ferda25 Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Pokud jsi viděl v reálu špatně nastavené tak to chápu....jinak při správném nastavení světel to dělá dojem plochy a to pak rozhodně s vietnamským vánočním stromečkem nemá nic společného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Viděl jsem to za poslední dobu u x před-face Superbů (asi je to teď děsně trendy) a u všech to vypadalo, jak píšeš. S2 po faceliftu je jiné kafe. I když proti gustu...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Mně se zadní LED lampy sedanu před faceliftem líbí. Ano, je to ještě trochu neohrabané podobně jako Audi nebo Passaty s prvními LED ("trubice" na styl Octavie III vypadají líp), ale přesto na mě LED světla působí lépe než klasiky. Jediné, co je škoda, je fakt, že zadní LED lampy před faceliftem nesvítí do boku jako původní žárovkové provedení. Abych ale pravdu řekl, zadní LED lampy Superbu II po faceliftu se mi nelíbí. Combi ano, sedan ne. Měli to spíš udělat stylem O3. Přední světla jsou jiné kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddf Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Ahoj, prosím nějaké zkušenosti se světlami od Cars Equipment. Jsou opravdu originál jak pisou? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Zdravím vás, potřebuji sehnat někoho na Moravě či Slezsku kdo mi zprovozní, nakóduje atd. zadní LED lampy. K mistru ferdovi to mám bohužel 450km. Díky za případné informace. Počínaje dnešním dnem je možné na Moravě (po domluvě i jinde) pomoci s upravením eeprom po výměnách jednotlivých LED žárovek exterieru + správně nakódovat zadní LED lampy z Laurin a Klement SII (nastavení jasu a vyřešení kontrolky prasklých žárovek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Predseda Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Ahoj, zvažuji koupi těchto světel na svého Supa.Není zde někdo z okolí Kolínska kdo by je dokázal správně nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darro Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 (editace) V 25. 7. 2016 at 6:47, Predseda napsal: Ahoj, zvažuji koupi těchto světel na svého Supa.Není zde někdo z okolí Kolínska kdo by je dokázal správně nastavit. Strakonice... ferda25... isiel som tam z Bratislavy spojil som to s vyletom ale za ten servis co robi stoji za to... a urcite odporucam vymenit je to 100 a jedna oproti predfaceliftovim... auto ozije designovo ako nikdy... plus daj do smeroviek zadnych LED... je famozny vysledok na ktory sa stale niekto pyta, nedavno ma jeden sledoval az do nakupneho centra aby dostal odpoved Editováno: 30. Červenec 2016, autor: Darro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 na kombíku to vypadá dobře, proužky jsou proužky.. daleko lepší než světla na krátké verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Predseda Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Díky za odpověď,až je seženu po dohodě zajedu do Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Predseda Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Co dáváte do blinkrů za LED žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 (editace) V 30. 7. 2016 at 15:24, Darro napsal: Strakonice... ferda25... isiel som tam z Bratislavy spojil som to s vyletom ale za ten servis co robi stoji za to... a urcite odporucam vymenit je to 100 a jedna oproti predfaceliftovim... auto ozije designovo ako nikdy... plus daj do smeroviek zadnych LED... je famozny vysledok na ktory sa stale niekto pyta, nedavno ma jeden sledoval az do nakupneho centra aby dostal odpoved @Darro Nejak som ten záver nepochopil.... Ferdo ti nakódoval aj led smerovky???? Editováno: 3. Srpen 2016, autor: Albion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 @Darro to mas origo svetla?Nebo kupovane z toho cars equipment, nebo odjinud?Vypada to dobre btw co mas za zarovky na osvetleni znacek? DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 @Darro ten zadek vypada fakt dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darro Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 V 1. 8. 