Falken Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Dobrý den. Mam fabii I a v ni autoradio MS 402. Autoradio mi přestalo hrat a pořád tam skáče TAPE i bez kazety a nehraje. Stalo se vám to někomu? Dá se to nějak opravit? Pokud ne, koupil bych jiné (kvůli vzhledu jen orig) autoradio. dočetl jsem se zde že tam jde bez problému dát Symphony Music System 512 s CD. Jde tam dát i lepší orig autoradio které umí třeba mp3? A ještě bych potřeboval poradit jak mám moje staré rádio vyndat. Nemam k tomu totiž žádne origo plechy na vyndání. Pročítal jsem zde na foru všechno možný ale ic moc jsem se nedozvěděl. Pokud jsem něco přehlédl tak se omlouvám za další zbytečně vytvořené téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Pokud chceš rádio vyndat, je nejlepší zajet do autorizovanýho servisu. Stojí to od 0 do 50 kč. Ale většinou to dělají zadarmo jako službu zákazníkovi. Jinak do FI dáš rádia z OI a SI. Jen pokud bude 2DIN-velký přijdeš o ten kastlík pod rádiem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 dej tam fabia symphony na mp3 a máš pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falken Vloženo 16. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 To symphony s mp3 je tohle? http://www.car-multimedia.cz/oem-radia/743-skoda-symphony-cd-a-mp3-radio-fabia-i.html Rádia tohohle vzhledu se prodávaji i starší za rozumný peníze uměji všechny mp3? Nebo jak to na nich poznám abych nenaletěl. Těmhle rádíím fakt moc nerozumim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Obávám se, že mp3 to neumí (mám to samé a je to jedno z posledních). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildfire Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Uz mas to radio venku? Pokud ne tak staci do tech svislejch skvirek co jsou na bocich radia strcit nejakej tenkej plech, ja to vyndaval dratama ze steracu. Pak uz jenom strcis prst do diry na kazetu, zaberes a radio je venku. S timhle jezdit do skodovky je podle me blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falken Vloženo 27. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 Ještě jsem ho nevyndaval protože nemám jiný a s dírou se mi jezdit nechce. Dík za radu. Zkusim ho vyndat a poladit ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falken Vloženo 30. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Tak rádio už jsem vyndal. S těma planžetema ze stěračů to šlo perfektně. Rozebral jsem ho a meřil jsem různý mikrospínače který se hejbou v závislosti na to když se tam dá kazeta. A jak jsem si s nima tak hejbal a měřil, nic jsem neobjevil ale radio mi po tomhle hodinu v kuse hrálo bez problémů. Tak uvidim jestli mi zase začne blbnout. Asi některej z nich blbnul. až se to projeví, zjistim konečně kterej, tak ho proletuju a bude vyhráno (na kazetu prdim). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildfire Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Mně to originální rádio taky blbnulo. Hrálo sice dobře, ale jak je ten pravej ovladač na ladění stanic tak ten se nějak uvolnil a pořád jakoby vypadával a rádio kvůli tomu přestávalo hrát. Koupil jsem PIONEER DEH-4200SD, chtěl jsem rádio co přehrává z SD karty, a jsem s ním spokojenej. Nejlepší je, že nový MS 402 se prodává ve škodovce za 8 269,30 Kč , na aukru se dá sehnat za 400. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stig Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Nevím jak se to jiným povedlo z těmi plíšky ze stěračů,ale mi teda ne a to se nepovažuji za úplně levého.Já jsem výtáhnul spodní šuplík tenkým šroubovákem jsem to vypáčil nejprve levou pak pravou stranu,a potom rádio levou pravou stranu samozdřejmě lehce.cca 4minuty práce.jo a závada u mne byla na origo rádiu 402 typ,že se neustále rozladovalo no prostě dělalo si co chtělo, jenom ne to co jsem já potřebova,l tak šlo do prdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 (editace) Zdravím, Koupil jsem si rádio (myslel jsem že do FI.) ale po montáži koukám že mi nelícuje s kaslíkem (kaslík nejde zastrčit). Je nějaké řešení ? Editováno: 3. Listopad 2011, autor: Suitce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 Kastlík se tam dává dřív než radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 Kastlík se tam dává dřív než radio OK Díky za radu. Teď jsem zjistil že jsem se tam někde kous - když se rozjedu rádio se vypne. Bral jsem tam "nějaké" + tak budu muset najít nějaké stabilnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 tak na to snad nejde nic říct... :-D buď to pořádně proměř, nebo to dej někomu kdo tomu rozumí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.