Malta Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 neboj, placek vím jak dobrý tam je a zrovna tak česnečka a pokud pojedeme 23.11. do Těšína na nákupy (je to v plánu), tak oběd bude rozhodně v Gutské Baště 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 (editace) Editováno: 11. Listopad 2019, autor: TOMUS 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Jak Tomek fotil ty cizí talíře ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Prijedu!!! Konecne mam v terminu volno jen musim zjistit kde to je ! Doufám ze se mi nic nevysere a budu moct po dlouhe době. ? Pište mě tam zapisuju so deníčku. ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 (editace) před 2 hodinami, Ondra16V napsal: Jak Tomek fotil ty cizí talíře ?????? Kdo neumel vlastního talíře vyfotit tak jsem mu pomohl?????? Mohl jsem dat něco vyše tu kameru tak aby Ti bylo vidat oči??? Sranda musi být ??? Editováno: 11. Listopad 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Opravdu je to můj placek! A litoval jsem, že jsem ho nefotografoval. Tomek - děkuji moc :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 @Skodzinek neni zač. Pawouk mi jenom chybi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Bych se v prosinci také zúčastnil, pokud mohu. Aspoň bych se svezl s Fabií daleko :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Dukaz misto slibu Old Spice ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 co? Škrabka roste s velikostí auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Jo, řešili jsme to na srazu ? Chtěli jsme si poměřovat škrabky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Znamy nedavno chtel měřit dezen pneu a rika mi nemas skrabku? Cumim na nej jak puk a az mi pak ukazal ze v rohu skrabky je meric dezenu ??? a zase skodovkar byl za blbce ? sorrac za diakritiku pisu z telefonu (2000let před Kristem) ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 no pozor, měřič dezénu je u fábek až po FL, my předfejsáci máme smolíka, musíme dokoupit inovovanou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 větší wagen-větší škrabka,eště že jste nepoměřovali něco jiného? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 doufám že mi to ted vyjde,byl sem nemocny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 @mičurin zdravej, zdravej rychle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 V 10. 11. 2019 na 20:29, Bullets napsal: Super bylo jako vždy tak šup sypejte fotky PS pro Pawouka: Elektromobily mají klasický formát značek tudíž EL- ---- dneska bylo náhodou ve zprávách něco o počtu v Česku Dovolím si malé OT - formát sice ano, ale kombinace písmen a číslic jsou úplně jinak, než u klasických RZ. Počasí bylo tedy hnusné, placek výborný, cesta OK. Už se těším na příští akci. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Pokud se nic nezmění, tak mi bude potěšením vás při prosincovém srazu navštívit. Přijedu buď s bratrem (Pawouk), nebo on se mnou. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Tak to mě mrzí že tam nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Pokud budou potřeba jen zimní pneumatiky a nebudou potřeba lyže či brusle přijede i Barča ☺️☺️ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Já bych to tam viděl spíše na řetězy [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Ty nemám, tak snad tam na vesnici budou mít i nějaký traktor. Vloni ve stejné době bylo sněhu dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Nestrašte s řetězy, my s bráchou je ani nemůžeme vzhledem k rozměrům kol nasadit. Nicméně navzdory fámám jednoho hudlala, zvládneme i víc než 3cm u Muzea... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 já myslím, že Ladovská zima jednoho hudlala už nehrozí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 (editace) Kdo děla seznam? Ja už jsem spočital 13 lidi Editováno: 18. Listopad 2019, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.