2016 at 20:20, Predseda napsal: Co dáváte do blinkrů za LED žárovky. Dal som tam BAU15S - 33LED oranzova. Ospravedlnujem sa ze tak neskoro odpovedam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darro Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Albion: Smerovky su CANBUS, nastavoval zadne svetla svietivost, hmlovky, denne svietenie, denne predne, otvaranie zatvaranie kufra na kluci a detaily... myslim ze ked sa s nim spojis povie ti vsetko, bol som tam asi 30min s vymenou aj upravou RJ... fobik: Svetla su original... nahradny diel pre MR2013. Osvetlenie SPZ je celkovy SMD24 modul pre VW/Audi, vyhoda ze sa neprehrieva ako niektore LED sulfidky... (aj ked maju chladic na sebe - vyskusal som palili jak svina ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 (editace) Darro: To osvětlení do RZ na kombi máš 3AF 943 021 A nebo to má nějaké jiné označení? http://www.auto-doplnky.com/led-osvetleni-spz-skoda-superb-ii-facelift-2013-2-led-original-000052110-p39641 píší, že nepasuje na předFL, tak se raději ptám. Tak už jsem našel seznam věcí: Samotná LED světla: 3AF943021A 2x sada za 240,- + ,- pošta Redukce(dá si i bez ní, ale pro auta v záruce nedoporučuji): 4B0971832 2x 535972712 2x 000979020E 2x N90764701 4x (nutno kvalitně nalisovat) Editováno: 8. Únor 2017, autor: m.a.x.i.m.u.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 m.a.x.i.m.u.s mám to spravené podľa rozpisu dielov a za mňa si nemôžem vynachváliť. Len tá redukcia to troška predraží. A ešte upozorním tak ako písal FERDA25 nutné kodovať a kodovanie funguje až od SW verzie 65X a viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Naštěstí dokážu nastavit i na dalších softwarech, jen to není o kódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Vážně škoda, že mně cesta k tobě a zpět vyjde na cca 7 hodin. Být blíž, tak už jsem u tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darro Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 před 7 hodinami, m.a.x.i.m.u.s napsal: Darro: To osvětlení do RZ na kombi máš 3AF 943 021 A nebo to má nějaké jiné označení? http://www.auto-doplnky.com/led-osvetleni-spz-skoda-superb-ii-facelift-2013-2-led-original-000052110-p39641 píší, že nepasuje na předFL, tak se raději ptám. Tak už jsem našel seznam věcí: Samotná LED světla: 3AF943021A 2x sada za 240,- + ,- pošta Redukce(dá si i bez ní, ale pro auta v záruce nedoporučuji): 4B0971832 2x 535972712 2x 000979020E 2x N90764701 4x (nutno kvalitně nalisovat) Hmm... tak tie oznacenia absolutne netusim... Ale mam tieto z obrazku a na baleni toto oznacenie... Ked som bol za Ferdou25 v Strakoniciach tak som mu len povedal ze idem menit aj osvetlenie ŠPZ za cely modul s 24smd, co vsetko prerobil/nakodoval je jeho tajomstvo ... ale su tam uz cez rok a vsetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizecka Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 (editace) Dobrý den, šlo by se nějak domluvit na nakódování zadních led světel, aby svítila tak jak mají?? Děkuj za odpověď. Editováno: 30. Prosinec 2018, autor: brizecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miso_89 Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 Nazdar ľudia. Myslím že to sem patrí. Kúpil som si LED zadné svetlá z L&K Superb II sedan. Samozrejme že mi hlásia chyby a tiež že svietia neprirodzene silno. Moja otázka znie… moja BCM je 1K0937087A so softom 0360. Môj mechanik to nakódovať nevie a vravel mi že mi treba BCM s novším softom. Vedeli by ste mi poradiť číslo BCM a číslo softu s ktorými to bude fungovať? Alebo niekoho v okolí Košíc na Slovensku kto to vie nakódovať aj so starou BCM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 Nechcem robit reklamu, ale skhs si najst motorr diag na webe alebo fb... Mozno to aktualizuje a nakoduje 🤷 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 (editace) Superb sedan LaK s Led pouzival BCM 1K0937087A so softom 0360 nieje problem v BA naparametrizovat taku BCM. Kto ma spraveny script otazka par minut skoda ze to je cez pol republiky. P.S @Wirer tvoj kamos s KE s rovnakym menom ako mas ty bude mat na predaj novsiu BCM a mozno bude vediet aj nastavit BCM na LED. Editováno: 8. Říjen 2023, autor: dlbx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miso_89 Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 wirer ďakujem pekne pozriem sa na to. dlbx ak by som ti BCM poslal do BA vedel by si to spraviť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.