maca02 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Tak mě napadá: máme vůbec všichni stejný problém? - já mám tento - viz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Podle nekterych zahr.medii bude svolavaci akce na 7st. DSG. Melo by se jednat o vymenu olejove naplne (synteticky za mineralni). Uvidime, jak to bude v CR. Zdroj: http://www.autoblog.com/2013/11/14/vw-worldwide-engine-light-recall/ Editováno: 14. Listopad 2013, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 A sakra někdo vzal do ruky kalkulačku a spočítal, že co se víc točí to se víc hřeje....jo pokrok člověk nezastaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajos2 Vloženo 15. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 To maca02 - ano měl jsem stejný problém (drnčení mezi 1° a 2° při pootočených kolech ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca02 Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Tak jsem volal na tu infolinku VW. Bylo to k ničemu, ale tušil jsem to, v opak jsem jen doufal. Slečna o žádném obecném problému nic nevěděla a jediné, co mi nabídla bylo, že na základě mého vin kódu ověří, jestli se na mě nějaká akce nevztahuje. VW nic prej obecnýho aktuálně neřeší. Takže z nich vytáhnu max tu akci s výměnou olejů v převodovkách co teďka proběhlo a i tady to někdo psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 maca02: Teprve to spousti, nevim, kdy oficialne a jakym zpusobem to bude probihat v CR. Zkus se treba jen telefonicky obratit na nejaky VW servis ve vetsim meste a tam se poptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca02 Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 (editace) Jo, já se v jednom už ptal. Nemají od VW zatím vůbec nic a údajně by to pak mělo probíhat tak, že ty majitele vozů, kterých se to týká, je budou ti, kteří jim původně fungl auto prodávali, kontaktovat (ufff, to byla složitá věta!! :-D ) Když to přeložím do svého mateřského jazyka, tak nebude nikdy nikdo kontaktovat nikoho. Editováno: 26. Prosinec 2013, autor: maca02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodyparts Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 zdravim vespolek, taky bych potreboval poradit:) klasika sub2 1.8, tsi dsg, 130tis km, ale dela mi to kdyz se rozjizdim ,, za studena,, , kdyz mi auto stoji treba dva-tri dny, cuka kdyz ma nahodit 2-3 rychlost, jednou vydal divnej zvuk jakoby vytacel otazky ale nenahodil rychlost, parkrat se mi rozsvitila kontrolka motoru, zastanu vypnu nakopnu a vse v poradku, jakmile se zahreje olej jedu jako po masle. v mem servisu prej je to na vymenu oleje v prevodovce pry ten starsi jak jsou mraziky vic zatuhne, tak cekam co bude az se tam dostanu ale jak ctu tak to mozna bude jen chvilkova radost:) dekuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca02 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Nevím, jestli to může být stejný problém, se kterým se tady všichni potýkáme. U mýho Golfa VW vyměnil spojku. Normálně by to bylo za asi 25.000,- s prací, já dostal slevu 100% na materiál a 50% práce, přičemž tu práci si mají vyřídit s CarGarantem. Jak to dopadne (s tím CarGarantem) nevím, ale je to relativní pakatel než kolik z toho původně koukalo. Po vibracích a vrnění ani památky, vše bez problémů. Dle fóra v DE se problém ale bude opakovat nejspíš každých 20-30 tisíc km, opravdu radost! :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braxa Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Stejné problémy řeší lidé i zde: http://www.briskoda.net/forums/topic/226429-vibrations-in-2nd-gear-dsg-7/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 to:bodyparts a kdy jsi naposledy měnil olej v DSG? pokud máš najeto 130 000 km,tak jsi už přetáhl,výměna oleje se dělá nejpozději po 60 000 km,tudíž nejpozději na 120 000 km a nedoporučuje se ten nájezd km přetahovat,tudíž ty jsi už 10 000 km za hranicí životnosti oleje a tudíž u tebe pokud jsi olej nevyměnil tak by to mohlo pomoci. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 olej po 60tkm sa mení v mokrom 6q dsg nie v 7q suchom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Aha, tak to jsem nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Superba II 1.8 TSI 2013 mám v manuálu, takže se omlouvám, že moje zkušenosti není se supíkem, ale mám ještě 6°DSG v Octavii RS FL 2.0 125kw a přesně tento problém s kovovým cinknutím a cukáním z 1. na 2. stupeň jsem měl taky (v cca 30k km), v prvním servisu jim to neudělalo, ale v druhým pán mechanik zjistil, jak problém uměle vyvolat (těsně po přeřazení rychle přidat plyn - toto vyvolá i zvukový projev). Výměna spojek nezabrala, výměna mechatroniky také ne, ale do třetice všeho dobrého mi na záruku vyměnili celou převodovku a teď paráda (ťuk ťuk). Tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca02 Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 A ty dva úvodní díly jsi neplatil? Nebo si je zase vzali zpátky? :-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Ne to oni asi vzali zpet. Ja to resil pres zaruku a nic me to nestalo. Oni to vzdy jen namontovali a odzkouseli.. Tak napotreti celou prevodovku, ktera zatim kvaltuje, jak jsem u zadnejo DSG jeste nezazil... Jen at to prosim vydrzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda646 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 olej po 60tkm sa mení v mokrom 6q dsg nie v 7q suchom Nyní svolávačka na 7DGS (výměna oleje a přehrání SW)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Ja som hovoril o prehliakach , to tvoje "nyní" už beží asi dva mesiace 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Kazdej nema k dispozici informace hned. 2 měsíce je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Mne se projevovala opotrebena spojka skakanim otacek pri zrychlovani na 4ku, ale zadne trhani. V diagnostice bylo take ulozeno, ze je spojka dosahla meznich hodnot. Po vymene spojky uz otacky neskacou, ale neco mi udelali spatne a pri zrychleni, brzdeni a hlavne prudkem zatoceni se mi ted nekde neco kovoveho ozyva. Jako kdyby byla nekde velka vule a zmenou sil ta vule davala o sobe vedet. V servisu si nevi rady. Na spojku jsem najel cca 170tis km hlavne po nemecke dalnici, takze mam pocit, ze spojka je na 1.8TSI DGS dost poddimenzovana, protoze jsem ji rozhodne spis setril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Jo jinak olej uz mi taky vymenili za mineralni a zadnou zmenu chovani DGS nepozoruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda646 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Já jsem si všimnul, že 7. stupeň to řadí na rovině už po rychlosti cca 65, dřív nikdy pod 80. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Zdravím, mohl by mi někdo dát info o té svolávací akci? nějaké ID nebo tak? Servis mi dneska zarytě tvrdil, že o ničem neví, tak abych je přitlačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 nevedia,alebo vôbec nekontrolovali tvoje VIN cez systém Elsa Pro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda646 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Zdravím, mohl by mi někdo dát info o té svolávací akci? nějaké ID nebo tak? Servis mi dneska zarytě tvrdil, že o ničem neví, tak abych je přitlačil http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/test-svolavaci-akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.