Romario Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Otazka pro ty kteri predelavali tercik na joystick. Mam MR98 vyhrev zrcatek chci nechat na tlacitku zadniho okna.Mam svorkovnici pro joystick s barevnym vedenim: 2xhnedo/bily , 1xmodro/cerny , 1xzluty , 1xhnedy , 1xsedo/modry.A otazka zni.Kdyz ucvaknu svorkovnici od terciku tak ktery drat na ktery napajet.Sedi to barevne predfacelift - facelift?Zluty na zluty , modro/sedy na modro/sedy atd?pripadne co s temi co ve svazku nemam(asi modro/cerny a nejaky dalsi)Bohuzel z DP to vycist neumim tak prosim o radu jako totalni laik. nikdo neporadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 nikdo neporadi? sakra,poradte nekdo,mam ten samy problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 nikdo neporadi jak prepinovat tercik na joystick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek TDI 0I Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Chtěl poprosit o radu ohledně ovládače na zpětná zrcátka.Já mám rok 1998 tedy předfacelift,a tam je ovladač takové šeredný kolečko.Já jsem sehnal ten ovladač z faceliftu a tam je joistyk,sehnal jsem si konektor s drátama,ale je jích tam 10 ks drátu,a já tam mám jenom 4 ks drátu.Moc prosím jak to mám zapojit,návod atd..?Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mehy80 Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Dobrý večer. Poprosil bych Vás o radu. Mám O1 Combi 6/98 SLX TDiPředělával jsem interier z předfaceliftu na facelift.Komplet spodek palubky, sedačky, koberec atd. Neměl jsem času na zbyta tak jsem ve dveřích u řidiče nechal ještě staré ovládání zrcátek.Mají i výhřev, ale ten se zapíná s vyhříváním zadního okna.Rád bych, aby se to ovládalo joystickem a nevím co přesně mě čekás elektikou. Mám celej svazek kabelů do dveří, ale nevím jestli budumuset nějaký kabel odpojovat od spínače vyhřívání zadního okna, propojitpravé zrcátko do svorkovnice kabelů levých dveří atd. Neví to někdoprosím? Pak bych jetě rád zprovoznil světýlka ve dveřích, které dříve nebylia nevím jak nejjednodušeji.Děkuji moc za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Nejlíp to bude s dílenskou příručkou v ruce. Tu http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/?p=1343162 se k ní proklikej a stáhni. Tak nějak: "Žluto-hnědý drát z 3. pinu malé svorkovnice přehoď na místo zeleno-modrého na pin č. 4 červené svorkovnice. Zeleno-modrý pak....." to asi nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 tie svetla som dorabal ale nechci aby som zhodil tapec a pozrel na to... je to tu niekde na fore.. ak nikto nenapise, pozrem schemu ci náhodou... teraz nee, idem spat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 jj, je. je fakt, že kdyby to chtěl najít, tak jako Osvětlení zadních dveří O1 by to asi nehledal. Někdo tam chtěl udělat světla do zadních dveří, tak jsem tam dával pár schémat. Mehy80: když tak, ve věci světel ve dveřích pokračuj prosím tam. Pokud bude třeba další schéma, budou tam tak pohromadě. Popřípadě upravím taky vhodně název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Já si dnes, téměř po roce všimnul, že mi chodí L+P zrcátko zároveň. Ale dřív chodilo téměř jistě každé zvlášť. Stalo se to potom, co jsem joystick měl odpojený, kvůli sundání výplně dveří. Není možné, že byla přes VAG udělaná úprava, aby to chodilo zvlášť a demontováním joysticku se to hodilo do výchozí funkce, tj. oboje chodí současně? Už jsem někde na fóru narazil na názor, že každé zrcátko aby chodilo zvlášť, jde přes VAG nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 je to tak z vyroby.. pisane z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Jo, je. Ale jde to přenastavit a já to měl dřív každé zvlášť. Až bude nálada, tak s tím něco zkusím udělat. Kabel mám, ale zatím ne moc zkušeností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Ne nedá. Proč to chceš měnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 lebo to tak nemal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 (editace) Na několika webech už jsem četl, že dá a já to tak stopro měl. Po odpojení joysticku se to muselo vyresetovat. Viz.: Synchronní nastavení zrcátek Kódování: 46-Komfort systém, kódování-07 kód vložit do LCode, v bytu 14 zaškrtnout bit 6, na webu: http://goo.gl/l4BDrD (téměř uprostřed stránky). Editováno: 11. Červen 2014, autor: jindra999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Nejdřív si zkus tak jak to máš teď. Není to špatná vlastnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyc Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Mohl by mi někdo odbornější poradit? Mám Octavii I(r.v. 98, model 99) a elektrická zrcátka, ale poslední dobou jsem je nepoužíval, protože byl uraženej ten ovládací čudlík ve dveřích řidiče. Koupil jsem si teď novou část toho čudlíku, zapojil a ať přepnu na L nebo R, pokaždý reaguje jen zrcátko u spolujezdce. Rozebral sem dveře i zrcátko a kabely vypadaji na první pohled dobře, zdá se, že nejsou nikde jakkoliv poškozený. Nevíte co s tim? Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 L → ovládaš ľavé aj pravé zrkadlo P → ovládaš pravé zrkadlo ak to máš takto,tak to je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyc Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Díky za radu, ale takto to bohužel nemám. Při nastavení L i P se mi šteluje jenom pravé zrcátko. U řidiče prostě ani ťuk. Přitom kdysi normálně jzdilo i vyhřívaní fungovalo... Nevim kde hledat závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyc Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Tak vážně nikdo netušíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Změřit zda jde do zrcátka proud a výhřev jde jen se zadním oknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyc Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Tak při kontrole do levýho normálně šel a do pravýho ani ťuk. Kabely přitom vypadaji dobře. Je šance, aby to bylo někde opačně zapojený a proto to nefungovalo? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasak386 Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Mám podobný problém. Vlastním O1-2001 a z pravidla používám ovládání jen pravého zrcátka ( parkování u obrubíku). Nedavno jsem přepnul na L a při ovládání L zrcátka se stejně pohybovalo i P zrcátko, tak jsem přepnul na P a P zrcatko vrátil do požadované polohy. Nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Rada je, aby sis přečetl návod. Funguje ti to správně. Když dáš P ovládáš JEN pravý zrcátko Když dáš P ovládáš OBĚ (levý i pravý) zrcátka NAJEDNOU!! Měl bys fungovat tak, že pomocí L nastavíš levý zrcátko, dáš P a doladíš pravý. Pak už jen při couvání pomocí L stáhneš OBĚ najednou abys viděl na obrubníky a pak je zaz zvedneš. Obě pojedou spolu a nemusíš znova ladit Pravý zrcátko. Nebo když si sklopíš opěradlo, tak si jedním tahem poladíš obě najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dozbec Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Ahoj chtěl bych poprosit o radu, švagr má Octavii L&K 2003, ale dle všeho je to předělávka z anglické verze a funguje mu obráceně ovládání zrcátek dá se to nějak opravit, když dá ovladač do pozice R ovládá levé. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Možno hlúpa otázka : Skúšal si prehodiť navzájom dráty R a L ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.