Červen 22, 201510 r Tak jsem koupil Superba combi 2.0TDI CR 103kw typ motoru CFFB manuální převodovka,rok 2010/11 výbava Elegance + kožené elektricky stavitelné sedačky, park senzory př+zd, bixenony, vyh. všech sedaček, navigace columbus, ovládání na volantu, vyhřívané čelní sklo, elek ovládaný kufr, prostě plná výbava, kompletně servis ve škodavce ložiska v převodovce a dvojhmota ve čiyřista tisících, turbo v šescetřieti a najeto má sedumsetdvacetčiřitisíc km zatím bez jediného problému Upraveno Červen 22, 201510 r od lukas513
Červen 22, 201510 r tak to je teda porce km a před tím turbem teda poklona hlavně ať šlape jak má. Jak je na tom interiér po tolika km ? DPF je taky původní ? To určitě jezdilo dlouhý štreky a zřejmě se slušným šoférem... Upraveno Červen 22, 201510 r od mirdas
Prosinec 5, 20159 r Kdyby někdo náhodou měl nebo věděl o pěkné 3.6 sedan na prodej, tak sem sní prosím. Upraveno Prosinec 7, 20159 r od Doktorone
Leden 4, 20169 r Zdravím, čo vravíte na cenu? myslím že tých 200000 km na to auto neni moc, Váš názor diky http://skoda-superb-combi.autobazar.eu/elegance-4x4-36fsi-id8242090.html
Leden 5, 20169 r Je to minimálně o 30tkč levnější než u nás v Čechách.Vzal bych ten VIN cod a zašel do ŠA. co ti tam řeknou za historii. Jinak to nevypadá špatně
Leden 6, 20169 r vyh. všech sedaček, , vyhřívané čelní sklo, Když ti hřejou skla, hřeje ti sedačka? Mám podezření, že mi při zapnutém výhřevu skel nehřeje sedačka, že se - asi - kvůli odběru odpojí..
Leden 7, 20169 r Je to minimálně o 30tkč levnější než u nás v Čechách.Vzal bych ten VIN cod a zašel do ŠA. co ti tam řeknou za historii. Jinak to nevypadá špatně Takych je u nas viacej...http://skoda-superb.autobazar.eu/36-fsi-v6-4x4-elegance-id8120514.html je to az moc dobra ponuka sa mi zda....
Leden 21, 20169 r Zdar, ja idem teraz pozerat SII 2.0 TDI CR 125 kw DPF4X4. VIN: TMBCF93T8A9034321, 240 000km ...udajne hlavne dlhe trasy. Po poslednej prehliadke technik povedal, citujem 'cukrikove auto'. Trochu vyssie km, problem? Inak doteraz praviedlny servis... nejak tak automaticky ratam s tlmicmi, komplet spojka a pripadne turbo pripadne loziska, samozrejm pozriet vstreky. To pri danom najazde ratam ako veci ktore sa by sa potencialne vuymenili a vedel by som, ze su ok... Skor by ma zaujimali nasledovne veci: 1. prevodovka je tam KXY - MQ350 ktoru Sixta popisuje ako problemovu. Su tam caste poruchy toho loziska? Na mojej sucaske Octavi II 4x4 som si to daval robit prave u Sixtu hlavne pre istotu, ale aj pri vtedajsej kupe kedy mala cca 310 000 km som nepozoroval ziadne problemy (je pravda, ze lozisko sa mierne pretacalo) 2. motor CBBB - tu na fore sa pise o probleme s vyvazovacim hriadelom a rok 2010 mal byt prelomovy. Auto je vyrobene 03/2010. Nazor? 3. olej v haldexe sa menil pri 60 000 a potom az pri 180 000 co ma trochu matie. Predpkladal som, ze sa meni kazdych 60t, no tuna ako by sa preskocil jedna vymena a vymenil sa po 120t? EDIT: tak uz som to nasiel. Haldex od MR2010 vymena oleja kazde 3 roky Upraveno Leden 21, 20169 r od Martttin
Leden 21, 20169 r Ahoj. No k tej prevodovke. Otec ju ma v octavii II 4x4 a pri 210tis, uz hrkotala na volnovehu. Hned smer SIXTA a je pokoj. Na druhej strane ju mam ja v octavi I bez 4x4 a mam 250tis a zatial ide krasne. Bratranec ma octaviau II bez 4x4 s tou istou prevodovkou a 320tis a vsetko OK.... tak sa to asi nebude dat dako predvidat... ale to si len ja myslim. zalezi ci sa menil pravidelne v nej olej.
