Srpen 12, 201411 r No docela hezký světlo z nejvyšší výbavy s low xenonem a led DL. Uvidíme, jak bude vypadat obyčejné světlo.
Srpen 12, 201411 r ale zas snad lepšie ako u Rapida (ani nehovoriac o FII FL) Upraveno Srpen 12, 201411 r od LUKY-007
Srpen 13, 201411 r proč proboha cpou blinkry na vnitřní stranu světla? Já nevim jak vy, ale já mám zkušenost, že u aut, který mají takhle umístěný blinkr v hlavním světle je za určitých světelných podmínek téměř nemožné poznat že blikaj, ledaže by při tom blikání zhasly ty ledky, to už je potom líp vidět...
Srpen 13, 201411 r Jen tak k rozdílu Rapid Spaceback a Fabia Combi. Rapid SB není KOMBI. Je to jen drobek větší hatchback s kufrem tuším kolem 350 litrů. Fabia Combi už nynější má kufr 480 litrů a věřím, že F3 Combi bude ještě o drobek větší. Co se týče ceny, tak bude Fabia 3 začínat nejspíš klasicky na 200 000 kč v základní výbavě a hodně slušně vybavená Fabie bude kolem těch 300 000 kč. Ale vemte na vědomí, že je to nový model, který bude mít nejmodernější systémy, které v sobě Rapid nemá. Zas na druhou stranu, ty systémy budou asi tak 80% lidí, kteří si to koupí úplně jedno, když vidím, v jakých výbavach nejčasteji jezdi Rapid a Fabia 2 takže celkem chápu, že se lidi hodně budou rozhodovat v tom, co si koupit. Hlavním rozdílem je tedy potom velikost kufru a místa na zadních sedačkách. Co se týče šířky v interiéru, tak na tom bude Rapid s F3 celkem stejně. Upraveno Srpen 13, 201411 r od mc2uba
Srpen 13, 201411 r Postupné odhalování Fabie III http://www.auto.cz/skoda-fabia-iii-se-postupne-odhaluje-tohle-je-jeji-svetlomet-82589
Srpen 13, 201411 r A další kde se lidi budou rozhodovat je výběr motoru, přece jen Fabie dostane 1.2TSi a nebo 1.4TDI, pokud chce člověk například 1.6TDI sáhne po Rapidu Takže i motor bude z části rozhodovat. To samé je Rapid vs OIII, chci třeba 1.8TSI? Musím vzít OIII nikoliv Rapida
Srpen 13, 201411 r Na auto .cz v diskuzi je link na nějaké čínské stránky se zamaskovanou FIII - má trošku menší maskování než ty české. Je celkem dobře vidět grafika standardních světel a dá se tušit prostorové tvarování krytů zadních světel. http://www.carnewschina.com/2014/08/13/spy-shots-2015-skoda-fabia-is-almost-completely-naked-in-china/
Srpen 13, 201411 r Netusil jsem, ze jsme se zase spojili...The 2015 Skoda Fabia will be manufactured in Czechoslovakia and in China by the Shanghai-Volkswagen joint venture that also makes the current Fabia.
Srpen 14, 201411 r s-talkere, koukám že vycházíš z tich čínskejch stránek. Píše se tam taky: "In China the Fabia will be available with 1.2 TSI and 1.4 TSI four-cylinder petrol engines". Takže pro Čínu jen čtyřválce a oproti nám budou mít i 1.4 TSI ? Co je příčinou? Flotilové emise? Jinak si to neumím vysvětlit... Osobně kdyby byla fabia combi s 1,4 TSI 103kW za rozumný peníz (cca 400 000Kč), tak to bych musel mít
Srpen 14, 201411 r No sžírá mě hlavně to, že v Číne 1.4 TSI bude a Evropě ne. Tuším v tom emisní diktát z Bruselu ... a zachvíli budem jezdit na koloběžkách. Ale tyhle nářky sem nepatří. Zpět k tématu - 1,2 TSI s 81 kW může být taky slušná. Osobně jsem zvědav na jízdní rozdíl mezi verzemi s 66 a 81 kW.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.