len traktoring....

Editováno: , autor: Relic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal som 2,0 TDI 16V PD typ.BKD a teraz mám 1,9 TDI PD BXE a v mojom prípade je 1,9 TDI o poznanie tichší ako za studena tak aj po zohriatí.A to nehovorím o príjemnejšej jazde hlavne v meste.2.0 TDI bola v meste vyslovene nepríjemná pre nedostatočnú pružnosť a kopance.K 2.0 TDI PD by som sa aj napriek vyššiemu výkonu už nevrátil .2.0TDI CR so ale ešte neskúsil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja mam 2,0 tdi bkd a keby mi nehukalo turbo tak proti hlucnosti nemam nic...pruznost sa mi tiez paci a kopance nemam ziadne...jedine kedy mi auto neprijemen chrochtalo bolo pred vymenov rozvodov..potom uplne v pohode...nie je to CR ale nie je to ani stara avia...v pohode sa s tym jazdit da

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...