M-a-r-e-k Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Dobrý den, potřeboval bych poradit. Mám problém s vrzáním střechy v zadní části auta, už mi to celkem leze na nervy , nevíte někdo co s tím? Jedná se o fabii sedan. Děkuji za odpověď , přeji hezký den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Jsi si jistý, že jde o střechu? A v kterých místech? Nemůžou to být opěrky na zadních sedadlech nebo uchycení opěradel zadních sedadel? Asi bych si sedl dozadu a nechal se někým ve svým autě povozit a zkusit poslouchat, odkud to přesně jde, ev. přitlačit rukou na různá místa apod. Asi jsem Ti moc nepomohl, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Teda ze by vrzala střecha jsem taky ještě neslyšel , ale u Fabie je možné všechno Nemyslím to zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Dobrý večer, tak nakonec jsem zjistil, že tou střechou to doopravdy neni, je to tím platem za zadníma sedadlama, co zakrývá kufr. Zkoušel jsem plato všelijak podkládat molitanem, vyndat znova namontovat a porad nic, uz si opravdu nevím rady . Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Marek: Samotné plato nezvykne vŕzgať, skôr sú zdrojom pazvukov tie plasty, v ktorých je namontovaný reproduktor. Skontroluj, či sú dobre podoťahované šróby, prípadne to podlož samolepiacou plsťou na spoji, určite to zaberie - mám skúsenosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Jak říká Igor, můžou to být plasty co na nich leží plato, ale nejčastěji vrzají zámky co zajišťují opérák zadních sedaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zámky opěradel, už jsem omotal páskou, jak tady někdo radil. Plato neleží na žádných plastech, jedná se o sedana, leží na plechové konstrukci, s těma krytama repro vyzkouším. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Aha sedan, to bude potom niečo iné - ja som riešil hatchback a teraz najnovšie combi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 21. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 at dělám co dělám vrzání se zbavit nemůžu , teď se mi zase zdá, ze to vržou pravé zadní dveře, protože na to odkladacím prostoru, už nemá co vrzat, všude jsem podlepil molitanové těsnění do oken, nevíte co s těmí dveřmi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Kdy to vrže? Jaký máš MR? Zkus, jestli to dělá i s odklopenými opěradly zadních sedadel, někdy nestačí jen omotat ty oka. Mrkni se, jestli ta páska není u opěradala za spolujezdcem prodřená. Mám též sedana ani ne rok. Vrzání jsem se jakž takž postupně zbavil, ale začalo mi tam něco bouchat (takový hlubší dunivý zvuk) při přejezdu vetších nerovností (rázech) - přejíždění vystouplých kolejí atd. Není to žádná tragédie, ale naštve to. Zadní plato mám už též celé vystlané molitanem. Zajímavé je, že ty stejné zvuky dělá i bráchuv hatchback. Zkoušel jsem mít zvednuté dno kufru i jsem vyndal rezervu atd... a dělá to furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Vrzalo mi to předeším při přejezdu nějakých nerovností, když se kroutila karoserie. Nakonec problem vyřešen nastříkáním tekuté vazelíny do zámku pz dveří. Vypodložování zadního plata molitan jsem vzdal, pořád to vydávalo nějaké zvuky, tento problém sem vyřešil podlepení plata(všude, kde se dotýkalo kovových částí), obyčejným těsněním do oken. Odvrzání zadní části auta se mi povedlo, teď nějak odstranit mouchy v přístrojovce. Po montáži denního svícení mi začlo vydávat nějaké zvuky to relé, hlavně při ježdění po kostkách. Je v té patici nějaké volné, tak ho musím nějak upevnit. Ještě nějáké lupání štítu, je to haaaafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.