Přejít na obsah

vrzání střechy


M-a-r-e-k

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Jsi si jistý, že jde o střechu? A v kterých místech? Nemůžou to být opěrky na zadních sedadlech nebo uchycení opěradel zadních sedadel? Asi bych si sedl dozadu a nechal se někým ve svým autě povozit a zkusit poslouchat, odkud to přesně jde, ev. přitlačit rukou na různá místa apod. Asi jsem Ti moc nepomohl, že? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý večer, tak nakonec jsem zjistil, že tou střechou to doopravdy neni, je to tím platem za zadníma sedadlama, co zakrývá kufr. Zkoušel jsem plato všelijak podkládat molitanem, vyndat znova namontovat a porad nic, uz si opravdu nevím rady :( . Máte s tím někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marek: Samotné plato nezvykne vŕzgať, skôr sú zdrojom pazvukov tie plasty, v ktorých je namontovaný reproduktor. Skontroluj, či sú dobre podoťahované šróby, prípadne to podlož samolepiacou plsťou na spoji, určite to zaberie - mám skúsenosť :wub:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdy to vrže? Jaký máš MR? Zkus, jestli to dělá i s odklopenými opěradly zadních sedadel, někdy nestačí jen omotat ty oka. Mrkni se, jestli ta páska není u opěradala za spolujezdcem prodřená.

Mám též sedana ani ne rok. Vrzání jsem se jakž takž postupně zbavil, ale začalo mi tam něco bouchat (takový hlubší dunivý zvuk) při přejezdu vetších nerovností (rázech) - přejíždění vystouplých kolejí atd. Není to žádná tragédie, ale naštve to. Zadní plato mám už též celé vystlané molitanem. Zajímavé je, že ty stejné zvuky dělá i bráchuv hatchback. Zkoušel jsem mít zvednuté dno kufru i jsem vyndal rezervu atd... a dělá to furt. :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vrzalo mi to předeším při přejezdu nějakých nerovností, když se kroutila karoserie. Nakonec problem vyřešen nastříkáním tekuté vazelíny do zámku pz dveří. Vypodložování zadního plata molitan jsem vzdal, pořád to vydávalo nějaké zvuky, tento problém sem vyřešil podlepení plata(všude, kde se dotýkalo kovových částí), obyčejným těsněním do oken. Odvrzání zadní části auta se mi povedlo, teď nějak odstranit mouchy v přístrojovce. :( Po montáži denního svícení mi začlo vydávat nějaké zvuky to relé, hlavně při ježdění po kostkách. Je v té patici nějaké volné, tak ho musím nějak upevnit. Ještě nějáké lupání štítu, je to haaaafo :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...