Přejít na obsah

Ztráta oleje


bartys

Doporučené příspěvky

A neni to trabant ? Ten si taky tak papal olej ... urcite bych se kouknul na ty krouzky ty uz budou v cudu nebo se koukni pod auto jesli tam nemas diru ve vane a louzi jak v rafinerii ;)

Jo a za nazev tematu bych nejradsi ..pip pip pip ... perfektne zvoleny ;) lepsi by byl treba " velmi nadmerna spotreba oleje "

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Soráč kluci za ten pravopis ale psal jsem to v práci a tam je fofr siuce to neni omluva ale snad to přehlédnete díky :-) Pod autem právě žádná rafinérie neni a právě že nevim kde to bere ten olej hlavu mam celou repasovanou a motor celej přetěsněnej. Na autě jsem druhej majitej tohle auto bejvalo firemní a lítalo jenom po Praze. Sice mam na tacháči 126tisíc ale co jsem byl u známího mechanika tak ten říkal že má dávo 200 za sebou. Z výfuku to nečadí na emisích jsem nedavno v pohodě prošel a ta ztráta oleje tam byla taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komplet rozebraný hlava olejová vana gufera nové kolem klikovky. Všechno nově komplet přetěsněné. Takže to tedy vypadá že jsou kroužky v čudu. To tedy nejspíš stíraci?? Možná ještě napomůžu co jsem poslední dobou zjitil že kolem 110 a víš to auto zlehoučka přicukává. Do 90 to auto jede hladce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motor nemusí jít celý ven a dá se to stihnout za jeden den.

no podľa mňa je úplne jednoduchšie rozpoliť blok na vymontovanom motore ako na namontovanom....fakt si to neviem predstaviť robiť to na vozidle...

Psal, že už má v podstatě vše udělané a teď mu chybí už jen kroužky.

urobené má,ale hlava znova dolu,takže znova nové tesnenie,šróby hlavy,šróby na ojnice,tmely

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...