Únor 2, 20169 r Ahoj,posledni dobou hodne premyslim nad tim, ze vymenim svou O1 rv2000 za neco novejsiho a do oka se mi dostal Superb rv2008/2009/2010 (rad bych do toho dal max 250 000) s motorem 2.0 TDI 103kw... Chci se zeptat, zdali se v techto letech delalo pouze PD nebo uz i CR. Protoze co jsem cetl, tak hodne lidi PD zatracuje kvuli praskani hlav a toho bych se bal asi nejvic. Takze radeji bych sel do CR.Kazdopadne po tom co jsem dokoukal Autobazar Monte Carlo s Petrem Ctvrtnickem auto bych urcite koupil pres Skoda Plus nebo Das Welt Auto. Videl bych to nejak takhle
Únor 3, 20169 r jo, ten superb je moc peknej, servisovanej.. jeste bych si pro jistotu proklepl v databazi skoda jestli sedi servis a pak vybrat lowe a hrr pro neho
Únor 3, 20169 r Nebral bych. Za 1) bych koupil neco min. od 2009, kdy se behem roku vychytali nejvetsi mouchy, idealne 2010 a vys. A za 2) je to na superba hrozna socialka. Ale s tvym rozpoctem se moc carovat neda, takze je to stejne na tobe
Únor 3, 20169 r Jinak 2008 je jeste PDcko na beton a koukni na revizi hlavy. Pokud tomu moc nerozumis, vyplati se rict nekomu, kdo ma diagnostiku a superby zna, je nas tu dost, precijen vstrikovace, dpf a jeho stav, jen to uz je nekolik desitek tisic a hrave se pak dostanes s timto kusem i na 300..
Únor 3, 20169 r To si piš ) Nebo prostě počítat s tím, že můžou být potřeba vyšší vstupní investice než s novějším modelem a tento pořádně proklepnout..
Únor 3, 20169 r TomKala: První CR motory se dávali do S2 někdy na přelomu 2009/2010, tj. 2008 bude 100% PD. (kód motoru Bxx = PD, Cxxx = CR motor) Na přelomu 2010/2011 se už dávali CR motory II. generace (malinko jiný vstřiky, bezproblémový vyvažováky) U PD nejde jen o praskání hlav, ale i o vstřikovače Siemens (často vyměněné ještě v záruce za novější typ), obtížné vypalování DPF! (pokud jej vůbec má).... při aktivní regeneraci filtru PD stíhá pozdní vstřik nafty jen za určitých podmínek, CR aktivní regeneraci udělá hravě i na volnoběh (zvýšený). U PD jsou problematické vyvažovací hřídele (šestihran s protikusem - náhon čerpadla) Ty kilometry mě přijdou možná dost nízký. Většinou firemní TDi je tak 30-50 Tkm/rok (nájezd může být i 200 - 300 tis za 7 let) ale pokud sedí km v servisce oproti případné lustraci ve Škodovce, tak no problém. Auto na fotkách vypadá slušně i za slušný peníze. Vyšší výbavy nebo ročníky za tyhle peníze možná najdeš, ale moc jich v této ceně nebude. Hodně štěstí při výběru :-D Upraveno Únor 3, 20169 r od prassat
Únor 3, 20169 r Díky všem za rady. Tak to ještě nějakou dobou počkám asi léto-podzim a pošetřím trochu na SII rv2010/2011 s CR druhe generace.
Únor 3, 20169 r Co se motorů týče doporučuji pročíst pdf v tomto odkaze http://forum.skodahome.cz/topic/2945-20-tdi-pd-103-kw/?p=1900758 těch dvoulitrů jsou mraky verzí, každá má jiné mouchy a často se to motá dohromady. Upraveno Únor 3, 20169 r od Wittmann
Únor 15, 20169 r Ahojte. Nasiel som fajn S2 v motorizacii 1.8. Vysia spotreba mi nevadi tak uvazujem silno aj nad totou motorizaciou. No docital som sa tu ze tieto motory mali problem s konzumaciou oleja a tiez s napinakmi. Moja otazka na vas. Od akych rokov sa uz tieto problemy zacali v skode eliminovat? Alebo ake nutne servisne ukony by ma cakali ak by som siel to tejto kupi? Lebo toto je rocnik 2013. Ma nabene 200 tis. a kod motora je CDAA Dakujem Upraveno Únor 15, 20169 r od boriso11
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.